XRM, פעלת נכון.
אולי אם היית יותר עירני כשהיא חשבה ששילמת לה אז היית מצליח להיפטר ממנה בלי לשלם (רק בגלל שלא סיפקה את מה שהבטיחה. בכל מקרה אחר אני מאוד נגד לא לשלם לבחורה עובדת) אבל בסיטואציה הזו עדיף להפסיד 100 ש"ח מאשר להתחיל להתעמת ולקחת סיכון של סיבוך.
שיר מצומת בילו - נפילה של הלייף...
12ברור שפעלת נכון - תמיד יהיו 'גיבורים', אל תתייחס.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
13תודה לכולם, למען הסר ספק, אני יותר מידי נשוי כדי לקחת סיכונים, ולו בקטנה, ואם הפסדתי 100 ש"ח בדרך - שיהיו לכפרת עוונות :-)
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
14XRM1963
פעלת בדיוק כמו שצריך לעשות , סתם בלאגן לא עוזר לאף אחד בטח לא לנשואים מבינינו ,כן כולם היו מוצאיאים אותם בכוח , מפוצצים אותם ועוד היו רוצים תשלום עבור זה , כולם בלה בלה בלה .
פעלת בדיוק כמו שצריך לעשות , סתם בלאגן לא עוזר לאף אחד בטח לא לנשואים מבינינו ,כן כולם היו מוצאיאים אותם בכוח , מפוצצים אותם ועוד היו רוצים תשלום עבור זה , כולם בלה בלה בלה .
דרך אגב האתר שלך פצצה ,פשוט כיף להיכנס אליו , כל הכבוד .
15[QUOTE=XRM1963][QUOTE=ותיקק]צר לי מר בחור, אתה טיפש, הייתי בועט אותה מהרכב, ולא מביא לה שקל,
ידידי "מר בחור", אם לא הית קורא לי "טיפש" אז ואלי היית זוכה לתשובה רצינית.........[/QUOTE]
ותיקק 2013-05-24 00:12:48
אם הייתי משלם לה לפני הייתי גם לוקח לה את התיק מוציא משם את הכסף שלי וזורק אותה ואת התיק שלה החוצה,
[/QUOTE]
אתה פשוט דוגמה לישראלי פראייר שדפקו אותו.
אל תעלב כמו ילד קטן, יצאת פראייר זה הכול, מה אתה באת לחפש פה חיזוקים על זה שיצאת פראייר? כל מיני משפטים של אנשים חלשים ???
בינך לבין עצמך אתה מרגיש חרא, גם שילמת סכום מלא וגם לא קיבלת כלום בתמורה,
לא מעניין אותי התגובות שלך באמת שלא, אני פשוט מנסה לגרום לך להבין שאתה לא חייב לה כלום, ואם היא מרגישה שמותר לה לעשות עלייך דאווינים, ופוזות ואתה שמוריד את הראש ומקבל את הכאפה אז יש לך בעיה רצינית, ובתכלס בשורה תחתונה, לגנוב ממך כסף ואין לי שום ביטוי אחר עדין יותר, ואתה בא ומלקק את הפצעים שלך ומחפש פה חיזוקים מכולם, אז אתה פשוט בן אדם חלש אופי,
היא לא תלך למשטרה, והיא לא תסתבך בשום דבר שכזה, היא בסך הכל הריחה חולשה ששידרת, בין אם זה במודע או לא במודע, היא נצלה את זה כמו כלבה אמיתית ואתה נדפקת, זה הכל.
דרך אגב ממש לא רמזתי לדפוק לה מכות או לרצוח או משהו כזה, אל תלכלך את הידיים שלך בגועל הזה בטח ובטח שלא בשביל איזה זונת רחוב, אבל מה שכן ,להוציא אותה מהרכב בהחלטיות ובנחישות, ולא לתת לה אגורה, זה מה שהיית צריך לעשות
ותפרשנו את זה איך שבא לכם,
16מה אתה מבלבל תביצים ותיק , היית מוציא אותה בהחלטיות אבל בלי אלימות ?!?!
איך בדיוק ? נותן לה מבט של אורי גלר וסופר עד 3 ?
אין לדעת איך היא הייתה מגיבה ולאן זה היה מתפתח , אף אחד לא טען שאתה קילר גדול .
אבל תאר לך מצב :
אתה יוצא מהאוטו , ניגש לדלת שלה פתוח ומוציא אותה מהרכב "בנחישות".......
היא לפתע מתנגדת שולפת מהתיק "בהחלטיות" גז פלפל ומרססת אותך "בנחישות" ..
אתה בעודך גבר גבר עם "אופי חזק" מבין שהרגע ריססה אותך זונת רחוב ואתה במצב של עיוורון זמני
לפתע מגיב בפרעות ומשחרר לה אגרוף של גבר גבר אסרטיבי ישר לתוך הראש ( תבחר לבד את הנקודה בראש , יש הרבה נקודות שיגרמו למוות פתאומי ) ......
בלי לשים לב הפכת לרוצח ללא כוונה תחילה .
היא לא תלך למשטרה ? מאיפה לך ? יש איזו אמנת שירות שעליה חתמו כל הנרקומניות שמוכרות את המנוש שלהם ברחוב ובה הן מתחייבות לא להתלונן במשטרה ויהי מה ?
מי שחושב כמוך או מגבה את דעתך הוא טיפש במלוא מובן המילה .
עברייני מקלדת לא חסר ....
בסוף אנשים שחושבים כמוך גומרים באבו כביר עם ראש תקוע בין סורגים , לפעמים סתם בשביל להתחנן לסיגריה ולפעמים סתם כי מאחוריו עומד בדואי עם אופי קצת יותר חזק משלו ומפרק לו את הרקטום בהנאה רבה .
איך בדיוק ? נותן לה מבט של אורי גלר וסופר עד 3 ?
אין לדעת איך היא הייתה מגיבה ולאן זה היה מתפתח , אף אחד לא טען שאתה קילר גדול .
אבל תאר לך מצב :
אתה יוצא מהאוטו , ניגש לדלת שלה פתוח ומוציא אותה מהרכב "בנחישות".......
היא לפתע מתנגדת שולפת מהתיק "בהחלטיות" גז פלפל ומרססת אותך "בנחישות" ..
אתה בעודך גבר גבר עם "אופי חזק" מבין שהרגע ריססה אותך זונת רחוב ואתה במצב של עיוורון זמני
לפתע מגיב בפרעות ומשחרר לה אגרוף של גבר גבר אסרטיבי ישר לתוך הראש ( תבחר לבד את הנקודה בראש , יש הרבה נקודות שיגרמו למוות פתאומי ) ......
בלי לשים לב הפכת לרוצח ללא כוונה תחילה .
היא לא תלך למשטרה ? מאיפה לך ? יש איזו אמנת שירות שעליה חתמו כל הנרקומניות שמוכרות את המנוש שלהם ברחוב ובה הן מתחייבות לא להתלונן במשטרה ויהי מה ?
מי שחושב כמוך או מגבה את דעתך הוא טיפש במלוא מובן המילה .
עברייני מקלדת לא חסר ....
בסוף אנשים שחושבים כמוך גומרים באבו כביר עם ראש תקוע בין סורגים , לפעמים סתם בשביל להתחנן לסיגריה ולפעמים סתם כי מאחוריו עומד בדואי עם אופי קצת יותר חזק משלו ומפרק לו את הרקטום בהנאה רבה .
Living on the wild side of life
17[QUOTE=ותיקק] היא בסך הכל הריחה חולשה ששידרת, בין אם זה במודע או לא במודע, היא נצלה את זה כמו כלבה אמיתית ואתה נדפקת, זה הכל.
[/QUOTE]
אחינו הותיקק,
לשלם 100 שקל לא נקרא 'להידפק'. לפחות לא בעסקי רחוב.
וזו לא חולשה מה שXRM הפגין, אלא להיפך - זהו חוזק.
חוזק כלכלי ובעיקר חוזק מחשבתי.
הנה, ריב על פחות מ-100 שקל כמעט עלה בחיי אדם.
מעיתון הבוקר: לא קיבל הנחה של 50 שקל - וירה בפקיד המלון"
אז גם שם לטענתך מר ותיקק, מישהו יצא 'פראייר'?
[/QUOTE]
אחינו הותיקק,
לשלם 100 שקל לא נקרא 'להידפק'. לפחות לא בעסקי רחוב.
וזו לא חולשה מה שXRM הפגין, אלא להיפך - זהו חוזק.
חוזק כלכלי ובעיקר חוזק מחשבתי.
הנה, ריב על פחות מ-100 שקל כמעט עלה בחיי אדם.
מעיתון הבוקר: לא קיבל הנחה של 50 שקל - וירה בפקיד המלון"
אז גם שם לטענתך מר ותיקק, מישהו יצא 'פראייר'?
18ותיקקקק - אתה עדיין לא ראוי לתגובה כי הטיפש בסיפור זה אתה....
ושוב, למען הסר ספק, לא סיפרתי כדי להתבכיין. אני עשיתי טוב טוב את השיקולים שלי ואת החישובים שליו וכן, היה לי שווה להספיד 100 שח ולצאת "פראאיר" ולא להסתכן בסיבוך הכי קטן שיכול להיות עם החוקית...עם משטרה...
אני בסך הכל הזהרתי את החברים פה, שיתימנע מהם נפילה דומה.
אם אתה כזה גיבור גדול - אשריך. מה אתה רוצה, שאני אוריד בפניך את הכובע?
תחשוב פעם שנייה לפני שאתה מגיב בטיפשות.....
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
19[QUOTE=XRM1963]
קישקשתא 2013-05-26 19:55:24
אם אתה כזה גיבור גדול - אשריך. מה אתה רוצה, שאני אוריד בפניך את הכובע?
[/QUOTE]
מה זאת אומרת 'אם'?
מדובר בגיבור ידוע! 

[QUOTE=ותיקק]חבר יקר, אתה כנראה לא בעל אופי כל כך חזק,
כשקורה לך דבר כזה, בלי לדבר, בשיא האדישות, לדומם מנוע, לצאת מהרכב לכיוון הצד שהקוקס יושבת בו ברכב שלך, לפתוח את הדלת,
לתפוס אותה בשיער שלה ולזרוק אותה החוצה, בשיא הכח והאלימות, ככה שהיא לא תבין מאיפה זה בא לה,

אם אתה בחור קצת עדין, אז תגיד לה "טוב יש בעיה עם הכספומט שלי , בואי ניסע לתחנת משטרה יש לי חבר שוטר שחייב לי כסף, הגיע הזמן שישלם לי אותו..." היא כבר תבין את הרמז...
[/QUOTE][QUOTE=ותיקק] [QUOTE=סגן] .
- בתחילת הזיוון אפשר לשים שטר של 200-100 ש"ח ולהגיד לבחורה "זה הטיף הפוטנציאלי שלך,
עכשיו הכל תלוי באיך תתנהגי"!
אפשר לשים בשטרות של 20 ולהוריד לה שטר בכל פעם שהיא עושה משהו לא בסדר.
(לא באמת זה בדיחה) אבל תמיד אפשר לנסות
[/QUOTE]
[/QUOTE]
- בתחילת הזיוון אפשר לשים שטר של 200-100 ש"ח ולהגיד לבחורה "זה הטיף הפוטנציאלי שלך,
עכשיו הכל תלוי באיך תתנהגי"!
אפשר לשים בשטרות של 20 ולהוריד לה שטר בכל פעם שהיא עושה משהו לא בסדר.
(לא באמת זה בדיחה) אבל תמיד אפשר לנסות

[/QUOTE]
מה זה השטויות האלו?
בגלל אנשים שעושים כמוך, מחירים עולים,
מותק את שווה 50 שקל ולא שקל יותר, תמצצי טוב ותעשי סקס טוב, או אח"כ לא יהיה טוב , לא מתאים לך ,תעופי לי מהרכב
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
20נניח וישאלו אותך קישקשתא: "מה חיפשת בפורום הרחוב?"
מה תענה, שסתם נכנסת על מנת להיכנס במישהו?
מה תענה, שסתם נכנסת על מנת להיכנס במישהו?