בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2902[QUOTE=yellow-horny]היי לכולם הייתי אמל שרון הסקסית שבוע שעבר היה ממש ממש כיף פרטים בהמשך![/QUOTE]
קישקשתא 2013-05-20 18:23:50
נו, מה קורה?
קראתי את ההודעה שלך בבוקר ומאז אני מחכה...
בטלתי את כל הפגישות שלי להיום.
לא עונה לטלפונים...
לא יצאתי מהבית.
לא התקלחתי, לא אכלתי, אפילו לשרותים לא קמתי!
יושב מרותק מול מסך המחשב ורק מחכה ומחכה ומחכה....
אתה מוכן לשחרר אותי בבקשה, לפני שיווצרו לי פצעי לחץ? 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2903[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=yellow-horny]היי לכולם הייתי אמל שרון הסקסית שבוע שעבר היה ממש ממש כיף פרטים בהמשך![/QUOTE]
[QUOTE=yellow-horny]היי לכולם הייתי אמל שרון הסקסית שבוע שעבר היה ממש ממש כיף פרטים בהמשך![/QUOTE]
נו, מה קורה?
קראתי את ההודעה שלך בבוקר ומאז אני מחכה...
בטלתי את כל הפגישות שלי להיום.
לא עונה לטלפונים...
לא יצאתי מהבית.
לא התקלחתי, לא אכלתי, אפילו לשרותים לא קמתי!
יושב מרותק מול מסך המחשב ורק מחכה ומחכה ומחכה....
אתה מוכן לשחרר אותי בבקשה, לפני שיווצרו לי פצעי לחץ? 
[/QUOTE]
טוב בסדר 
הנה זה מתחיל:)...

נו בסדר הייתי שבוע שעבר ביום בחג שבועות אצל שרונה:)
בעגתי קצת קודם אז הסתובבתי טיפה בעיר והחלטתי אני הולך על משהו חדש החלטתי אני קונה קצפת לראות את זה משפר את המציצה שלה:) שכבר לא צריך אבל בכל זאת רציתי לדעתי איך היא תגיב התקשרתי קבעתי
קיבלה אותה בשעה שקבעתי בלי איחורים בלי שום דבר:).
עלית במדרגות די בריגוש די חרמן כי כבר איזה 24 שעות לא אוננתי:( (בכלל שיפוצים בית אז אין פרטיות). כמובן היא קיבלה אותי יפה נשיקה על הלחי כמובן התחבקנו צבטתי אותה בתחת היא ראתה ממש מיד את השקיות שאני באתי אז היא שאלה מה זה כמו ילדה סקרנית אז אמרתי לה אני רוצה היום לנסות משהו חדש בבקשה ואז הוצאתי את הכסף יחד עם הקצפת היא הופתעה טיפה:)
אמרתי לה אני רוצה לנסות את זה היא אמרה סבבה:)...
שילמתי לה אחר כך הלכתי להתקלח אחרי זה יצאתי מהמקלחת ראיתי אותה יושבת סקסית בכסא מתעסקת במחשב שלה:).
קראתי לה בשקט היא הלכה לשים music ואז התחיל אמרתי בואי לספה אני רוצה לבדוק משהו קטן:). אמרתי לה אני רוצה לבדוק משהו בתחת שלך התחילה לאט לאט להתפשט אגב היא קיבלה אותי בשמלה ירוקה עם פרחים אם אני לא טועה הורידה אותה לגמרי אמרתי לעצמי בלב יאללה איך היא שומרת על עצמה פשוט לא השתנת בשום דבר:).
אחרי זה היא התיישבה עם בתחת אלי ואני הורדתי בעדינות יתרה את החוטיני שחור שהיא לבשה הסקסית הזאת:).
אחרי זה היא הסתובבה אלי ישבה על הכיסוי האדום!!! בושה וחרפה!. שרונה אני קונה לך כיסוי צהוב!!!.... חחח.
התחילה למצוץ אץ הזין מלמטה למעלה לאט לאט בסקסיות כזאת מדהימה:).....
ארי זה הכלנו למיטה סימנתי לי כבר להביא את הקצפת כדי שהיא תוכל לטעום אותה על הזין שלי:) היא ואני רוצה להגיד לכם כן זה טיפה משפר את המציצה ואז היא התחילה קצת יותר במהירות למצוץ אני קיוויתי לא לגמור לה בפה שלה אז הצעתי את הקונדום בשביל לזיין אותה..
היא שמחה מאוד (כנראה הייתה חרמנית)...
אבל הזיון עדיין אותו זיון מכני כיפי בהתחלה על עלתה עלי אחר כך דוגי (לפעמים כמו שאמרתי זה פשוט התאים לי בלי זיוני שכל בלי שום דבר פשוט בא זיון והולך... זונה מקצועית.)
בדוגי כבר לא יכולתי פשוט גמרתי פשוט מעולה אצלה. אחר כך אחרי שנחתי מהגמירה שהייתי לי היא "הציקה" לי לך לשטוף כמה דקות!!!
! רציתי טיפה לנח לפני שאני שותף אותו...

אחר זה מסג' דיבורים ניסיון פעם שניה שלא צלח וזהו הבייתה!
תודה רבה שרונית:) על טיפול מצויין:) יחזור בקיץ ליותר מפעם אחת:)
תודה רבה:)
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2905[QUOTE=yellow-horny]
אמרתי לה אני רוצה לבדוק משהו בתחת שלך התחילה לאט לאט להתפשט [/QUOTE]
מה רצית לבדוק בתחת שלה?
המגביה עוף - ירחיק ראות
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2906[QUOTE=איצטגנין] [QUOTE=yellow-horny]
רצית לבדוק אם היא השמינה מהתחת:) אבל היא לא השמינה בגרוש:).
כל הכבוד היא שומרת על משקלה בכבוד:)
UMA 2013-05-22 07:53:12
אמרתי לה אני רוצה לבדוק משהו בתחת שלך התחילה לאט לאט להתפשט [/QUOTE]
מה רצית לבדוק בתחת שלה?
[/QUOTE]
רצית לבדוק אם היא השמינה מהתחת:) אבל היא לא השמינה בגרוש:).
כל הכבוד היא שומרת על משקלה בכבוד:)
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2907כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2908ביקרתי לאחרונה את שרון.
שרון מוכנה לחלוטין לקיץ - שזופה, חטובה ויפה. לדבריה, היא עושה ספורט כשעה מדי יום, לאורך חוף הים הצמוד לביתה. גם אני התחלתי לאחרונה להשקיע בתחזוקת הגוף, ובהתאם לכך, התסריט לפגישה התמקד באימון הספורט האישי.
שרון היא מאמנת ספורט אישית במועדון הספורט, וחנן הוא המתאמן האישי שלה.
בעוד מספר ימים אמורה להערך תחרות במועדון בין המאמנים, כשכל אחד יציג את הישגי המתאמנים שלו.
שרון מלאת מוטיבציה להצליח, והיא מנסה להדביק בהתלהבות שלה את חנן , כשהמטרה היא נצחון שלהם בגילאי המאסטרס (40 ומעלה).
חנן מגיע לאימון במכנסי טייטס (מסוג פשוט מאוד) וחולצת אימון ללא שרוולים.
שרון שמה לב שחנן שעיר מדי בכתפיים, והיא מדללת את השערות שם בגילוח סבלני כך שהופעתו של חנן תהייה ייצוגית יותר.
כעת מגיע שלב החזרה על התרגילים. חנן ציפה למחוות עידוד, ולכן חורר את מכנסיו בדיוק במקום ובמידה המאפשרים לזין לצאת בגאון. שרון אכן מעודדת אותו, מעמידה, מוציאה, ומוצצת את הזין, כאשר בתרגילי קרקע מסויימים היא יושבת על פניו של חנן ונהנית מירידה.
שרון מרגישה שנחוץ גם אפקט של דירבון לאימון. היא מחוררת בזהירות את אחורי הטייטס, ומחדירה לעכוזו של חנן את הסטראפ-און הקטן שלה, כמובן מסוכך היטב.
העידוד והדירבון עושים את שלהם. עכשיו כבר ישנה שביעות רצון מהישגי האימון, ושרון וחנן חוגגים את השגת המטרה בזיון על המיטה. חנן קיבל פרס - לא זר דפנה אלא זר לראשו מתחתוני הטנגה השחורות של שרון. כאשר הוא עדיין בטייטס המחוררים, הם מזדיינים בסבלנות בארבע תנוחות (הטייטס לא מפריע בזיון בכלל). לאחר הגמירה, מתדלקים בגלידה וקפה, והתחושה היא שעשו את כל מה שנחוץ להצליח בתחרות.
גילוי נאות : הכותב הוא מבקר ותיק אצל שרון, ומחבב אותה מאוד.
שרון מוכנה לחלוטין לקיץ - שזופה, חטובה ויפה. לדבריה, היא עושה ספורט כשעה מדי יום, לאורך חוף הים הצמוד לביתה. גם אני התחלתי לאחרונה להשקיע בתחזוקת הגוף, ובהתאם לכך, התסריט לפגישה התמקד באימון הספורט האישי.
שרון היא מאמנת ספורט אישית במועדון הספורט, וחנן הוא המתאמן האישי שלה.
בעוד מספר ימים אמורה להערך תחרות במועדון בין המאמנים, כשכל אחד יציג את הישגי המתאמנים שלו.
שרון מלאת מוטיבציה להצליח, והיא מנסה להדביק בהתלהבות שלה את חנן , כשהמטרה היא נצחון שלהם בגילאי המאסטרס (40 ומעלה).
חנן מגיע לאימון במכנסי טייטס (מסוג פשוט מאוד) וחולצת אימון ללא שרוולים.
שרון שמה לב שחנן שעיר מדי בכתפיים, והיא מדללת את השערות שם בגילוח סבלני כך שהופעתו של חנן תהייה ייצוגית יותר.
כעת מגיע שלב החזרה על התרגילים. חנן ציפה למחוות עידוד, ולכן חורר את מכנסיו בדיוק במקום ובמידה המאפשרים לזין לצאת בגאון. שרון אכן מעודדת אותו, מעמידה, מוציאה, ומוצצת את הזין, כאשר בתרגילי קרקע מסויימים היא יושבת על פניו של חנן ונהנית מירידה.
שרון מרגישה שנחוץ גם אפקט של דירבון לאימון. היא מחוררת בזהירות את אחורי הטייטס, ומחדירה לעכוזו של חנן את הסטראפ-און הקטן שלה, כמובן מסוכך היטב.
העידוד והדירבון עושים את שלהם. עכשיו כבר ישנה שביעות רצון מהישגי האימון, ושרון וחנן חוגגים את השגת המטרה בזיון על המיטה. חנן קיבל פרס - לא זר דפנה אלא זר לראשו מתחתוני הטנגה השחורות של שרון. כאשר הוא עדיין בטייטס המחוררים, הם מזדיינים בסבלנות בארבע תנוחות (הטייטס לא מפריע בזיון בכלל). לאחר הגמירה, מתדלקים בגלידה וקפה, והתחושה היא שעשו את כל מה שנחוץ להצליח בתחרות.
גילוי נאות : הכותב הוא מבקר ותיק אצל שרון, ומחבב אותה מאוד.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2909בוקר, כל הפגישות מסודרות אחת אחרי השניה. על חלק הייתי מוותר אבל אין בררה, צריך להתפרנס. נוסע ברחבי העיר, זורק מבטים בעוברות ושבות שמסתובבות כמעט ערומות בגלל החום כמובן.
מקבל טלפון, מבקשים לדחות את הפגישה ליותר מאוחר. לא רע, זה מפנה לי קצת את שעות הבוקר ובא לפרק איזו עוברת או שבה, שווה, אחת
. בעצם למה לפנטז יש אפשרויות... אם יהיה לי מזל אולי אוכל לקבוע עם שרון בהתראה קצרה...
מצלצל, היא עונה בקול רך ודק שבטח שאפשר. אני שמח, עוד יכול להיות בוקר נחמד...
סוגר ענינים אחרונים ומתקשר בשעה שנקבעה. הטלפון מצלצל ללא תשובה. טוב אולי היא עסוקה. מחכה קצת ושוב מצלצל. שוב אין תשובה. איך הלך לי הבוקר
לא נורא נמשיך הלאה... בדיוק אז הטלפון מצלצל. שרון בצד השני אומרת שהאפשר לבא אם אתן לה עוד כמה דקות
.
מגיע בצעד קליל ונכנס בדלת. היא מזהה אותי מהפגישה הקודמת, והאוירה נינוחה יותר ביננו. מדברים מסכמים מה עושים ואני במקלחת. היא רואה שאני מסיים להתקלח וגם היא מתארגנת למפגש. אני מסתכל עליה וחושב שצריך להיות חוק שיאסור עליה ללכת לבושה....
היא זוכרת מה אני אוהב ופוצחת במציצה נעימה שמצליחה להשכיח לי את היום החם והעמוס... רציתי לנסות משהו נוסף אבל לא יכולתי להפסיק להסתכל עליה מוצצת.... התפוצצתי לי בכיף והיא אספה הכל בסבלנות ראויה לציון....
אחרי זה מקלחת ומסז' נוסח שרון. מאחר ואחנו מכרים ותיקים דיברנו קצת תוך כדי המסז'. אחרי כמה דקות היא הציע סיבוב שני. ביננו יכולתי בכיף, אבל השעון המקולל מזכיר לי שבקרוב יש לי פגישה נוספת ולא בא לי לזיין תחת אש
.
נפרדנו כידדים. שאר היום עבר טוב יותר משציפיתי וגם הבחורות החצי ערומות לא שיגעו אותי כל כך (אולי יש קשר לא יודע
).
נ.ב.
לומברוזו (מהפוסט לפניי), הפוסט שלך יפה, אבל היתי חייב להכניס דיווח עוד היום...
rand32 2013-06-06 23:16:31
מקבל טלפון, מבקשים לדחות את הפגישה ליותר מאוחר. לא רע, זה מפנה לי קצת את שעות הבוקר ובא לפרק איזו עוברת או שבה, שווה, אחת

מצלצל, היא עונה בקול רך ודק שבטח שאפשר. אני שמח, עוד יכול להיות בוקר נחמד...
סוגר ענינים אחרונים ומתקשר בשעה שנקבעה. הטלפון מצלצל ללא תשובה. טוב אולי היא עסוקה. מחכה קצת ושוב מצלצל. שוב אין תשובה. איך הלך לי הבוקר

מגיע בצעד קליל ונכנס בדלת. היא מזהה אותי מהפגישה הקודמת, והאוירה נינוחה יותר ביננו. מדברים מסכמים מה עושים ואני במקלחת. היא רואה שאני מסיים להתקלח וגם היא מתארגנת למפגש. אני מסתכל עליה וחושב שצריך להיות חוק שיאסור עליה ללכת לבושה....
היא זוכרת מה אני אוהב ופוצחת במציצה נעימה שמצליחה להשכיח לי את היום החם והעמוס... רציתי לנסות משהו נוסף אבל לא יכולתי להפסיק להסתכל עליה מוצצת.... התפוצצתי לי בכיף והיא אספה הכל בסבלנות ראויה לציון....
אחרי זה מקלחת ומסז' נוסח שרון. מאחר ואחנו מכרים ותיקים דיברנו קצת תוך כדי המסז'. אחרי כמה דקות היא הציע סיבוב שני. ביננו יכולתי בכיף, אבל השעון המקולל מזכיר לי שבקרוב יש לי פגישה נוספת ולא בא לי לזיין תחת אש

נפרדנו כידדים. שאר היום עבר טוב יותר משציפיתי וגם הבחורות החצי ערומות לא שיגעו אותי כל כך (אולי יש קשר לא יודע

נ.ב.
לומברוזו (מהפוסט לפניי), הפוסט שלך יפה, אבל היתי חייב להכניס דיווח עוד היום...
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2910חברים, ביקרתי לאחרונה את הגברת,
נכנסתי לדירה, גיליתי בחורה כוסית (הייתי מסובב את הראש אם הייתי חולף על ידה ברחוב).
400 שקלים החליפו בעלות עבור חצי שעה/שני אקטים.
מקלחת קצרה ויאללה לעניינים, אקט ראשון במציצה טובה עד כדי גמירה בפה, מציצה לא רעה בכלל (לא יורדת ממש עמוק לצערי, אני עדיין בחיפושים אחר מישהי כוסית עם גרון עמוק...)
אחרי האקט הראשון, קצת עיסוי עד ששמוליק מוכן לאתגר הבא, עשינו סקס, יש לה כוס צר ונעים להפליא!
מאז הימים הטובים של תאילנד לא זכור לי כוס כזה נעים... ברמה שהקונדום לא מטשטש את ההרגשה! (מומלץ בחום).
גמירה שנייה הגיעה, שרון מקסימה והציעה לי לשתות כל הזמן, לא תקתקנית בכלל!
לסיכום:
מחיר: 400₪ לשני אקטים, לדעתי שווה מאוד, היא לא תקתקנית ועומדת בהתחייבות
מראה פנים: 8 חמודה מאוד בפנים
גוף:9 כוסית!
מציצה: 9 כולל גמירה בפה (אם היה גרון עמוק הייתי נותן לה 10)
זיון: 10 כייף להזדיין איתה- אני בדרך כלל יותר איש של מציצות אבל איתה הזיון היה מעולה!
Gfe- היא לא מתקתקת, נמצאת שם למטרה מסויימת (פריקה שלנו) מקיימת את המטרה, היא מאוד חמודה אך אין ממש gfe, אם אתם שואלים אותי גם לא ממש אמור להיות, באים לזיין וללכת ולא לזיין תשכל... לי אין טענות.
כרגע היא המציאה הטובה ביותר שלי עד כה ולכן כל עוד לא מצאתי מישהי טובה יותר אני יכול להגיד בוודאות שאחזור אליה
התמונות מן הסתם אמיתיות ובמציאות השדיים שלה אפילו נראים קצת יותר טוב.
ממליץ לכם בחום.
תהנו
נכנסתי לדירה, גיליתי בחורה כוסית (הייתי מסובב את הראש אם הייתי חולף על ידה ברחוב).
400 שקלים החליפו בעלות עבור חצי שעה/שני אקטים.
מקלחת קצרה ויאללה לעניינים, אקט ראשון במציצה טובה עד כדי גמירה בפה, מציצה לא רעה בכלל (לא יורדת ממש עמוק לצערי, אני עדיין בחיפושים אחר מישהי כוסית עם גרון עמוק...)
אחרי האקט הראשון, קצת עיסוי עד ששמוליק מוכן לאתגר הבא, עשינו סקס, יש לה כוס צר ונעים להפליא!
מאז הימים הטובים של תאילנד לא זכור לי כוס כזה נעים... ברמה שהקונדום לא מטשטש את ההרגשה! (מומלץ בחום).
גמירה שנייה הגיעה, שרון מקסימה והציעה לי לשתות כל הזמן, לא תקתקנית בכלל!
לסיכום:
מחיר: 400₪ לשני אקטים, לדעתי שווה מאוד, היא לא תקתקנית ועומדת בהתחייבות
מראה פנים: 8 חמודה מאוד בפנים
גוף:9 כוסית!
מציצה: 9 כולל גמירה בפה (אם היה גרון עמוק הייתי נותן לה 10)
זיון: 10 כייף להזדיין איתה- אני בדרך כלל יותר איש של מציצות אבל איתה הזיון היה מעולה!
Gfe- היא לא מתקתקת, נמצאת שם למטרה מסויימת (פריקה שלנו) מקיימת את המטרה, היא מאוד חמודה אך אין ממש gfe, אם אתם שואלים אותי גם לא ממש אמור להיות, באים לזיין וללכת ולא לזיין תשכל... לי אין טענות.
כרגע היא המציאה הטובה ביותר שלי עד כה ולכן כל עוד לא מצאתי מישהי טובה יותר אני יכול להגיד בוודאות שאחזור אליה
התמונות מן הסתם אמיתיות ובמציאות השדיים שלה אפילו נראים קצת יותר טוב.
ממליץ לכם בחום.
תהנו