כ שמנמנה ישראלית בחולון - דף 6 - סקס אדיר

שמנמנה ישראלית בחולון

52
אני לא ענבל... אתה לא חייב להאמין אם אינך רוצה.
הייתי אצלה אחרי שהגעתי אליה דרך הצ'אט של וואלה ולא דרך הפורום. היא הייתה מאוד שירותית וזה כנראה לאחר שקראה קצת מה שרשמו לה פה כי לפני שהלכתי אמרה לי לרשום עליה דברים טובים בפורום... כנראה שהיא קראה והפנימה. אני בהחלט אחזור שוב וממליץ לכולם לעשות כן
אוהב סקס

שמנמנה ישראלית בחולון

53
[QUOTE=itay--]אני לא ענבל... אתה לא חייב להאמין אם אינך רוצה.
הייתי אצלה אחרי שהגעתי אליה דרך הצ'אט של וואלה ולא דרך הפורום. היא הייתה מאוד שירותית וזה כנראה לאחר שקראה קצת מה שרשמו לה פה כי לפני שהלכתי אמרה לי לרשום עליה דברים טובים בפורום... כנראה שהיא קראה והפנימה. אני בהחלט אחזור שוב וממליץ לכולם לעשות כן[/QUOTE]
סבבה - אתה לא ענבל.
האם ענבל היא הפרוצה היחידה עמה בילית?
אתה מכיר עוד פרוצות חוץ מענבל?
מכל הבחורות האחרות המדווחות בפורום, היית עם עוד מישהי?
תוכל לחוות דעתך על אחרות?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

שמנמנה ישראלית בחולון

54
בוודאי שהייתי עם אחרות... הייתי אצל רותי הג'ינג'ית, כמובן שאליה אי אפשר להשוות אף אחת.. היא מס' 1...
אצל גלוריה בנורדאו, סקסית בטירוף אבל קצת תקתקנית...
אצל אורלי שהייתה בזמנו בחיבת ציון בר"ג ואצל מיקה שנמצאת בהרא"ה לא רחוק ממנה...
אני אמנם לא בעל נסיון רב בתחום אבל אני יודע מתי אני נהנה... אני מאמין שדברים מאוד תלויים בכימיה עם הבחורה וכיצד אתה מתייחס אליה
אוהב סקס

שמנמנה ישראלית בחולון

56
[QUOTE=Vivi13]כניראה שעשית קריאה יפה בפורום

אבל שקוף שזה סליחה זאת את

אז חבל סתם לנסות [/QUOTE]
לא יודע, אל תמהר לקבוע בכזאת נחרצות.
הוא פרסם את ההודעה שלו, 16 דקות אחרי שההודעה שלי פורסמה.
הוא היה צריך זמן לקרוא את ההודעה שלי וגם לכתוב את ההודעה שלו.
נראה שתגובתו היתה אינסקטיבית ולא 'משינון החומר'.

קישקשתא2013-05-23 09:37:36
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

שמנמנה ישראלית בחולון

59
ברשותכם רק אוסיף ואומר שכל מי שלא נהנה אצלה שלא יחזור אליה... אני באמת חושב שאם לא הייתה כימיה עם הבחורה אז כבר לא תהיה. לי הייתה כימיה לא רעה איתה ובגלל זה מאוד נהניתי... אני לא חושב שיש סיבה לתת עוד צ'אנס כי חבל על הזמן ועל הכסף... ניסיתי לתת צ'אנס נוסף פעם למישהי וסתם התבאסתי. ככה שאל תנסו ללכת אליה שוב, הרי היא לא כ"כ זולה... אז זהו, סתם מחשבה שעברה לי. אני מניח שהבנתם כבר שאינני ענבל. פשוט מאוד נהניתי איתה ולכן בהחלט אחזור, אבל מי שלא נהנה לדעתי כבר לא יהנה.
אוהב סקס

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”