כ בייבידולס סיקור - סקס אדיר

בייבידולס סיקור

1
ביום חמישי בעקבות המלצות החלטתי לתת הזדמנות נוספת לבייבידולס.

כניסה: 45 ובירה חינם או 51 עם וודקה רדבול עד 21:30.

המקום די נוח אבל הספות גבוהות לטעמי, כשיושבים בקושי רואים את הבנות והן גם בקושי מסתובבות, לפחות השוות מביניהן (היו איזה 12 להערכתי), אבל הרוב מבוגרות 28+ והגוף לא משהו, ראיתי רק 2 שנראו טוב, 20 שקלות לריקוד, מה שכן הריקוד ארוך יותר ממה שאני רגיל בבורסה, אישית אני מעדיף איכות על פני כמות, המופעים נחמדים.

ולסיכום: כבר שנים לא הייתי בשנדו ומעולם לא הייתי בגוגו, אבל נראה לי שלא אחליף את הבורסה

administrator2013-05-26 14:29:31
מוי כיף :)

בייבידולס סיקור

2
במקרה אני מכיר טוב את מועדון בייבי דולס

מה שאתה מתאר זה את תוכנית אחר הצהרים בייבי דולס שאז יש 15 בנות עד שעה 10:00
ביום חמישי זה עד 09:30 בגלל שיש ישיבת בנות כל יום חמישי.

הפתיחה של תוכנית הלילה ביום חמישי היא ב-11:00 בלילה ואז יש לך 45 בנות בערב ואז גם יש את הבנות הכוסיות של המקום.

יש הבדל בין תוכנית אחה"צ לבין תוכנית הלילה ותאמין לי זה הבדל גדול...

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

בייבידולס סיקור

4
אדמין יקר,
לאור היכרותך עם המועדון ומאחר ואני נעדר ניסיון במועדוני חשפנות אודה להמלצתך, כמובן כל מי שיכול לתרום זה יועיל.
הוטלה עלי מלאכת הסיוע למסיבת רווקים של אחי הקטן, מאחר והתקציב שהוקצה דל יחסית, ואין באפשרותם לשכור וילה, חשפנית ושאר מיני מרעין בישין, הוחלט על מועדון חשפנות.
לאחר קריאה נותר אלא לבחור מבין הבייבידולס לבורסה, האירוע מיועד ליום חמישי בערב.
רצוי למקום שמאפשר חריגה מעבר ללאפ דאנס המקובל.
להמלצות אודה.
מהר מהר לפני שייגמר...

בייבידולס סיקור

5
יצא לי דווקא להיות בבייבי דולס מתישהו(לפני כמה חודשים נדמה לי ) בשעות אחה"צ-ערב ודווקא היה סבבה. היו איזה 15 בנות אבל לפחות 5 מהם היו צעירות ויפות מאוד כולל אתיופית (היא אפרו-אמריקאית בעצם) וישראלית אחת שממש היתה חמודה ואינטילגנטית.

לי היה מאוד כיף שהמקום היה יחסית ריק אז כל האווירה היתה יותר רגועה ודיסקרטית. בלי כל הבלאגן של מסיבות רווקים וזה. אפילו ישבתי על הבר ודיברתי עם אחת החשפניות (הישראלית) במשך כמה דקות.גם ככה לא היתה בעייה לתפוס איזה בחורה שתרצה ללאפ-דאנס וללכת לאיזה פינה שלא מתבוננים עליך.לי זה הרבה יותר נוח.זה מזכיר לי מועדוני חשפנות שהייתי בארה"ב ששם הלאפ דאנס בדרך כלל מתבצע באזור יותר דיסקרטי של המועדון.

בייבידולס סיקור

7
אני מבקר די קבוע בבייבידולס (רק בערב) ויש המון בחורות. 45 זה אולי קצת יותר ממה שאני רואה שם אבל 15-20 יש.
האיכות של הבנות משתנה כי לא תמיד זה אותו צוות, אבל יש שם כמה קבועות מדהימות (מישהו אמר "ליאן"? מוחא כפייה)

אחרי שבדקתי את כל המועדונים (חוץ מהפוסיקט החדש), אני די נסגרתי על הבייבידולס.

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”