התקשרתי אליה לא זוכר מה היה בשיחה שתיתי כמה בירות ליפני מה שכן אני אני זוכר זה "תבוא נסתדר".
אני מת על על צמד המילים האלה מזכיר לי את סיפורי עלי באבא ו 40 השודדים "סום סום הפתח" או "אברא קדברא"
דרך אגב אתם יודעים שבכול העולם הקוסמים משתמשים במילה "אברא קדברא" וזה בכלל צמד מילים מהקבלה... יש לזה אפילו פירוש אבל אין לי כוח לחפש וגם זה לא קשור לנושא.
אניטה הפנתה אותי לרחוב השר רבינוביץ' בת ים זה יוצא באיזור תעשיה בת ים מקביל לרחוב אורט ישראל.
כרגיל כיוונה אותי למספר 27 הציצה בחלון וידאה שאני נראה בסדר ורק אז כיוונה אותי לכתובת האמיתית שלה שזה שני בינינים ליד עם כניסה מרחוב אחר.
קומה 2 בלי מעלית... באסה אבל בקטנה אני חובב מעליות.
נכנסתי לדירה נקיה מצוחצחת אפשר לאכול מהריצפה אניטה רוסיה שמנה עם בטן גדולה רוטטת חזה גדול,יחסית לחזה של אישה לעומת הבטן הנשפכת שלה החזה שלה ניראה קטן.
נתתי לה 200 שקל במקום עודף היא הציעה לי טיפול מושלם עם סקס,אמרתי יאללה ניזרום.
הורדתי בגדים בחדר שינה שלה מיטה זוגית ענקית יש לה והלכתי להתקלח.
יש לה את המיקלחון הכי קטן בארץ אפילו היא אמרה לי "אני מקווה שתסדר זה קטן" רציתי לומר לה אם אתה מסתדרת אז גם אני יכול
למרות שאני נחשב לבריא ושמן אני חצי ממנה.
אחרי מקלחת טובה גם עשיתי חפיפה יש לה שמפו איכותי של חברת "פנטן" לא כמו שאר הדירות ששמות לך שמפו של כיף שעושה לך קשקשים ומתקלף לך המוח.
נבנסתי לחדר העיסוי עם מיטת עיסוי,אניטה נשארה בתחתון וחולצה לא משהו מגרה היא לבשה איזה חולצה XXXXXL של שחקני פוטבול אמריקאי והייתה יחפה.
עשתה לי מסאז' מוזר עם צביטות מוזרות אין לי מושג מאיפה היא למדה את יסודות המסאג' אבל זה כאב וזה הרגיש כמו שיטות שלימדו ברוסיה בתקופת המשטרים האפלים שהק.ג.ב. שלטו שם.
עוד היא שואלת האם אני רוצה יותר חזק או שזה בסדר???
אמרתי לה אפשר יותר יותר חלש אני לא באמת כל כך תפוס.
מהחדר השני בקעה מוסיקה רוסית וכנראה בגלל שאני לא איש שיחה היא התחילה לשיר,זה היה קטסטרופה היו רגעים שהייתי מת לצחוק לה בפנים אבל מיד היא ענתה לי בעוד צביטה בגוף שרק הוציאה מימני אנחת כאב קלה.
למזלי כל הסשן הזה של שירה בציבור עם צביטות בגוף לא עבר את ה-15 דקות והיא שלחה אותי לחכות לה במיטה בזמן שהיא מתקלחת.
לקח לה כמה דקות דקות טובות עד שחזרה לחדר המיטות ואני סרקתי את החדר שהיה נראה קצת מוזר,אין ארון בגדים אין שידה עם מגירות יש רק מיטה זוגית ולוח גיהוץ ומגהץ... אני מקווה שאחרי הצביטות היא לא תרצה להוציא עלי קיטור 

אניטה חזרה מהמקלחת ערומה... יש לה בטן ממש גדולה ונוזלית כזאת בסיגנון אמה מרחוב סלמה ואפילו יותר.
לפחות העור שלה עדין ונקי המוזר שהיה לה ריח של זיעה בבית השחי כנראה שהיא עשתה רק חצי גוף וחבל.
ניסית להתמזמז איתה בעמידה היא לא הסכימה היא ישר עלתה על המיטה ונתנה לי לשפשף את הזיין שלי על הישבן שלה ויש לה ווחד ישבן 50 אינץ' טושיבה 3D.
כתוצאה מהמגע הזה הבחורציק התחיל להתעורר עד עכשיו הוא רק סבל גם מהצביטות גם מהשירה וגם מהמראה ותסלח לי אניטה שאני לא מחמיא כי אין על מה.
לאחר שהיא הרגישה שהבחור עומד דום היא הסתובבה ומצצה לי ממש ממש חלש.אחרי דקה של מציצה אולי שתי דקות גג הלבישה קונדום הסתובבה שוב ונתנה לי לדפוק אותה בדוגי דפקתי דפקתי דפקתי והיא גם התחילה לדבר שטויות ומילמלה כל מיני דברים שהסיחו את דעתי.
אמרתי לה להסתובב ואז ראיתי שיש לה בוש קטן עם שיערות הצעתי לה ירידה והיא הסכימה יש לה כוס די קטן עטוף בשומן שמקשה להגיע לדגדגן והיא לא מרשה לדחוף אצבעות אחרי כמה דקות היא הודיעה שהיא גומרת והתחילה לזייף אורגזמה.
אני שונא שמזייפים אורגזמה מה היא חושבת שנולדתי אתמול.
אמרתי לה בואי נחזור לדוגי התחלתי לפמפם שבראש עוברת לי המחשבה שלא איכפת אם אגמור או לא לפה יותר אני לא חוזר.
כנראה בגלל שהייתי אובר חרמן פרקתי מטען לא קטן ועפתי למקלחת.
לסיכום-
שמנה בת 50 רוסיה דירה נקיה
מגדלת שיער למטה לאוהבי הז'אנר
מתקלחת חצי גוף... ככה לפחות קרה איתי
200 שקל לשני מקלחות עיסוי עינוי זיוף אורגזמה ודוגי כמו בגן חיות.
דווקא שירותית אבל לא לטעמי.
לא מתנשקת,מוצצת חלש בכללי אני לא מוצא יתרונות בכל המפגש.
האם אחזור???
רק אם יצמידו לי אקדח לרקה ויאיימו עלי קשות...
שבת שלום.