כ אלכס ואמילי חזרו לרמת גן - דף 2 - סקס אדיר

אלכס ואמילי חזרו לרמת גן

14
[QUOTE=wow] זה לא מצדיק פתיחת אשכול חדש.[/QUOTE]

אז קודם כל, לעניות דעתי ואני בטוח שלעוד הרבה אחרים שחיכו לרגע הזה שהם יחזרו לעבוד ברמת גן, זה כן מצדיק פתיחת אשכול חדש, אז שוב תודה לך מחפש מציאות.

ולעניינו, השבוע פקדתי את המקום שוב, אבל הפעם לשם שינוי הייתי אצל אמילי (לאחר פעמיים אצל אלכס).
זה לא שלא רציתי ללכת שוב לאלכס, פשוט זה לה היה היום שלה... לצערי.
אז ככה, אמילי לא הכי יפה שיש, אבל גם לא מכוערת, גוף קטן סבבה וציצי קטן וחמוד.
הבודי שלה נחמד והיה בו דברים שונים מאצל אלכס, אבל באופן כללי הייתה הרגשה של פחות השקעה מאשר אצל אלכס. לעומת זאת, בהרפיה בסוף הייתה תנוחה שהפתיעה אותי, שבה אמילי ישבה עליי עם הפנים אליי והזין שלי עומד בין שני פלחי התחת שלה וביד אחת היא משפשפת אותו (מחרמן מאוד).

כרגיל היו בעיות עם התיאום שאחסוך מכם מכיוון שהדבר כבר ידוע. רק אציין שהפקידה משחקת אותה הכי נחמדה שיש עד שאתה מגיע לאזור ויש לה בעיה להכניס אותך ואז היא מתהפכת ובנוסף מנסה להוציא אותך האשם.

מסקנה סופית:

Alex = Like
Amili = Not Like Alex
A man's gotta do what a man's gotta do

אלכס ואמילי חזרו לרמת גן

16
מאהב מאוהב. אני ישן חדש,ן וחזרתי להיות כאן איתכם כרשום חדש אבל העיקר הדיווחים. הייתי אצל אלכס. הופתעתי לטובה כול הנאמר עליה נכון. תמירה עיינים כחולות אשת שיחה ,לא מכבידה ויודעת מתי לעצור ולהתרכז. חוויה מעולה שהתחילה במסז' קל בגב וברגליים ,בציפורניים עברו על הגב מה שהוציא מריכוז המסג' אבל הוסיף אורך להתאפקות ולהנאה. ההמשך היה מיוחד משהוא. לא מכיר את זה אצל נשים אחרות שביקרתי אצלם בפעם הראשונה. איך אגדיר קירבה מרחפת מדמה GFE אבל לא הייתה אנטימיות מלאה אבל קרבה והנאה הייתה גם הייתהמוחא כפייהמוחא כפייה. גוף חלק לגברת חזה חמוד לא גדול אבל לא קטן אלה בדיוק באמצע בטן שטוחה וגישה ללקוח מעולה שבמעולות. החלק המפנק התחיל בליטופים והמשיך בנוזל חם כניסה עדינה לחריץ מאחור ללא כניסה לחור מאחור שכיבה מלאה פנים מול פנים וטיפול סנטר לחייל שלמטה. (בתחילה לא הבנתי וחשבתי מציצה אבל מבט מהיר גילה את הסוד). לבסוף עלתה עלי כאשר גבה מופנה אלי ובעבודה נמרצת הגענו לסוף המיוחל. עוד לפני שסיימנו צילצלה הפקידה לבדוק אם הכול בסדר. לא היה תיקתוק אלה היה ניצול מלא של הזמן. מאוד נהנתי ואני בטוח חוזר שוב. חיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוך בקיצור אני מאהב מאוהב.Tongue
אגב ע"פ השיחה איתה אני יודע שהיא קוראת את הפורום. אז אלכס אני חוזרררררררררררררררררררר אלייךךךךךךךךךךךךך.Heart

אלכס ואמילי חזרו לרמת גן

17
אם הבנתי נכון, זו אמילי מהספא בדיזנגוף 98, וגם קורל שהופיעה פה למעלה איפשהו זו קורל משם.
אם שתיהן הייתי בדיזנגוף, על אמילי יש לי רק דברים טובים להגיד וזה יקרה בהזדמנות אחרת.
עם קורל הייתי, ואני לא ממליץ בכלל, גם כאן, הפירוט יחכה להזדמנותא חרת.
כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

אלכס ואמילי חזרו לרמת גן

19
dark me,מתי תהיה ההזדמנות אחרת אחרי 'הנפילה' הבאה של לקוח,לפני המלצותיך
אם אתה אומר שאתה לא ממליץ על קורל,תוכל לפרט כדי שגם הלקוחות הבאים לא 'יפלו' כמוך

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”