מאהבת דיסקרטית קטי
133היום ביקרתי את קטי קיבלה אותי בחלוק לבן היא חיבקה ונישקה אותי פתחה את החלוק ונתנה לי לנשק את החזה שלה
אחר כך נכנסנו למקלחת קטי סיבנה ונישקה אותי אחר כך עברנו לסלון המשכנו להתחרמן קטי מצצה לי עד שגמרתי
אחר כך עשינו האבקות בסלון וסאדו קל עשתה לי עיסוי כשהיא גולשת עלי עם החזה שלה אחר כך הלבישה חליפה ורכבה עלי עד שגמרתי
ישבנו לשוחח קצת ואחר כך מקלחת ונפרדנו בנשיקות
מאהבת דיסקרטית קטי
134הייתי אצל קטי, קיבלה אותה בחלוק יש התחילה לחרמן אותיי, הייית זקור מאוד עוד לפני שהתקלחתי. כשאמרתי לה שאני מעוניין בהאבקות ארוטית כחימום התלהבה והבילה אותי לאמבטיה... ואז חסמה לי את הגישה למקלחת, התרצתה רק לאחר שליקקתי לה את כפות הרגליים. אחר כך הגענו לחדר שלה התחלנו להתאבק בעמידה, השכבתי אוה על המיטה והיא נכנעה. אמרה לי לשכב ל הגב עם הידיים מאחורי הגב, ציתתי לה ואז היא התיישבה על החה לי וניסתה להכניע אותי. נחלצתי מזה וגרמתי לה להיכנע עוד פעם. אח"כ ליקקתי לה את הכוס (טעים למדי) כשהי לוחצת את ראשי בין רגליה. אח"כ הורתה לי להתהפך על הבטן , ועשתה מסאז' תוך שהיא יושבת על עורך ראשימכפכפת אותי בתחת. התחלתי להאבק בה שוב, לא לגמרי הצלחתי להשתחרר והיא החליטה משום מה להיכנע, כאשר אני בעצמי הייתי קרוב ללהכינע. אח"כ מצצה לי בצורה מדהימה, וביקשתי שתרכב עלי כשהזדקרתי סופית. הכוס החם והרטוב שלה , יחד עםפ הגירוי החזק שנצבר גרמו לי לגמירה מאוד חזקה. לדעתי מאוד מומלצת מאהבת מדהימה!!
מאהבת דיסקרטית קטי
135היי מזה תקופה ארוכה חיכיתי להזדמנות למפגש עם קטי נשים מסוגה תמיד היו הטעם שלי . לפני ימים אחדים סוף סוף נפגשו. קטי קיבלה אותי במאור פנים ובלבוש סקסי. לאחר חירמונים הדדיים ומקלחת חזרתי לסלון לעוד חימום בצורת מציצה נפלאה ומשם למיטה שם היה לי העונג לענג אותה באוראלי .

המשכנו להנות. לענג ולהתענג עד לסיום שמצא אותי סחוט לגמרי.
קטי נהדרת סקסית בטירוף אשת שיחה נעימה אינטילגנטית ונפלאה ואני מחכה כבר למפגש הבא

מאהבת דיסקרטית קטי
136הלכתי לקטי היום סיבנה אותי במקלחת והתנשקנו עשינו סקס על הספה בסלון עד שגמרתי אחר כך התאבקנו קטי הפילה אותי והחזיקה אותי עם הרגליים עד שנכנעתי עשינו קצת סאדו אירוטי עשינו הפסקה ודיברנו קצת עשתה לי בודי מסג מפנק ונפרדנו בנשיקות
מאהבת דיסקרטית קטי
137אתה אף פעם לא מנצח בהאבקות?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
מאהבת דיסקרטית קטי
139
לפעמים גם אני מנצח הפעם לא הייתי מוכן והיא הפתיעה אותי אני אתאמן לפעם הבאה

מאהבת דיסקרטית קטי
140ראיתי את התמונות החדשות במדור הפרסומי.
האם כולן אמיתיות ועדכניות?
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור