כ תאילנד - ליידיבוי - 2013 - דף 3 - סקס אדיר

תאילנד - ליידיבוי - 2013

21
מה שהוא אמר

[QUOTE=thailand 2010]מצטער חברים, אבל אחים שלו צודק במאה אחוז.

מה שבמחוזותינו בלבד נקרא 'קוקסינל', נקרא בתאילנד 'קאטוי' בשם המקומיים, וליידיבוי בשפת התיירים.

בהודו הן מכונות היג'רה', באמריקה shemale/ Tgirl, טרנסג'נדר וכ'ו.

אין שום קשר אם יש או אין להן ציצים. לרוב ללידיבוי בתחילת דרכה יהיו ציצים הורמונלים קטנים, הדבר הראשון שהן עושות כשיש להן קצת כסף זה ציצים. או שהן מוצאות ספונסר בשביל זה. בקרב חוגים מסויימים לידיבוי שטרם השתילה סיליקון מכונה femeboy.

המילה קוקסינל נתפסה בארץ לאחר שזמרת צרפתיה שהשתמשה בשם הבמה "קוקסינל" הופיעה פה בשנת 1964.

כיוון שכנראה המושג לא היה נפוץ אז, שמה של הטרנסג'נדרית הצרפתיה נתפס כשם גנרי לגבר שהופך לאישה.

[/QUOTE]

תאילנד - ליידיבוי - 2013

22
6000, 4000, 3000 באט?!?!
תגידו, אתם לוקחים את הפראיריות לכל מקום בעולם? שלשום חזרתי מ40 יום בתאילנד, ועל הדרך הבאתי כמה מהמין השלישי, במיוחד בפאטייה. המחיר שלהן לקצר, אם אתה תופס אותן ברחוב ב2-3 בלילה יכול להגיע אפילו ל500 באט, גג ל1000(60-120 ש"ח בחישוב מהיר). והן נראות מדהים. ללא ספק, הטראנסיות בתאילנד לא פחות יפות מהנשים שם.

תאילנד - ליידיבוי - 2013

28
יש רמה ויש איכות ויופי גם בארץ אבל הבעיה היא בבנות שחלקן חושבות שהן מינימום "אלה" יש לא מעט יפות שלא מפרסמות באף מקום
אבל עם קצת יחס והכרות מרחוק הן נפתחות וכן מוכנות לזרום והן יפות ושירותיות עד הרגע שהן פוגשות את אותן סחבות שנראות מליון דולר אבל אופי ויחס של ערס מצוי והן מתקלקלות.
הכרתי שלוש בנות מדהימות בדרך זו שלאחר שנה של מפגשים החלו להתחבר עם אותן "נעימות" שלימדו אותן איך לעשות כסף על חשבון
העתיד

תאילנד - ליידיבוי - 2013

30
חולה על הליידיבוי בתאילנד הן עדינות יפות לא מתקתקות אותך..
אז ככה אני נשוי וטסתי לתאילנד לפני שנתיים בזמן שהייתי נשוי אנרתי לאשתי שאני טס עם חבר שבעצם טסתי לבד קניתי כרטיס שבוע לפני ופשוט עליתי על מטוס הגעתי לבנקוק וישר לפאטיה למשך שבועיים ובכל הזמן הזה הייתי מתקשר לחבר שלי ועושה ועידה לאשתי שאם היא פתאום תבקש לדבר איתו אז הוא ישר היה עונה והוא בכלל בעבודה בארץ חחח קשה להאמין אבל זאת האמת!
איך שהגעתי לפאטיה 8 בבוקר העלתי ליידיבוי פצצה לחדר מהרחוב, כל יום הייתי מזיין 4 פעמים ביום אם זה ליידיבוי או ליידי רגילה. ולמה שאני ישן לבד בלילה אז כל לילה הייתה ישנה איתי מישהי אחרת 1500 באט ללילה פשוט תענוג אבל מה הלך לי הרבה כסף.
ואני מת לטוס עוד הפעם אבל אשתי לא תשחרר בחיים אז בינתיים אני מפנטז על תאילנד.
ואני מת לטוס עוד הפעם.
נ.ב: הבודי מסאג שם אחד הדבריםםםםם 1500 באט ואיזה בחורות אמאלה חובה על כל אחד…
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”