חדש בגושן קרית מוצקין
5אוקיי
אז קודם כל נעים מאוד , בחור חדש כאן :)
השבוע הייתי חרמן , על הקצה והרבה זמן הייתה לי פנטזיה לעשות שלישיה אז הלטתי לחפש קצת...
אחרי כמה טלפונים יצא לי לדבר עם מישהי אמרה לי להגיע לגושן 21 במוצקין ומשם להתקשר אליה.
התקשרתי היא כיוונה אותי אל הדירה , פתחה את הדלת רוסיה גדולה, שמנה עם שיער שחור.
( חייב להודות אוהב בחורות גדולות, שמנות )
היא מובילה את הדרך לחדר - ושם אני אומר לה שאני רוצה אורגיה עם הבחורה השניה.
היא מביאה את הבחורה מראה לי אותה - אמרתי לה כן מתאים לי והיא אמרה טוב בוא לחדר השני.
שלמתי את הכסף 300 ש''ח לחצי שעה - חיכיתי משהו כמו 5 דקות בחדר קטן , הניקיון בסדר , הפתיע אותי הייתי במקומות גרועים יותר.
אני שומע אותן מתקלחות ואז הן נכנסות לחדר.
הן מתחילות לפנק מלמעלה ומגיעות לכלי.
מנקות אותו עם מגבון ואז מתחילות לפנק בלי חליפה ... אחרי המציצה הטובה התחלתי לפמפם אחת אחת על המיטה , באמת חוויה בלתי נשכחת.
יצאתי עם הרגשה טובה כי באמצע הזיון אני שומע את הבחורות מדברות ברוסית ביניהן ואמרות אחת לשניה " איזה זין יש לו" , " את חייבת להרגיש אותו" , "הוא מזיין ממש טוב".
הן לא ידעו שאני מבין רוסית והרגשתי ממש טוב עם עצמי אחרי זה חחח
בקיצר :
דיסקרטיות : 6/10 - המקום על הכביש הראשי כמעט , יש אנשים שעוברים שם כל הזמן כמעט.
שירות : 10/10 - השירות באמת חבל על הזמן , יצא לי לשמוע דברים לא טובים על חלק מהבחורות אבל אני נהנתי באמת.
מציצה - היו 2 בחורות אחת שמנה גדולה עם שיער שחור ואחת בלונדה קטנה יותר :
השמנה מצצה אש 10/10 - הבלונדה 6/10 מנסה אבל לא יודעת.
המחיר 300 ש''ח סך הכל על 2 הבנות לחצי שעה , סך הכל הייתי שם בערך 50 דקות - לא לוחצות, לא מתקתקות ( שמעתי שיש שם בחורות כאלה אז פחדתי קצת ).
אממ וזהו ...
מי שאוהב בחורות מבוגרות , שמנות - אחלה מקום בשבילו :)
חדש בגושן קרית מוצקין
6תודה על הדיווח היפה. חסרים מדווחים באזור חיפה, כל הכבוד.
תוכל לתת פרטים על הבלונדינית? דגש על מבנה גוף, גיל וכו׳.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור
חדש בגושן קרית מוצקין
7היי ערב טוב לך , דווח נחמד ומעניין אשמח מאוד אם אפשר לקבל עו פרטים , ודרך ליצור קשר כגון מספר פון ....
חדש בגושן קרית מוצקין
9היי חבר'ה מצטער שלא עניתי על השאלות אז ככה :
1. הבלונדה מבוגרת סביבות 40 - 45 בערך.
מבנה גוף רזה / ממוצע .. האמת לא להיט אבל נחמדה , עושה את העבודה משתדלת מאוד.
2. ברגע שיצאתי מהבחורה הראשונה ובאתי להכניס לבחורה השניה אוטומטית הבחורה השניה לקחה קונדום חדש ותוך 2 שניות היא שמה לי אותו על הזין ואמרה "מהר תכניס אותו " ( במבטא רוסי חזק חחח ).
3. חיפשתי עכשיו את המודעה שלהן משום מה אני לא מוצא אותו עכשיו .. יכול להיות שהוא ירד.
בכל מקרה ממליץ לחפש את הטלפון בגוגל יכול להיות שימצא.
בכל מקרה פשוט תגיעו למקום .. אבל עוד הפעם הבחורות שם מבוגרות אז רק מי שמבוגרות עושות לו את זה שילכו לשם.
שמעתי שזה תקתוקיה אבל איתי הן היו דווקא סבבה ביותר , באמת שיצא לי ליהנות שם...
חדש בגושן קרית מוצקין
10מה צריך לרשום בגוגל כדי למצוא ??ואם תביא כתובת מדויקת כולל קומה אז נדע בדיוק לאן להגיע אם זה בסדר מצידך