כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 81 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

801
[QUOTE=פררו רושה] אני חייב לשאול אותך שאלה, חייב Tongue
תגיד מה זה סימני השאלה ???????????? שמופיעים לך תחת הכותרת "כותרת משתמש".

אני בודק אצלי ואין לי דבר כזה "כותרת משתמש" מבולבל

יש לך הסבר שאלה
[/QUOTE]

מאוד פשוט העניין הזה, סופי פשוט שכח את כל סימני השאלה שלו במחסן, ולכן הוא מפזר בפורום מלא שאלות ללא סימן.צחוק

זה מה שקורא כשנותנים לו להסתובב במרחבי הסייבר ללא השגחה.

[QUOTE=superman1979]מישהו יכול לאמת את דברי,בשנים ראשונות בורסה(שנת 93),היו מביאים 2 קופים בכלוב,כדי 'לבדר' את הקהל,קוף אחד היה מאונן,וזה היה מושך את הקהל כמו שיש את ה sea world.. [/QUOTE]

מה אתה רוצה מאיתנו? שאל אותו...

רימינג מעשי2013-05-15 14:17:51

802
זה בסדר, הוא חזר לעצמו בכל הכוח...
[QUOTE=אחים שלו גברים]
קומיקס במיטבו לפני שקיש קילקל אותוTongue

[QUOTE=superman1979]יש מכונים הפתוחים בשעות הלילה באלנבי ובן יהודה שנקין ביונה הנביא בוגרשוב
או שכולם כבר נסגרו,מה עם המכון בבן יהודה CLASS 5000 המיתולוגי עדיין קיים?
יש עוד רחובות באיזור שיש שם מכונים עם כוסיות רוסיות צעירות במחירים סבירים או שאין בכלל כבר מה לדבר?

[/QUOTE] [/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

803
[QUOTE=superman1979]חחח,לא קרא לך ששאלת את עצמך שאלות כאשר רצית לפעול בנושא מסוים,או שניצבת בפני דילמה מסויימת,והתחבטת בהרהורים האם כדאי לפעול או להגיב בצורה כזו או אחרת או להימנע מכך
פקושה,מקווה שבר פאלי לפחות תוכל לעזור

[/QUOTE]

לו היית שואל רק את עצמך , ניחא , אבל מדוע אותנו???? כנראה שאתה במצב של דילמה תמידית , סופרמן.

804
[QUOTE=superman1979]צריך הצלה,לגבי מועדון חשפנות בימי חמישי(במחילה ללא ערסים),איזה הכי מומלץ מבחינת טיב הבחורות(הכי שוות) השירות(אקסטרות בחדרים) והגודל
בייבידולס/בורסה/גוגו,

dank

[/QUOTE]

הולך ללמוד קצת צעדים חדשים? קריצה

[TUBE]FCMDShge7jk[/TUBE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”