הריונית חלום שהתגשם
52[QUOTE=tzahiporat]אכזבה גדולה!!! צלצלתי 5-6 פעמים בערך ב9 בערב לא ענתה,אחרי חצי שעה צלצלתי שוב הייתה בממתינה,לא חזרה כמובן.אחר כך צלצלתי לאחר 5 דקות הפעם ענתה טענה שעסוקה ואני יתקשר עוד שעה.צלצלתי עוד שעה נחשו מה..?? נכון. לא ענתה!!!! מישהו יודע מה נהיה איתה מישהו אולי היה איתה היום בתאריך 9.5.2013 בשעה 9 ומעלה?..??[/QUOTE]
כניראה שהיא הלכה לדרבי ביד אליהו,תנסה מחר.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
הריונית חלום שהתגשם
53צחי פורת היקר -
זה לא שהיא קבעה איתך והבריזה..
יתכן והבחורה עסוקה, יתכן והיו לה התחייבויות קודמות ויתכן וסתם לא בא לה לתת שרות.
זה לא שהיא חייבת משהו למישהו
תרגיעו
זה לא שהיא קבעה איתך והבריזה..
יתכן והבחורה עסוקה, יתכן והיו לה התחייבויות קודמות ויתכן וסתם לא בא לה לתת שרות.
זה לא שהיא חייבת משהו למישהו
תרגיעו
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
הריונית חלום שהתגשם
54היא לא חייבת לאף אחד, זה נכון
יחס לבחורה לא צריך להיות מעליב או פוגעני.
אבל גם לאיים בפרסום תמונות ממצלמות נסתרות של מי שבא זה לא הדבר הכי חכם ומאד מרתיע להרבה אנשים.
שיהיה לכולם חג שמח
הריונית חלום שהתגשם
55לכל מי שהיסטרי בענייני HIV,או שסתם מתעניין,אני ממליץ לצפות בסרט "מבנה המספרים" שפורסם ע"י פררו רושה בפורום הרפואי [נמצא בתחתית רשימת הפורומים].קצת ארוך אבל מעניין מאד!
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=27056
UMA 2013-05-15 20:29:56
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=27056
הריונית חלום שהתגשם
57אני רואה שממש לא הולך לך איתה, הנה קח פרויקט חדש:
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
הריונית חלום שהתגשם
58יום אחד הייתי אצל הבחורה והיא התנהגה אלי מגעיל
אמרה לי את המספר קוד של השער ואני לא שמעתי אותה בפעם ההשנייה התחילה לצעוק עלי תגיד לי מה אתה לא שומע
בסוף נכנסתי פנימיה קיבלה אותי בחורה ערסית שעירה כבר אמרתי לעצמי שאיתה אני לא נכנס אין מצב בעולם
אני שונא ערסיות זה בטוח תיקתוק
נכנסתי לחדר היא נותנת לי פרטים אומרת לי מאסאז עם הרפיה 200 שקל אני שואל אותה זה כולל סקס
היא אומרת לי שלא שזה עוד 200 שקל אמרתי לה לא זה יקר והחלטתי ללכת
ואז היא התחילה לקלל אותי ואמרה לי אל תבוא לפה
בקיצור אני לא מצטער שלא נכנסתי איתה (:
אמרה לי את המספר קוד של השער ואני לא שמעתי אותה בפעם ההשנייה התחילה לצעוק עלי תגיד לי מה אתה לא שומע
בסוף נכנסתי פנימיה קיבלה אותי בחורה ערסית שעירה כבר אמרתי לעצמי שאיתה אני לא נכנס אין מצב בעולם
אני שונא ערסיות זה בטוח תיקתוק
נכנסתי לחדר היא נותנת לי פרטים אומרת לי מאסאז עם הרפיה 200 שקל אני שואל אותה זה כולל סקס
היא אומרת לי שלא שזה עוד 200 שקל אמרתי לה לא זה יקר והחלטתי ללכת
ואז היא התחילה לקלל אותי ואמרה לי אל תבוא לפה
בקיצור אני לא מצטער שלא נכנסתי איתה (:
הריונית חלום שהתגשם
59איפה אתה צעיר לנצח....תמשיך להגן עליה...:)
עכשיו אנשים מבינים לאיזה מדווח צריך להקשיב....