כ צריך את זה ועכשיו, ויטה סקסס או נפילה ? - דף 4 - סקס אדיר

צריך את זה ועכשיו, ויטה סקסס או נפילה ?

32
[QUOTE=Harley]

חולה כוס,

יכול להיות שאתה צודק לגבי אירה (לגבי כמות המסלולים במנהרה), אבל כדאי להכניס למשוואה דברים נוספים, אירה ואורלי מוצצות טוב יותר מויטה. מצד שני באמת לא הייתי שם המון זמן.

[/QUOTE]

לגבי המציצה אני מסכים איתך.. אירה מוצצת יותר טוב מויטה.. לגבי הזיון - ויטה זיון יותר משובח מאירה

למרות גילה המתקדם.. והכוס יותר צר.

בסה"כ שניהם הכי טובות במקום העלוב הזה שניקרא וולפסון 40... אבל אני אישית מעדיף יותר את ויטה.

וגם אירה בעיניי לא שומרת הגיינה באחת הפעמים שהייתי איתה היה ריח לא טוב מהשבלול שלה.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

34

דגמתי את ויטה פעמיים ולדעתי היא בהחלט סקסס. זיון הרבה יותר טוב מאירה. מהרגע שנכנסים אליה, היא חרמנית שחבל על הזה.

חזה מעורר מחזה (כמו אצל אירה) אבל כל היותר לדעתי הרבה יותר טוב. אירה התחילה לתקתק בעוד ויטה זורמת בלי לחץ..נשיקות בלי סוף, חירמונים. ויטה- מין.מוחא כפייה שווה בהחלט את ה- 150 ש"ח

35
סגרו את וולפסון 40 אז הייתי בעליה 47 שם נכנסתי עם ויטה שאותה אני מכיר כבר איזה 10 שנים לפחות וכבר לא זוכר כמה פעמים הייתי איתה ואין...אין עליה אף פעם לא תיקתקה, אותי תמיד ניסתה לרצות,
תמיד הייתי ניכנס איתה, כי לא רציתי לקחת סיכונים, אבל תמיד היה בא לי על חברותיה הקבועות מוולפסון 40, ואם משהוא היה לאחרונה עם מישהיא מהן שם יכול להגיד איך היה?

36
לאחר כל הסופרלטיבים שנקשרו לויטה החלטתי לבדוק את כישוריה.
המקום בשיפוצים וריח הצבע די כבד,ואם הגעתי אז ניכנס.אישה מבוגרת די נאה חזה רך ונעים,נעימת שיחה וזורמת.
מתחילה במציצה ממש לא נעימה ,כאילו מתנפלת על השרביט מושכת ,כמעט נושכת ועושה זאת ממש מהר, די לא מגרה, אני לא יודע איך אבל פתאום הקנדום מולבש, ובוא אלי היא אומרת,הזיון סתמי והמראה שלה לא מעורר, היא לא מאיצה אבל ההתנהגות שלה אומרת נו גמור כבר.
כאישה עובדת ,והיא די הרבה זמן עובדת, היא צריכה לדעת שמגע עדין ומרפרף הרבה יותר מגרה וסקסי ממציצה בכח,לא חוזר אליה - זה בטוח.
יש מציאות הרבה יותר טובות ממנה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”