כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 129 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1281
[QUOTE=kuuaj] [QUOTE=kosher meal]שחר לא מאמין לך עם הכיתוב על הפיטמה... מדובר בפוטשופ.
אני רוצה לראות עדות בכתב מעורך דין ומסמכים שמאשרים את זה שציירת לה על הפיטמה...

איפה כל החבר'ה שאמרו שהוא בכלל נמצא בארץ ומביא תמונות מהרשת? לאן נעלמתם :)

[/QUOTE]

יופי תראה לכולנו איזה "חכם" אתה, רוב המעריצים של שחר הם "חכמים" בדיוק כמוך.

אין ספק ששחר נמצא בתאילנד עכשיו, בדיוק כמו שאין ספק שלפני שנה הוא ישב בבית בישראל ובדה את כל הדיווחים והשטויות שלו....
אחד לא סותר את השני. תבקש ממישהו עם סבלנות להסביר לך למה צחוק

למה לא מגיבים לשחר כל הספקנים? בשביל מה להגיב? זה הרי מגוחך... תשאל את עצמך איך אתה מאמין ש:

שחר עושה כסף מהבורסה ומממן טיולים של שנתיים רצוף בתאילנד (כאשר הוא לא יכול לחבר משפט בלי שגיאות כתיב, אבל זה בטח בגלל שמחליק לו האייפד בזמן שהוא נאנס באורגיה המונית על ידי 10 תאילנדיות ובחינם כמובן).

לשחר גנבו 50000 שקל, הוא חזר לארץ, קנה רכב מכר אותו וטס בחזרה לתאילנד כאילו לא קרה שום דבר.

שחר שכר וילה עם בריכה ופתאום הופ הוא בהונג קונג, רודפת אחריו משטרה אבל הוא בורח להם, כל אחת מתנפלת עליו בחינם, והוא היה באפריקה רק בחלומות.

צחוק פשוט לקרוא ולהיקרע מצחוק... חחחחח אבל למרבה ההפתעה טמבלים לא מתים ויש רבים שמאמינים לשטויות האלה ועוד מרגישים חכמים כי אף אחד לא מראה להם שהם טמבלים. כמה מגוחך Tongue
צחוק[/QUOTE]
gunner חזרת?קריצה
הסיבה שאני כותב עם שגיאות כתיב לעיתים קרובות היא כי אני כותב מהgalaxy tab 10.1 שאתם רואים בתמונות,זה פשיט לא נוח להקליד:-)
לגבי איפה אני,בכל פעם שאני מעלה דיווח יש להנהלה מיקום של מהיכן או לפחות מאיזה מדינה אני שולח,זה עוד היה בתקופה של עמית,ככה שאין מצב שדיווחתי על תאילנד מהארץ,ההנהלה היית מעיפה אותי מזמן קריצהכנל לגבי הדיווחים באפריקה.
טוב הקדשתי לך יותר מידי זמן

1282
טוב מסתבר שהכי טוב פה זה פשוט לשאול את ההודים שבחוץ שמנסים למכור לכם שעונים.
אז יש מקום ממש קרוב למלון שלי קומה שלישית, אני יעלה כתובת ותמונה בהמשך, זה בנין דירות עם איזה 20 חדרים של זונות, דפקתי בדלת יש להם מצלמות בחדר ככה שהן רואות הכל מהרגע שיצאתם מהמעלית, נכנסתי לאחת לבדוק מחירים,היא נראתה ככה ככה,לא משהו,אז רק ביררתי, זה 400 דולר הונקונגי ל40 דק,ואז שרציתי ללכת היא ביקשה 100 דולר הונקונגי על זה שהייתי בחדר חחח שיא החוצפה אחלה עוקץ:-) סירבתי,והיא לא נתנה לי לצאת חסמה תדלת ואחזה לי תיד חזק,כמובן שיכלתי להעיף אותה, אבל, לא הכרתי את הדרך למדרגות,לא הייתי בטוח אם יש שם מאבטח,ולא רציתי לשרוף את עצמי כי זה היה נראה בנין עם המון פוטנציאל:-) אז שילמתי כמו גדול חח
אני אחזור לשם מחר ננקה קצת אנרגיות:-)
מה שבטוח, אני לא נכנס לשום חדר אם היא לא כוסית.

1283
[QUOTE=kuuaj] [QUOTE=kosher meal]שחר לא מאמין לך עם הכיתוב על הפיטמה... מדובר בפוטשופ.

[/QUOTE]

אין ספק ששחר נמצא בתאילנד עכשיו, בדיוק כמו שאין ספק שלפני שנה הוא ישב בבית בישראל ובדה את כל הדיווחים והשטויות שלו....

למה לא מגיבים לשחר כל הספקנים? בשביל מה להגיב? זה הרי מגוחך... תשאל את עצמך איך אתה מאמין ש:

שחר עושה כסף מהבורסה ומממן טיולים של שנתיים רצוף בתאילנד (כאשר הוא לא יכול לחבר משפט בלי שגיאות כתיב, אבל זה בטח בגלל שמחליק לו האייפד בזמן שהוא נאנס באורגיה המונית על ידי 10 תאילנדיות ובחינם כמובן).

לשחר גנבו 50000 שקל, הוא חזר לארץ, קנה רכב מכר אותו וטס בחזרה לתאילנד כאילו לא קרה שום דבר.

שחר שכר וילה עם בריכה ופתאום הופ הוא בהונג קונג, רודפת אחריו משטרה אבל הוא בורח להם, כל אחת מתנפלת עליו בחינם, והוא היה באפריקה רק בחלומות.

צחוק פשוט לקרוא ולהיקרע מצחוק... חחחחח אבל למרבה ההפתעה טמבלים לא מתים ויש רבים שמאמינים לשטויות האלה ועוד מרגישים חכמים כי אף אחד לא מראה להם שהם טמבלים. כמה מגוחך Tongue
צחוק[/QUOTE]
מה אתה בעצם אומר ששחר סתם מדרבן אנשים פה ליסוע לפיליפין וזה חוצפה מיצידו . ?אגב שגיאות כתיב לא מעידות על חוכמתו של שחר . גם לי יש שגיאות כתיב הזמה .ולמה שלא תאמין לו כי הריי אתה לא מאמין שקיימים אנשים שקרירה עבודה וכל השית הזה לא מענינת אותו ורק זיונים מענינים אותו . או שאתה לא מאמין שקיים גן עדן מחוץ לארץ המסריחה שלנו ? גם אני לא האמנתי שנסעתי לבולגריה וגרמניה וראיתי איזה זונות כוסיות יש ברחובות בנות 18 ג'יפסיות כוסיות על שעושות הכל בשביל 30 לבה .

1284
[QUOTE=שחר סגל]

[/QUOTE]

צחוק[/QUOTE]
gunner חזרת?קריצה
הסיבה שאני כותב עם שגיאות כתיב לעיתים קרובות היא כי אני כותב מהgalaxy tab 10.1 שאתם רואים בתמונות,זה פשיט לא נוח להקליד:-)
לגבי איפה אני,בכל פעם שאני מעלה דיווח יש להנהלה מיקום של מהיכן או לפחות מאיזה מדינה אני שולח,זה עוד היה בתקופה של עמית,ככה שאין מצב שדיווחתי על תאילנד מהארץ,ההנהלה היית מעיפה אותי מזמן קריצהכנל לגבי הדיווחים באפריקה.
טוב הקדשתי לך יותר מידי זמן
[/QUOTE]

תקישבו הוויכוחים האלו קורעים אותי מצחוק... בבקשה תמשיכו צחוק

1285
[QUOTE=שחר סגל]טוב מסתבר שהכי טוב פה זה פשוט לשאול את ההודים שבחוץ שמנסים למכור לכם שעונים.
אז יש מקום ממש קרוב למלון שלי קומה שלישית, אני יעלה כתובת ותמונה בהמשך, זה בנין דירות עם איזה 20 חדרים של זונות, דפקתי בדלת יש להם מצלמות בחדר ככה שהן רואות הכל מהרגע שיצאתם מהמעלית, נכנסתי לאחת לבדוק מחירים,היא נראתה ככה ככה,לא משהו,אז רק ביררתי, זה 400 דולר הונקונגי ל40 דק,ואז שרציתי ללכת היא ביקשה 100 דולר הונקונגי על זה שהייתי בחדר חחח שיא החוצפה אחלה עוקץ:-) סירבתי,והיא לא נתנה לי לצאת חסמה תדלת ואחזה לי תיד חזק,כמובן שיכלתי להעיף אותה, אבל, לא הכרתי את הדרך למדרגות,לא הייתי בטוח אם יש שם מאבטח,ולא רציתי לשרוף את עצמי כי זה היה נראה בנין עם המון פוטנציאל:-) אז שילמתי כמו גדול חח
אני אחזור לשם מחר ננקה קצת אנרגיות:-)
מה שבטוח, אני לא נכנס לשום חדר אם היא לא כוסית.

[/QUOTE]

עוד סבב פנטזיות טיפשיות מבית היוצר של שחר...

תגיד שחר מתי אתה "יעלה" (שוב החליק לך הגלקסי?) את המדריך שלך לבורסה? תסביר לכולנו איזה ביזנס מן אתה ואיך אתה סוחר כזה מצליח בבורסה שבקושי יודע עברית? אה לא זה בטח מידע סודי נכון?
מזל שכשאתה סוחר נוח לך להקליד ואתה לא קונה בטעות את המניות הלא נכונות נכון?

אני רק מקווה שאתה מטופל ושהפנטזיות שלך עושות לך חיים יותר מצחיקים במיוחד כשיש לך עדר טמבלים פה שאוכלים את השטויות שלך בשקיקה.

1286
"מה אתה בעצם אומר ששחר סתם מדרבן אנשים פה ליסוע לפיליפין וזה חוצפה מיצידו
. ?אגב שגיאות כתיב לא מעידות על חוכמתו של שחר . גם לי יש שגיאות כתיב
הזמה .ולמה שלא תאמין לו כי הריי אתה לא מאמין שקיימים אנשים שקרירה עבודה
וכל השית הזה לא מענינת אותו ורק זיונים מענינים אותו . או שאתה לא מאמין
שקיים גן עדן מחוץ לארץ המסריחה שלנו ? גם אני לא האמנתי שנסעתי לבולגריה
וגרמניה וראיתי איזה זונות כוסיות יש ברחובות בנות 18 ג'יפסיות כוסיות על
שעושות הכל בשביל 30 לבה ."

אם אתה לא רואה בולשיט כשאתה קורא אותו אז או שאתה מאוד תמים או שאתה באמת טמבל, עם או בלי שגיאות כתיב.

1287
למחפשי זונות רחוב, יורדים בתחנת רכבת jordan ומשם לרחוב shanghai
מחירים 400$ מבוגרות בנות 40+
למחפשי כוסיות בדירות שימו לב לרחוב hart avenue קומה שלישית 400$ כוסיות,מלא מקומיים הולכים לשם
זה הבנין שצמוד למקדונלד מצרף תמונה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”