כ נטלי - סקסית בבת - ים. - דף 7 - סקס אדיר

נטלי - סקסית בבת - ים.

62
לדוקטור חרמן:
לא התחרפנתי, ואני יודע מה מטרת הפורום. זו ההעדפה האישית שלי, בדיוק כמו שלכל אחד אחר בפורום יש את ההעדפות האישיות שלו, גם אם יש אנשים שיראו בה משהו מעט מוזרה. כל עוד זה לא בא כדי לפגוע באף אדם, זה לגיטימי לשאול גם על זה. מאחל לך הצלחה בהשגת ההעדפות שלך.

נטלי - סקסית בבת - ים.

65
הטלפון מופיע בעמוד הראשון של השרשור, אבל המודעה של נטלי הוסרה.

דוקטור חרמן - האם נטלי עזבה אתנו? ידוע לך משהו?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נטלי - סקסית בבת - ים.

67
אחרי שלא הלכתי תקופה לנערות עובדות
החלטתי ללכת ולדגום את קארין המדוברת, שקראתי עלייה פה הרבה בפוסטים... ואכן התקשרתי, ענה לי פקידGeek ותיאמתי לשעה מסויימת.
אחרי שראיתי שהתאגיד העלה פרסום חדש, מיד נכנסתי וקלטתי את נטלי, והחלטתי שאני אוותר על קארין ואלך לנטלי
מיד הרמתי צלצול לטלפון המופיע במודעה 054-3962733 וענתה לי פקידה סופר נחמדה ושירותית(שלא כמו בדרך כלל עם התאגיד הבת ימי), שאלתי אם אני יכול להגיע בשעה X היא אמרה לי שזה תפוס "ואם הלקוח לא יגיע אני אשמח להודיע לך, האם זה בסדר שאחזור אלייך ממספר חסום?" אמרתי לה אין בעיה, ומקסימום אני אתקשר
ובאמת היא התקשרה 2 דקות לפני השעה X ואפילו רצתה לברר איתי אם אני יכול להגיע בשעה Y כי יש לקוח שרוצה להגיע בשעה Y
והיא אמרה לו שהיא צריכה קודם לברר איתי.
שאפו רק לשבח את הפקידה החדשה, שבאמת התיאום היה מהיר נוח ואפילו כייפי Handshake.
ועכשיו לנטלי, מקבלת בטיילת בן גוריון בבניין המפורסם, מהתמונות כבר הדימיון התחיל לרוץ, הפקידה נתנה לי אישור לעלות.
דפקתי בדלת ופתחה לי נטלי, מסתכלים אחד על השנייה בגובה העיניים (1.78 ס"מ) בצבע תכלת, עור שזוף, מבנה גוף
הייתי מגדיר אותו כ"יש במה לתפוס" כולל מבנה עצמות רחבות, היא ממש לא רזה אבל גם לא שמנה וגם לא מלאה.
פתחה את הדלת עם בייבי דול שחור וגרביון רשת, ועקבים באורך 10 סנטין.
הכניסה אותי עם חיוך לדירה, קצת הייתי בשוק, ביקשתי כוס מים, ואני עדיין מסתכל על מבנה הגוף וקצת קשה לקלוט את המידע...
רגליים בשרניות, תחת גדול, טיפה בטן, חזה קטן, יש לה גוף של אחת שיש לה עבר בהרמת משקולות. בהחלט משאירה רושם.
על הדירה אין כלכך מה לפרט, מרוהטת קטנה, יש גם מזגן בסלון וגם בחדר הפעולות.
סמול-טוק ולמקלחת, איך שהתפשטתי מיד התקרבה אלי והתחילה למשש לי את החזה,הכתפיים ואומרת לי פשש חדר כושר אהה? מתאמן?
חייכתי והלכתי לדוש(הדוש בלי ראש איזשהו צינור שמשפריץ מים, חייבים לתקן את זה),מיד אחרי הלכנו לחדר הפעולות
נשכבתי על הגב והיא התחילה במציצה טובה, עמוקה, מהירה(חייב לציין שהפה שלה מאוד חם כמו מציצה תאילנדית בלי צורך במים חמים), אחרי כמה דקות כאלה, אמרתי לה שתשים קונדום,יש לה מין צורה מיוחדת משלה לשים קונדום.
התחלפנו לדוגי,Shockedמיותר להגיד שיש לה גלרייה אחורית לתפארת מדינת אוקריינה, עם קעקוע טרייבל מטריף בגב התחתון על גבול העקוז.אני מכניס את הזין ומרגיש כוס ממש צר וחם, לגודל הבחורה לא ציפיתי לכוס צר, מתחיל בזיון אגרסיבי עם קונטרות מעולות
מהצד שלה, הבחורה יודעת איך לתפעל ולהזיז את גופה ובמיוחד לשחק עם התחת המטריף שלה, בזמן הזיון אפשר להסתכל
על המראה שנמצאת על הארון בצד ימין של החדר, מאוד נחמד ומחרמן, אחרי מספר דקות כששנינו מתנשפים ומיוזעים
עברנו לתנוחת הרודיאו, כשהיא מעלי ורוכבת, מתמסרת כולה רוכבת כמו משוגעת בהחלט זיינה אותה... מיצינו את התנוחה
ושוב מציצה טובה שלה וגמירה בפה, הלכה לירוק את הזרע לכיור ולהתקלח, ואני אחריה.
סיגריית סמול-טוק, ולסיבוב שני,מציצה, הלבישה את הקונדום, והייתי חייב שוב להיכנס בה בדוגי, ולראות את התחת עם הקעוקע בפעולה, עם העור השזוף והחלק, פמפום טוב בדוגי ומספר לא מבוטל של דקות בזיון מכל הלב כששנינו כבר מותשים, נשכבתי על הגב
ביקשתי מציצה ונתתי לה שפריץ של זרע חם בפה.
ריטואל המקלחת, והצעתי לה לעשות לה מסאג' כהכרת תודה, על הזיון ציחקקה ואמרה "בכיף, איזה נדיב אתה"
מאוד נהנתה מהמסאג' ואמרה לי שאני החבר הכי טוב חחחח.
התלבשתי, קיבלתי ממנה חיבוק מאוד חם(נראה היה שחסר לה חיבוק כזה)וביקשה שאחזור.
לסיכום:
בחורה שמאוד אוהבת סקס, נמצאת כמה ימים בארץ, מי שהתחבר למראה שלה, מאוד יואהב את הזיון איתה, עור חלק שזוף
תחת בשרי עם רגליים בהתאם, חזה קטן, עיניים תכלת יפות.
לגבי GFE האמת שדווקא הפעם בחרתי שלא להתנשק, לא הרגשתי צורך.
400 שקלים לשעה.
שאפו גם לפקידה, נראה כאילו התאגיד הבת ימי פשפש פה קצת בפורום ולקח את הערות פה לתשומת ליבו.

[בוצע איחוד שרשורים]

UMA2013-09-14 09:16:45

נטלי - סקסית בבת - ים.

68
דיווח מעולה שאכן משקף את נטלי נאמנה (וגם את הפקידה, אכן מקסימונת) מוחא כפייה

וכן דוקטור חרמן - 'החברה שלך' אכן חזרה מחופשת מולדת קריצה נראית מעולה ובמצב רוח מרומם.

נטלי - מלאונת וסקסית בבת - ים. - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי ...

[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]

UMA2013-09-14 09:17:29
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נטלי - סקסית בבת - ים.

69
אכן.כן קיש ידידי היא חזרה ונראה לי שחזרה עם הרבה אנרגיות ונראה לי שנתראה בקרוב מאוד. לגבי הפקידה החדשה היא ממש נחמדה ומנומסת והתאום איתה הוא ממש כיפי ואם יש עיכוב או שינוי היא מתקשרת לעדכן ואם יש צורך גם מתנצלת.רק חבל שנטלי עכשיו בטיילת זה קצת לא נוח

נטלי - סקסית בבת - ים.

70
נטלי פנינה אמיתית
מקבלת בסבר פנים יפות
בסבב הקודם פינקה אותי היטב (מהנדירות אותן אני מבקר יותר מפעם אחת)
שמח מאוד לחזרתה לפעילות
אבקר בקרוב (ואדווח)
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”