כ דיווח מאשדוד - סקס אדיר

דיווח מאשדוד

1
דיי במקרה הגעתי לאשדוד בשעת צהריים והחלטתי לעשות מעשה...
חיפוש זריז ברשת (דרך הטלפון) העלה מספר, התקשרתי ביררתי פרטים והגעתי...
מדובר בספארקס נדמה לי שקראתי בעבר דיווחים על נפילות שם ובכל זאת החלטתי להתאבד עליהםTongue
ממש כשנכנסתי ניגשה אלי בחורה בשם טלי ולקחה אותי לחדר לקבל פרטים
כבר בדרך בחנתי את גזרתה ואהבתי ברמות..
מדובר במילפית בסוף שנות ה30 לחייה, גוף מדהים, ישבן לתפארת וחזה סיליקוני גדול..ואפילו עם פנים נאות.
220 שח עברו לגברת ומשם היה מדהים.
בודי מושקע ומגרה, טלי כאמור נגלתה כשווה ביותר, חיכוחים בישבנה כשהיא מעליי ואח"כ כשהיא מתחתיי..
בקיצור, חויה אירוטית לשמה..
בסופו של דבר כשהייתי על ישבנה שלחתי יד לשבלול היפה שלה ולאחר דקות מספר גמרה משפשוף שקיבלה.
לאחר מכן שוב שפשפה לי וראתה שאני קצת קשה בלגמור והציעה "משהו אחר" ואני זרמתי...
עלתה על המיטה ונתנה לי מציצה חלומית.......עד לסוף המרמוחא כפייה
לא ראיתי שירקה אבל גם לא יכול להתחייב שבלעה.
מומלצת בחום!
מראה 9
שירות9
מקום 7 לא הכי דיסקרטי וגם לא היו מים חמים ויחד עם זה נקי.
תהנו...

דיווח מאשדוד

4
[QUOTE=איצטגנין]את האקסטזה כל אחד מביא מהבית....צחוק

specialkkk - רשום בבקשה לינק או טלפון.
[/QUOTE]
אולי הוא התבלבל והתכוון לכדור אקסטה...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

דיווח מאשדוד

5
220 ל 40 דקות, לא כולל אקסטזה...חחח
עכשיו ברצינות אם אתה שואל עם הוספתי כסף ליניקה אז לא, לא הוספתי כלום
נתתי בסוף טיפ בלי שום קשר יחד עם זה אני לא בטוח שזה יגיע עם כל לקוח, הלוואי שכן...
ותוודא שזאת טלי (למרות שלא דגמתי אף אחת אחרת שם ואין לי מושג איך עם אחרות).
קישור:

UMA2012-12-18 01:25:33

דיווח מאשדוד

7
מישהו היה לאחרונה?
המקום נמצא ברחוב העבודה בעיר ממש מצד שמאל איך שנכנסים לרחוב יש בקומה השניה אם אינני טועה.
הייתי שם פעם אחת עם בחורה צעירה רק עיסוי כולל הרפיה 220 ש"ח ל40 דקות,הייתה נראת עם גוף כמו ילדה בת 18,לא שאלתי לשם..
תחת אפרסק קטן אבל תופסני עם צורה טובה,חזה שהוסיפה ממש טיפה סיליקון בשביל הצורה,נראת ממש ילדונת.. שיער בהיר עיניים בהירות..
חבל בלי אקסטרות,נתנה שירות בסדר עם בודי שיטחי ,כמו כן שבסוף התלוננה שלקח לי זמן אבל עשתה את העבודה,לא היה שום דבר מיוחד חוץ מזה... הייתי שם כמעט 40 דקות..
שאר הבנות שראיתי שם נראות זקנות או לא טוב לטעמי,הייתה שם גם מישהי ערביה למי שאוהב..
יש עוד את לה ספא באזור... גם שם הבנות נראות לא משהו והיו שם כמה שמנות,הייתה שם פעם תימניה כוסית בת כ 35 עם גוף חזק ,חזה קטן אבל הייתה עושה באדי טוב,מציצה בלי והייתה מגיעה עם הלשון כמעט לרימינג אבל רק כמעט, וכמובן עם אקסטרה לא רעה בשלל תנוחות350,גם הייתה בעלת שיחה וסיפרה שהיא עומדת לעזוב את העסק כי היא יוצאת עם מישהו כבר זמן רב... חוץ מאלו הייתי עם נטלי המלאה בלה ספא שהיא נפילה לא להתקרב... התימניה לדעתי כבר לא נמצאת אבל יש שם בנות אחרות שלא ידווע לי על השירות...
מישהו היה באזור ויכול לספר עוד דברים מעניינים?
Rachel Starr probably the best fuck

דיווח מאשדוד

9
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6567

הגעתי לשם בשעות הצהריים ב 12:00+- ישנה בחורה בת 28+- קומפקטית נראת סבבה חזה בינוני,טוסיק קטן.
עושה עיסוי יחסית עדין,משגעת יחסית הרבה בחירמונים כשאני על הבטן ,הציעה בעצמה אקסטרות 100 שקל מציצה חשופה כמה פעמים,לזיון לא זרמה,אמרה שלא עושה סקס רק מציצה ,נשארה גם עם חוטיני בזמן העיסוי אבל נתנה לגעת בה חופשי למטה ובכל הגוף בלי קיטורים מיותרים.. נחמדה סה"כ
גמרתי כשהיא ואני בתנוחת ה 69,יודעת לגעת טוב.
עמלה 230,בד"כ זכור לי במקום המחיר היה 200,אבל אחרי הרבה זמן שלא הלכתי למקום החרמנות גוברת.. בד"כ במקום הזה אין אקסטרות.

Rachel Starr probably the best fuck

דיווח מאשדוד

10
ביקרתי היום בספארקס מאחר והייתי באשדוד במסגרת העבודה והיה לי חלון של שעתיים, החלטתי לבדוק את הבנות שם. התקשרתי וענה גבר מבוגר (הזוי) ושאלתי אותו כמה בנות נמצאות?
הוא: 3
אני: בנות כמה הן? (לי זה הכי חשוב)
הוא: 23,24 ו-31.
אני: טוב אני בא.
הגעתי למקום, ויש רק בחורה אחת פנויה, בת 37 בערך, ולא יפה בכלל. אני לא הולך לבזבז 230 ש"ח עליה.
אז אני מחכה שאחת האחרות מתפנות.
מחכה 25 דק' ומתייאש, אני קם ושואל את בעל הבית מה קורה.
הוא עונה לי: אה, אחת מהבנות נכנסה לשעה וחצי עם לקוח והשנייה עוד לא הגיעה.
איזה בולשיט.
לא להתקרב.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”