נסעתי קודם למנדרין, המון קוקס , המון מכוערות והשתיים היפות שהיו שם רצו 100 כל אחת על מציצה... נסעתי לבורסה, סיבוב קצר, ברחוב של הפיפ היתה רוסיה עם גוף מדהים, 8.5 לפחות, חזה שופע בלונדינית משהו משהו, ביקשה 300! לזיון ו100 למציצה. וויתרתי.
עוד סיבוב וראיתי עוד מבוגרת עם גוף פצצה שביקשה גם 100, אמרתי לעצמי שעם סכום כזה אולי כדאי להיכנס כבר לפיפ...
נכנסתי לפיפ הראשון בצד ימין, אחת שמנה ואחת שטנית גבוהה קווקאזית, השומר שם אמר לי ישר " קח את הבלונדינית הגבוהה... " אני כמו אידיוט שמעתי לו. הסכום הרגיל, 50 לו ו50 לה, נכנסת לחדר אומרת אסור לגעת בכלום חוץ מבחזה, לא לנשק ולא לנסות שום דבר, נתתי לה עוד 50 בתקווה שתשתחרר קצת אבל איזה טעות...
קודם כל גבוהה היא כן, אבל גוף לא משהו בכלל, חזה נפול נפול שמרגיש כמו בלון מפונצר, שפכה עלי שמן כאילו אני איזה מיסב של מנוע, התחילה בשפשוף מהיר, לא נתנה לי להכניס אצבעות אלא רק לגעת במנוש מלמעלה ( כי למטה אחר כך מגרד לה... מנורת אזהרה? ) כבר התחיל לרדת לי עם כל החרמנות שהיתה לי, ניסיתי להזיז לה את השיער כדי לפחות לראות את הצוואר ( מחרמן אותי ) אבל לא נתנה לגעת וצעקה עלי שנגעתי לה בשיער! איזה דיכאון... בסוף אמרתי לה שתעמוד ותרקוד וגמרתי בעצמי שאני מסתכל לה על התחת הלא משהו בכלל....
באסה... הייתי צריך ללכת על מציצה של הרוסיה או ללכת עם הזונה המבוגרת שהיתה עם שמלה ורגליים מדהימות וחזה מרשים...
באסה