כ השירות בתאילנד..לא רק על ידי תאילנדיות - סקס אדיר

השירות בתאילנד..לא רק על ידי תאילנדיות

1
אני שאלתי באשכול של שחר והיות ואני לא רוצה לבלגאן את האשכול שלו, אני פתחתי אחד חדש שכאשר לא ראיתי התייחסות לנושא הזה בפורום (sorry admin)

לאחר קריאה ארוכה של הדיווחים ראיתי שחסר מידע טכני יותר על החוויות.
הרבה חברים פה סיפרו שזיינו אבל לא פירטו מה נעשה פלוסמינוס, כנהוג בדרך כלל בדיווחים של הבמה המרכזית
לכן
אודה אם החבר'ה הותיקים שעברו את תאילנד יספרו קצת על השירות הממוצע של
זונהבחורה... בתאילנד או אם זה משנה פר מקום בתאילנד (כלומר השירות
בבנקוק שונה מפוקט וכדומה).
אני שואל על :
מציצה (מקונדמתחשופה,גרון עמוק)
רימינג
אנאלי
החדרת אצבעות
גמירה (בפה+בליעהפנים)
פטישים (רגלים,סאדו, פיסטינג,השתנות,החדרת חפצים וכ'ו)
אורגיות (האופציה לקחת שתי בנות או יותר ,איך זה הולך? ואיך הן מסתדרות בניהן? יש חיבור לסבי או שזה מביך ומוזר ?
מיקומים שונים לזיון (בחוץ, חדר כושר כמו שציין שחר, וכדומה)

אותה שאלה כנ"ל לגבי המסאז'
מה מכיל המאסז' (בודי, "סוף טוב", נשיקות, הכנסת אצבעות ,רימניג,אקסטרות-זיון וכדומה,מסאז' עם שתי בנות ויותר..)
ומה סוגי המסאז' שקיימים שם?

ולאיזה מחירים אני צריך לצפות אם אני נוסע חודש הבא לשלל האופציות שתיארתי?

תודה על התשובות....

.You so need a Daddy, little girl

4
שלום bigdady

אם היית קורא את הדווח שלי על תאילנד, אז דווקא יש שם לא מעט תשובות לשאלות ששאלת -

אני אענה פה בקצרה.

אז ככה. המין בתאילנד מבוסס על GFE אמיתי. כלומר, הבחורה (וגם אתה) משחקים את המשחק כאילו אתם בדייט, ומצאתם איש את אהבתו האובדת.
אני מחזיק הרבה פעמים בין יומיים לשלושה שבועות עם בחורה, שזה אומר שאתם ביחד 247, לוקח אותה לאיים, מטיילים ביחד, אטרקציות וכ'ו. לפעמים הבחורה לוקחת את הפלאנג לבקר את המשפחה.

אין כמעט את המין הטכני המוכר לנו מהארץ, עסקה מוגבלת בזמן נקוב עם שירותים ברורים. דהיינו - 406090 דקות שבהן נותנת השירות מבצעת A,B,C תמורת מחיר Y. (יש את זה במקומות מסויימים, אני אפרט.)

בהרבה מקרים לא מדברים בכלל על מחיר אפילו. לדוגמא - פגשתי בחורה באינסומניה בשלוש וחצי בלילה. החלפנו חיוכים, קניתי לה כמה דרינקים, רקדנו והתחרמנו, והגיע הזמן ללכת למלון. יש כאלו שבשלב הזה יבררו כמה אתה מתכוון לשלם להן, הרוב לא. זה הורס את הרומנטיקה.
על הדרך עוצרים לאכול באיזו מסעדה וזורמים למלון. מזדיינים איך שיוצא, כמה פעמים שיוצא, והולכים לישון. רק אחרי ארוחת בוקר (בחמש אחה"צ..) אני משלם להן, לרוב 1500 באט על הלונג טיים שעשינו. אם אני רוצה להמשיך איתה, מקפיץ אותה לדירה להחליף בגדים ולהביא מטען לסלולרי. ומפה ואילך היא איתי כל הזמן, ואני משלם לה כל יום את הסכום ששילמתי לה בלילה הראשון.

כך שברור שאני לא אתחיל להכנס לפרטים טכניים על רחבת הריקודים של הדיסקוטק... כמו אם היא מלקקת חורי תחת. היא תתחלחל מהשאלות ולא תרצה ללכת איתך. מה שהיא עושה - עושה מכל הלב, ומה שלא - לא. אין אקסטרות.
אם בא לה לעשות איתך אנאלי היא תעשה ולא תדבר על כסף, ואם לא בא לה היא לא תעשה ואין מה לדבר על זה.

היה מקרה שהפניתי חבר מהפורום לבחורה שהייתי איתה שבוע וחצי ומאוד נהניתי.
הוא קבע איתה פגישה בלובי של המלון. הבחורה התקלחה, התאפרה והתבשמה, לבשה שמלה מהממת ונעלי עקב והגיעה לפגישה זוהרת כמו נסיכה. ואז הבחור שאל אותה אם היא מוצצת בלי גומי.... היא ענתה לו שלא, ובסוף לא הלכה איתו.

השאלות מרתיעות אותן. כשאני הבאתי אותה מהדיסקוטק זה היה כמו שתיארתי כאן - חיוך, דרינק, ריקוד, ארוחה ולמלון. לא דיברנו מילה על כסף עד למחרת בערב, והסקס היה טוב, מציצה חשופה מכל הלב.
כנ"ל במקרים הנדירים שבחורות כן עשו איתי אנאלי.

95% מהבחורות ילכו על מציצה חשופה כברירת מחדל. בודדות ונדירות יעשו אנאלי.

אם אתה רוצה לעשות כל דבר קינקי שעולה על הדעת, ועוד כמה דברים שלא יעלו על הדעת, לך לליידיבוי.

וביתר פירוט:

1. המקום הכי סליזי זה פטאיה. אח"כ בנגקוק, ואז פוקט. גם הבנות וגם הליידיבוי בפוקט ממש שמרניות בהשוואה לפטאיה. פוקט גם יקרה משמעותית מפטאיה, ובנגקוק עוד יותר יקרה.

2. אפשר לעשות אורגיות, וגם עשיתי לא מעט. תמיד לקחת חברות, לא לחבר ביניהן בעצמך. אם אתה לא מכיר מראש, אז המקום לחפש הרכב כזה זה ה-beer bars. לא מגוגו, ולא מדיסקוטק. הבנות שם הן לרוב סוג של "שכונה" הרבה פעמים חברות מהבית וכיף להן ביחד.

במקרים שעשיתי אורגיות עם בנות האינסומניה, זה היה לאחר שהייתי עם אחת הבנות כמה ימים, הכרתי את החברות שלה, וארגנו אורגיה.

3. מסוכן מאוד לזיין בציבור בתאילנד. בכלל, מסוכן מאוד להסתבך עם החוק בתאילנד. בכל סיטואציה ועל כל עבירה, אתם לא רוצים למצוא את עצמכם בצד הלא נכון של החוק.

4. יש מסאז'ים תמימים, אתה יכול לזהות לפי זה שאין מחיצות בין הלקוחות, אלא שורה של מזרוניםכסאות מסאז'.

במקומות הפחות תמימים, תהיה מחיצהחדרון לכל לקוח. אם הם מציעים גם "oil massage" זה לא מקום תמים.
המחיר של המסאג' קבוע מראש, נגיד 250 באט למסאז' שמן בעירום של הלקוח. אחרי שסיימה את המסאז' הגברת תשאל אותך אם אתה רוצה עוד משהו אולי? אחרי שתגיד לה שאתה רוצה א' ב' ו-ג', היא תשאל כמה אתה מעוניין לשלם לה על זה? בתאילנד הן תמיד מכוונות אותך להציע מחיר, מאשר נוקבות בו בעצמן.
זה ה- "up to you" המפורסם. שזו התשובה שתקבל לכל שאלה כמעט שתשאל אותה.
זרוק מחיר, כמעט תמיד היא תסכים אוטומטית.

5.תאילנד בעיני היא לא מקום לחריגים. בשביל זה יש את ה'טכנאיות סקס' של גרמניה. גם עולה לא יקר, ויש פה מידע על המקומות שם.

אם אתה בכל זאת רוצה שירותים מיוחדים, אז סואי 6 בפטאיה זה המקום. הרחוב עמוס בבארים עם חדרים למעלה ומתמחה בשורט טיים בלי רומנטיקה. יש שם לא מעט בחורות שיספקו לך את כל מבוקשך, תרגיש חופשי לשאול.
הן גם יעצרו אותך ברחוב ויודיעו לך חגיגית שהן רוצות לבלוע את השפיך שלך ולקבל בתחת.

מקום מיוחד שמתמחה בהגשמת פנטזיות זה ה- devil's den. הוא מיועד בדיוק למה שאתה מחפש - אורגיות, אנאלי, ודברים שבחורות אחרות לא תמיד עושות. השירות מפורט והמחיר ברור.

תבלה.

thailand 20102013-05-26 08:28:05
thailand 2010

6
ואאוווו תודה על הפירוט ואכן קראתי את הדיווח שלך בדיוק כמו שקראתי את הדיווח של שחר (כל ה28 דפים).

אני איש של חריגים ואכן אירופה זה המקום אבל לשם אני לא נוסעעצוב לכן רציתי קצת מידע על תאילנד.
מזה בדיוק חששתי כי אלו בסופו של דבר בנות צעירות ולכן שאלות מהסוג החריג בטוח ירתיע אותן בדיוק כמו שגם בישראל.

אני מבין שאני צריך להתנהג כמו ג'נטלמן (אבל חרמן, לא חשבתי להתנהג אחרת) ולתת הרגשה של נינוחות ו"רגשות", שוב בחורות צעירות.

ליידיבוי זה משהו שאני לא נמשך אליו לכן לשחק איתואיתה מחוץ לגן המשחקים שלי.

טוב ננסה להתיישר להלך רוח המיני של התאילנדיות ואת הפנטזיות וההתנסיות נשאיר למקום אחר(קצת משעמם לפעמים בלי משהו מיוחד שאף פעם לא עשית או עשית אבל מזמן).

בכל אופן תודה על התגובה.

8
thailand 2010 כל הכבוד , דיווח אינפורמטיבי ומצויין. נהניתי מאוד לקרוא.

לדעתי פטאיה היא דווקא מקום מצויין לחריגים , צריך בסך הכל לצאת מהקופסא ולהיות ממוקדים.
זה נכון שרוב הבחורות ה"פרילנסריות" בדיסקוטקים הן תמימות יחסית ולא ממש זונות הארד -קור אבל וזה אבל גדול בפטאיה אפשר למצוא הכל מהכל , אם אנאלי למשל זה מה שאתה אוהב אפשר פשוט לשאול את הבחורות אם הן עושות את זה , אני מבטיח לך שאחת מכל חמש או עשר בנות תחייך ותגיד לך ? Yes I do you give me 2000 bhat ok
לפטאיה מגיעים כמה מהטיפוסים הכי חרמנים הזויים ומפוקפקים בתבל , תאמין לי שחלק מהבנות יכירו כל סטייה שיש לה שם.

ידוע למשל שרוב התיירים הערבים ( העשירים ) מהמפרץ דורשים אנאלי , ואת זה אמרו לי כמה וכמה תאילנדיות

כמו שתאילנד 2010 אמר בסוי 6 תמצא מענה לכל סטייה שאתה מכיר , כנ"ל ב devils den שידועים בשירות המצויין שלהם.
הייתי ממליץ לבקר בבארים בסוי 7-8 פשוט לשבת , להזמין בירה ב-70 בהט ולדבר קצת עם הבנות , לשאול בנימוס אם הן יעשו את מה שאתה מחפש ומה המחיר .. הן ממש לא יתרגשו מהשאלות , האמן לי .. הבנות בבארים האלה כבר שמעו וראו הכל ומנסיוני הן יבטיחו לך הרבה בשביל שתשלם עליהן באר פיין של 400 בהט ותבטיח להן 1000 בסוף הלילה.
עוד אפשרות היא פשוט לגשת למאמה סאן שהיא המנהלת בכל בר , להסביר לה מה אתה מחפש והיא כבר תפנה אותך לבחורה המתאימה.

לגבי רימינג , הרבה בנות עושות את זה.. כמובן שעדיף לתאם מראש . רימינג ידוע כשירות הניתן במכוני "מסאג'" הנותנים שירות ליפניים וקוריאנים , שוב לשאול על שירות ומחיר בברים ודיסקוטקים .. אתה תמצא את מה שאתה מחפש מהר מאוד בעיר הזאת .. כמובן שיהיו גם נפילות כמו בנות שלא יעמדו בסיכום וכו' .. קח את זה כחלק מהחוויה בכל מקרה תקבל שירות מצויין במחירים מגוחכים.

ועוד מילה לגבי devils den , יש לך אפשרות להזמין משם בחורה לשמונה שעות ( 10 בלילה עד 6 בבוקר ) במחיר של 3500 בהט והיא תעשה פשוט הכל מהכל כולל דברים שאני מזדעזע מלחשוב עליהם , תראה לי עוד מקום בעולם שבו ב-400 ש"ח תוכל לקחת מקצוענית שפתוחה לכל הסטיות לשמונה שעות במחיר כזה .. וזה עוד נחשב מחיר מופקע לזונה הכי יקרה בהפרש עצום שתהיה לך שם.

עם כל הכבוד לגרמניה ויש כבוד , בעיניי אי אפשר להשוות סקס שנמשך 25 דקות בתוך חדר תקתוקים עם רובוט לשירות התאילנדי.
כל אחד וההעדפה שלו כמובן אך ההימור שלי הוא שתחזור מאוהב בתאילנד :קריצה

9
[QUOTE=thailand 2010]
מסוכן מאוד
לזיין בציבור בתאילנד. בכלל, מסוכן מאוד להסתבך עם החוק בתאילנד. בכל
סיטואציה ועל כל עבירה, אתם לא רוצים למצוא את עצמכם בצד הלא נכון של
החוק.
[/QUOTE]

למה אתה מתכוון?

לזיונים בשרותים וכאלה?
UMA2013-05-29 20:46:09

10
ג'ון גלר תודה על ההסבר.
איכשהו באירופה כאשר אתה ניגש לעובדת בתחום אתה מרגיש בהתחלה כמו עסקה ולכן הרבה יותר קל לתת רשימה של מה עושים ומה רוצים ולמה מוכנים ואילו כאן הבחורות מאוד צעירות, והפנים נראות תמימות,והמפגש הראשוני הוא כמו של פיק אף, אולי מזיוף אבל עדיין דומה.

כמו שאמרת אני אמצא את מה שאני מחפש שם מהר מאוד, רק היה חשוב לי להבין באיזו גישה לבוא כדי שהסטואציות יהיו פחות מביכות ויותר חלקות, וכמובן מה מותר ומה אסור.

לגבי ה-devils den האם עדיף ללכת לשם אול להזמין למלון?

תודה .

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”