כ אוליה ההפתעה מבת ים - סקס אדיר

אוליה ההפתעה מבת ים

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6891
054-8125321
מה שאני הולך לספר פה אולי נשמע שקצת אני מגזים אבל הבחורה פשוט חולת סקס.
אוליה מקבלת ברחוב בן גוריון שבטיילת, יש תנועה של אנשים.
הפקידה מכוונת אותך יפה מאוד ונותן הסבר כיצד להגיע לגברת החן.
אני דופק בדלת ופותחת לי אוליה, בערך מטר 64-5, שיער קארה שחור,גוף שזוף, רזה, עיניים בהירות
חזה קטן ונפול(מהלידה), פנים נאות ולדעתי גוף יפה, התמונות עושות לה עוול.
פתחה לי עם חלוק בצבע בורדו עז, עם חיוך וברכה אותי לשלום.
הדירה שלה קטנה, מרוהטת ומטופחת.
התחלנו לפתח שיחה (לא בדקתי אם יודעת עברית או אנגלית, אני פשוט יודע רוסית)
לדברייה נמצאת 3 ימים בארץ.
שאלה אם אני רוצה לעשן(היא עצמה לא מעשנת ולא שותה), אמרתי שלא ויאללה למקלחת.
אחרי שיצאתי מהמקלחת, היא והחלוק נפרדו לשלום וחיכתה לי עם חזיה ותחתונים במיטה והזמינה אותי במבט חתולי מחרמן.
קפצתי עלייה מחורמן כמו פנתר, והתחלנו בסדרת נשיקות לוהטות, עם משחקי לשון וגיפופים בכל הגוף, יש לה עור חלק ונעים.
הורדתי ממנה את התחתונים והתחלתי בליקוק מסיבי של הדגדגן עם החדרת אצבעות, מגיבה מאוד יפה וזזה בתנועות סיבוביות עם
האגן, מאוד נהנת מזה. אחרי שמיצינו את העניין התחילה במציצה מאוד טובה עמוקה ואגרסיבית כשהיא שוכבת על הגב ואני מעלייה
היא ממש נתנה לי לזיין לה את הפה, ביקשתי ממנה שתשים קונדום והתחלתי לזיין אותה במנסיונרית בהתחלה בעדינות ולאט לאט
הגברתי את הקצב, עד למצב שכל המיטה התחילה לזוז אחורה היא צחקה שפעם ראשונה שהיא שומעת את המיטה חורקת ככה Sleepy
אוליה צרה למטה והיא זזה ממש מעולה, בזמן הזיון היא דופקת מבטים מחרמנים וגונחת. המשכנו בתנוחה הזאת עד שכבר הוצאתי
את המיץ מאוליה בתנוחה הזאת ועברנו לדוגי. אני חייב להגיד שיש לה תחת מעולה וגב סקסי ומחרמן. התחלתי עוד פעם בזיון עוצמתי בתנוחה הזאת, עם ספנקים טובים על התחת שלה כשכל הזמן הזה היא מנסה לתפוס ביד אחת את הקיר מקדימה כדי לא לעוף קדימה.
מצד שמאל של המיטה יש ארון עם מראה, הרגשתי כמו בסרט פורנו כשאני רואה איך אני מזיין אותה.
אחרי שגם פה כבר לא היה לה יותר כוח להמשיך בתנוחה הזאת, נשכבתי על הגב הורדתי את הקונדום והיא פינקה אותי במציצה עם
גרון עמוק ובתנועות מאוד מהירות שלה למעלה ולמטה הבחורה פשוט חולת מציצות, כשהיא מסתכלת עלי חצי מהזמן ושולחת לי
מבטים מחרמנים מאוד אחרי מציצה שכזאת גמרתי לה בתוך הפה(כמובן ששאלתי לפני כן אם אני יכול) והיא פשוט סחטה כל טיפה
של זרע לפה ולא הפסיקה במציצה רק אחרי דקה שסיימתי לגמור ופשוט בלעה כל טיפה מוחא כפייה פשוט מטורף. אמרתי לה שהיא הרגה אותי והיא צחקקה ואמרה "אני הרגתי אותך? מי הרג את מי פה?" ניקתה לי את הזין והלכה לזרוק את המגבונים עם הקונדום.
חזרה עם כוסות מים נשכבו אחד ליד השנייה מחובקים והתחלנו לדבר על אהה ועל דההה.
שאלתי אותה כמה זמן נשאר, והתחלתי במספר השני.
נשיקות צרפתיות לוהטות עם משחקי לשון, התחלתי עוד פעם בירידה שלי, ממש התחילה לרטוט, עם החדרת אצבעות בתנועות של בואי אליי, הרטיבה כולה תפסה לי את השיער
ומשכה אותי לכיוון הדגדגן אלייה.
עברו למציצה משגעת שלה כשאני שוכב על הגב, עד שהפסקתי אותה ואמרתי לה לעלות עלי, הלבישה קונדום והתחילה
ברכיבה טובה, תענוג לראות אותה קופצת עלייך ויש לה קעקוע יפה באיזור הבטן שרק עכשיו שמתי אליו לב. אותם מבטים מחרמנים וגניחות שלה, עד שהתהפכנו שוב לדוגי וזיון מאוד חזק מהצד שלי בערך 15 דקות וכל הזמן הזה עם קונטרות מעולות מהצד שלה
זיון פשוט מעולה חיוך גדול, כולה נטפה זיעה, והתחת המושלם שלה פשוט עושה את העבודה. שמתי לב בזמן הדוגי שהיא גם נותנת
כל הזמן מבטים למראה שבארון(כנראה שגם אותה זה מדליק).
אחרי ששנינו התנשפנו שוב נשכבתי על הגב והיא התחילה במציצה עמוקה טובה ומהירה, באיזשהו שלב עצרתי אותה ואמרתי לה
שאני לא אגמור ככה, אז היא שאלה אותי איך אני אגמור ואמרתי לה שאני יביא ביד, מיוזמתה היא הוציאה את הלשון שלה וקירבה
אותה לכיוון הכיפה שלי בזמן שאני מביא ביד,אחרי 2 דקות נתתי לה שפריץ בתוך הפה והיא שוב חלבה לי את הזין עד הטיפה האחרונה המשיכה גם אחרי שגמרתי במציצה ובלעה כל טיפה מוחא כפייה.
לסיכום:
באמת שזה היה אחד הזיונים הכי טובים שהיו לי. בחורה מאוד נעימה, מצחיקה ועם ראש פתוח.
נראת טוב ובאמת שנותנת אווירת GFE אולטימטיבית, לא לחצה גם בזמן אחרי זה המשכנו לשבת קצת ולדבר.
נתחיל בציונים
פנים: 9
גוף: 9 (לאוהבי הרזות)
GFE: באמת ש20 מתוך 10
מציצה: 9.5
זיון: 9.5

UMA2013-05-19 06:48:09

אוליה ההפתעה מבת ים

9
קודם כל תודה לכולם על המחמאות לגבי הדיווח אני שמח שחברי הפורום נהנים ממנו ויקבלו חוויה דומה לשלי.
לשאלת המחיר הוא 400 שקלים לשעה, היא אכן מהתאגיד הבת ימי,
הייתי שם כמה דקות מעל שעה והיא בכלל לא מלחיצה.
לגבי אנאלי לא שאלתי, לגבי תוספות אחרות, היא נתנה לי לגמור לה בפה ובלעה.
גודל החזה הוא קטן, הייתי אומר B אבל יש לו מראה מפונצ'ר ונפול.
Uri35 אקח זאת לתשומת ליבי לפעם הבאה שאפתח אשכול
ותודה לאיצטגין על ההבהרה לגבי כמה זמן היא נמצאת בארץ, כמו שכתבתי היא נמצאת רק 3 ימים בארץ אני מאמין שהיא תיהיה פה לתקופה של חודשיים-שלושה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”