כ בייבידולס 2013 - דף 2 - סקס אדיר

בייבידולס 2013

12
zivago,בריקוד במועדון חשפנות יש את החושניות והתשוקה,והיחס(גם אם זה מותנה בכסף) ואתה רואה את הבחורה בבגדים

מינימלים(סף החרמנות עולה עוד יותר כאשר אתה נכנס אתה לחדר פרטי) ,השחיקה היא קטנה יותר עם הזמן מאשר זונה אשר מקבלת

בין 4-6(ליקרות יותר) ובשיטת הסרט הנע בין 10-15

מצטרף לשאלתו של רון מרקוביץ

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בייבידולס 2013

13
אמממ, נו באמת, אני אומר מה אני חושב קריצה
1. הייתי בביבי דולס וגם בפוסיקט ובכנות, אין על הבורסה, אני הולך למקום הזה כבר יותר מעשור מהזמן הוא עוד היה ממוקם בבורסה עצמה.
בעבר שעוד היו בבורסה כל הרוסיות, לפני בערך 10 שנים זה היה הלהיט, הולך לשם ומתחרמן ואחר כך לוקח איזו אחת לקצר במכונית...
2. תגידו לי איפה עוד ניתן ללכת וגם לראות בחורות רוקדות בעירום וגם לשלם להן פאקינג 20 שקל מסכנים כדי שישבו עליך ותתמזמזו, אפילו אם זה רק לשתי דקות בערך, אפילו בגוגו בתאילנד זה עולה 15 שקל (האומנם לאיזה 10 דקות) ולך תשווה את האיכות של רוב הבנות פה לשם...
אני זוכר שהייתי יוצא למועדונים כמה הייתי צריך לקנות שתייה עד שהיגענו למזמוזים במועדונים...
3. שוב כמו שאמרתי אין על הבורסה, אני לרוב הולך בערב, ב 8 ככה זה גם לא חשוד בבית ובבורסה מ 4 עד 10:30 בלילה לא משלמים כניסה ורק על המשקה 65 לרוב אני לוקח ג'מסון וקולה, ככה שזה אפילו יותר זול מהאחרים ובכלל מניסיוני הכי אהבתי את הבנות שם.
4. מאיפה הסכומים האלה, אני לרוב מקציב איזה 200 ל 10 ריקודים + 65-100 לשתיה עד 2.
5. לגבי חדרים אין לי מושג, אף פעם לא ניסיתי, מה שכן סקס יש שם, כבר שאלתי בחורות שהציעו לי ללכת לחדר וחלקן הסכימו, כך שאני מאמין שזה תלוי בבחורה + בכמה שאתה מוכר שם כדי שלא תשטנקר לבעלים על הסקס...
6. כמו שכבר נאמר כאן ולדעתי מאז שהעיפו את הרוסיות מהבורסה והמכונים הזנות בארץ לא משהו, כבר עדיף פעם ב לקפוץ לחול, גם זול יותר ובכול זאת סחורה של חול קריצה
מוי כיף :)
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”