כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 133 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1321
הוא מזמן קילף את הבננה שם מה הוא צריך את הקליפה

קריצה

לא יודע לגבי חליפה ,כן זה תמיד מסוכן בלי.. אני לא לקחתי תסיכון, אבל הבנות שהייתי איתם בפיליפנים כוסיות+נקיות רצח ויזואלית..

תהנה יא מניאק אל תשכח לדווח לגבי הדרום...

Gspot2013-05-15 08:20:02
Rachel Starr probably the best fuck

1322
Gspot לא התעוררתי בבוקר לפורטו גלרה:(
לא יודע, פשוט כיף להתבטל כל היום,אני יודע שכשאני אחזור לארץ אני עוד אתגעגע:)
מכירים את זה שאחרי שאתם שוכבים כבר לא בא לכם על אותה בחורה:)
היא מנקה מכבסת מבשלת , מסג, סקס, בקיצור עושה הכל, אז אני יושב מתבטל כל היום ולא עושה כלום.

1323
MR SHAHAR SEGSL
קבל את מלוא הקומפלימנטים על עבודתך המסורה ותרומתך למדור סקס בחוץ לארץ.מוחא כפייה
אכן נהנה לקרוא את הדיווחים ,כאחד שחווה אותם גם מספר פעמים בשנה.
תהנה תזיין תחלום תפנטז תגשים חלומות של אחרים...(2-3 בחורות ביחד) חפש לסביות ותזיין אותם,חוויה מדהימה(מניסיון).
הבחורות הן שלך ולרשותך,כבד אותן ותרוויח שבעתיים.
אני יודע אתה חי בסרט כחול וכייפיחיוך תמשיך כמה שאתה יכול.
ברגע שתחזור לארץ עוד במטוס לארץ יעמוד לך מרוב זיכרונות טובים.
אולי ניפגש באס אם או בנפו מול או סתם בפילדס ,מקדונלדס או גולי- בי. אל תבליט את הטאבלט ... ככה ידעו מי זה שחר סגל
יאללה תהנה.אני יודע יש הרבה שעות מתות ....יש זמן פנוי ולפעמים גם משעמם עם ובלי הבחורה...
שמור על עצמך
בהצלחהמוחא כפייה
שפירא

1326
אז זוכרים את הבת 23 היום היא עזבה, ויש תקטע הזה של חברות שתמיד, אם אתה יוצא עם אחת השניה דלוקה עליך, פה הייתי אמור לצאת עם הבת 18, בסוף הבת 23 יצאה איתי, והיום קבעתי להפגש עם החברה שלה בת ה18:) להפתעתי הן הגיעו ביחד חחחחח ככהשהפתיעו אותי, הבת 18 לא יודעת שהייתי עם החברה הטובה שלה:)
אין לי מושג אם לחזור לתאילנד חודש והבא ולארץ או להשאר פה עוד חודשיים? ואז לפספס תטיסה לתאילנד?
תמונה של הבת 18 עכשיו איתי בקפה

1327
שפירא נפגשים לקפה:)
טוב נמצא האבידה, זוכרים שסיפרתי לכם שזונה גנבה לי תרמקול, טעיתי מסתבר שהשכנה שלי דפקה לי אותו בזמן שלא הייתי בבית, מצאתי אותו ליד המזרון שלה בזמן שהלכתי לקחת קנקנן מים:(
לגבי הבת 18 רק זיוני שכל לא יצא כלום חח פה בפיליפינים צריך להכות בברזל כשהו חםסביר להניח שהייתי צריך לקחת אותה ישר לבית ולא להפגש בקניון:) עוד עצה אם היא מציעה להפגש כשהיא באה עם חברה שלה אז זה לא רציני.
אני כנראה יגיע לתאילנד לחמישה לילות של אורגיות ואז דיכאון לארץ דרך אוזבקיסטאן:)
נדב זה כל כך נכון, רק המחשבה חזרה לארץ מכניסה אותי לדיכאון
צעיר לנצח תבוא לפיליפינים, גם לי לקח זמן להבין איזה גן עדן.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”