תגיד
אתה בטוח שמה שהיה לה זה מחזור?
אולי בכלל קרעת את כרום הבתולין שלה? עלה בדעתך?
שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
1312אבשלום אני תמיד עושה אותה שיטה פסיכולוגית שעובדת
אני מבקש ממנה לצלם אותי בפוזה סקסית וישר אחרי שהיא מצלמת אותי אז אני מצלם אותה, ככה שבתת מודע שלה היא מרגישה שזה בסדר כי היא צילמה אותי ראשונה:-)
לגבי ישראליות? יש לי מלא תמונות של ישראליות שצילמתי רוסיות מרוקאיות אשכנזיות ומה לא:-) וזה צולם בהסכמתם,ככה שזה בסדר,אבל אין לי שום כוונה לפרסם תתמונות,במיוחד שמרביתם היו חברות שלי.
לשאלה אם ישראליות מצטלמות בעירום, ברור שכן וכמובן שאוהבות את זה, לא יודע למה אבל יש לבחורות פטיש לתמונות:-)
צעיר לנצח, זה נכנס חלק ולא היה שום לחץ, תאמין לי אני יודע לזהות בתולות חח ולזיין בתולה זה ממש לא כיף.
1313אכן ישראליות אוהבות להצתלם בעבר האיתי מצלם את חברה שלי ערומה הרבה פעמים עם חוטיני בדוגי ועוד .
1314שחר,תוכל לפרסם את התמונות של החברות שלך,הרוסיות והמרוקאיות,ללא פנים,או צינזור,תודה
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
1315[QUOTE=שחר סגל]

ולחזה המושלםםםםםםםםםם
טוב ויש תתמונות הקשות עם המחזור חחח אבל אני יעלה אם תהיה דרישה:)
[/QUOTE]
תעלה חופשי... זה יהיה גדול...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
1316סופרמן זה לא שווה תסיכון
פרופסור דם וכוס חחח סבבה מעלה אבל זה מראה קשה:-) אני עלה אחרי הדיווח הזה.
אז ככה משום מה ,מרוב שקל פה להשיג זיון,אז אתה פשוט לא חרמן:-) זה ממש לא כמו בארץ חחח
אני עכשיו בדילמה אם לחזור חודש הבא או להשאר עוד חודשיים, אני מוציא פה כולל שכירות ומחיה 2600 שח בחודש ככה שכלכלית זה עדיין מסתדר לי.
אז בדרך חזרה הבייתה בוולקין סטריט את מי אני פוגש??? את החברה של האקסית שלי:-) :-) :-) :-) :-) :-)
והיא הייתה אצלי בדירה והיה זיון של החייםםםםםםםםםםםםםםם וואו כמה פינטזתי עליה בזיונים ובסוף זיינתי אותה
הקטע הוא שהאקסית משום מה ידעה וסימסה לי הודעות זעם, אז היא פחדה וחזרה למועדון כדי שלא ידעו שהיא הייתה איתי:(
היא הבטיחה שמחר תחזור לישון פה
1317
האיכות גרועה החלפתי לסמסונג מה htc שהיה לי, מצלמה לא משהו
אבל מקרוב יש איכות טובה יותר
טוב נמצאת אצלי בת 23 שהכרתי מחר אנחנו בפוארטו גלרה, היא עכשיו ישנה אחרי 23 שעות נסיעה מסאמר, זה איזור כמו איסאן בתאילנד, עדיין לא שכבנו,אבל כן התמזמזנו ויש לה ריח ממש טוב מהכוס:-) אני מתכנן לשכב איתה מחר,ככה שאני שומר על מתח מיני איתה:-)
פרופסור לגבי התמונה עם הדם, זה קצת כבד לפורום סקס :-)
1318שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
1319שוב פעם שכחת את החליפה?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
1320ניראה לי שהוא פשוט 'תלה' את החליפה לצמיתות
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!