כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 136 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1352
אוקי עכשיו הסבר, אתמול היה יום המחזור הבינאומי בפיךיפינים מה שאומר שתיים משתיים היה מחזור:)
הכרתי בת 19 הזמנתי אותה לאכול בבית, ביג דדי, פה לא שאלתי לפני מחיר מחזור? רק הזמנתי לארוחה ואחרי האוכל במיטה גיליתי שיש לה מחזור, אז החזרתי הבייתה, ואז הכרתי את זאת בתמונה בת 18 עם תעודה, הייתה עם חברות הזמנתי לארוחה, ואז הסתבר שיש לה מחזור חחחחחח
מה שכן יש לה פוט קטן ומגולחחחחח
טוב מעלה תמונות, אז זה נגמר במציצה וגמירה בפה, מה שהפתיע אותי אחרי שגמרתי לה בפה, במקום לירוק או לשטוף תפה במקלחת, היא פשוט בלעה את זה חחחח מדליק

1357
היי ילו
אנאלי בפיליפינים... לא
בתאילנד כן, אבל זה פחות עושה לי את זה.
אני לא מציע כסף אלה אם כן זה אורגיה, הבחורה מהתמונה, קניתי לה לאכול אתמול, והיום ספגטי, קניתי לה סוללה לטלפון וסים, סהכ הוצאתי עליה 50 שח על אוכל וסוללה לטלפון שלה, ככה שזה נראה טוב יותר, וגם היחס שקיבלתי הוא יותר מפנק.
לגבי השגיעות כתיב חח שנעלמו, החלפתי מקלדת ל swift key, ממליץ בחום:)

1359
...Jesus fucking christ
שחר אתה יכול לסנן קצת תמונות אני מאמין לך Dead
נראה לי כל הפורום קיבל מחזור עכשיו אבל לא משם..
yellow
הם פשוט מגיעות מתחילות איתך ,אתה יושב מזמין אותם, כמו ששחר אמר, מביא איזה כריך ,מביא אותה למקום טוב ואם יתמזל מזלך היא גם לא תבקש כסף על כלום ותעביר איתך את הלילה ..
יש גם את הגוגואים ששם הבנות הרבה יותר בטוח לקחת הן מבחינת גיל והן מבחינת מחלות+מה שבטוח שהן לא במחזור חחחח

Gspot2013-05-28 20:25:03
Rachel Starr probably the best fuck

1360
שחר גם לך מגיע חופש וגם לבנות העם התאילנדיפילפיניאו סתם נשים....
"פה לא שאלתי לפני מחיר מחזור?"
אני מבין שאתה מהסוג של "wham bam thank you mam "אבל לא כולם מגבילים את עצמם ברפרטואר המיני שלהם.
בכל אופן אהבתי את ההלצה אבל נראה לי שעדיף שתחסוך לקהל הקוראים את התמונות הגרפיות.

תודה ipaq2000 ונראה לי ששחר הוא אלן דלון של התאילנדים, אלן דלון יצא בקאן עם מלכת היופי של צרפת ואגם שחר יצא עם מלכת היופי התאילנדית ,ראו תמונות אחרונות.
לאלן דלון היתה קריירה ארוכה של 30+ שנים וגם לשחר יש קריירה של כמעט 30 עמודים.
אלן דלון שיחק בהרבה סרטים וגם שחר שיחק בלא מעט סרטים (ראו תמונות וסיפורים מעמודים קודמים)
אלן דלון היה מותג של בשמים ,משקפיים,שעונים..וגם שחר הוא מותג של קונדומים (בצבע אדום,לפעמים הוא מוותר גם עליהם),מטבחים,מסעדותקניונים אסייתים והיד עוד נטויה.

אז מי אמר ששחר הוא לא אלן דלון???

.You so need a Daddy, little girl

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”