מעבר לזה תצטרכו לחפש לבד את מספר כי הבנתי שאסור לפרסם את המספר ( אם אני טועה אז תקנו אוי ואפרסם ) :)
קצת היסטוריה קודם ואז לפרטים...
הייתי בעבר מספר פעמיים אצלה אך לא שם אלא היתה מקבלת בחולון.
מספר הטלפון שלה אבד לי ולכן ולא הצלחתי לאתר אותה עד שבמקרה נתקלתי במודעה היום...
גולת הכותרת למי שאוהב זה שיש אפשרות לעיסוי תאילנדי אמיתי ( היא ממש מקצועית עבדה המון שנים בתאילנד בעיסויים )
העיסוי נעשה על גבי מזרון או על מיטת עיסוי.
היא בקושי מדברת עברית וצריך לתקשר אתה באנגלית אך זה לא כל כך קל כי האנגלית שלה לא כ"כ מובנת במיוחד בטלפון...
בכל הפעמים שהיית אצלה העיסוי נעשה שהיא לבושה אך אני הייתי ערום ללא מגבת או משהו כדי להסתיר והלכתי על העיסוי עם המזרון שהיה מצויין.
הנה הקטע המבאס אבל אין מה לעשות בפעמים שאני הייתי לא בוצעה הרפיה או כל דבר מיני אחר אלא עיסוי נטו.
כן כן כן גמני אמרתי WTF היא תאילנדית אני ערום ויש עיסוי אז מה הקטע... ? למה ?
ניסיתי לדובב אותה אך היה קשה בגלל האנגלית שלה לדבר על כל מיני נושאים שיובילו לשאלות מיניות ואז למדוד את התגובה שלה מה שגם בפעמים שאני הייתי אז בעלה היה בבית וגם הילדים ( הגעתי בשעות הערב )
מה שכן כאשר היא עבדה בחולון אז מודעת הפרסום היתה עיסוי תאילנדי על מזרון או מיטת עיסוי וזהו...
וכעת אני רואה שמודגש ממש שזה ללא שירותי מין אן משהו בסגנון.
יכול להיות שבעלה חשד או גילה והשתגע

* זה קטע חשוב שלא תהיה לכם פאדיחה או משהו יש מצב שמי שיענה לטלפון לפעמים יהיה גבר שזה בעלה כי היא מסתבכת עם האנגלית ואם הוא שם אז הוא עונה (כי אם היא תנסה להגיד לכם את הכתובת של הרחוב בטלפון אז זה יקח כל היום... )
אל תתחילו לשאול שאלות על הרפיות וכאלה כי ברור לכם איך זה יגמר...

תכלס לפי האינטואיציה שלי ובדרך כלל אני לא טועה אבל תמיד מתישהו נופלים...
אז יש לי הרגשה חזקה שהיא כן תזרום לכיוון אם מתמידים ויש מצב שאחד על אחד היא כן תשתכנע!
חייב לבדוק את זה!!!
אני מתכוון לבקר אותה בשבוע הבא והפעם כן לשאול שנהיה לבד אני והיא כי אני חושב שבמקום החדש יש לה יותר פרטיות מאשר במקום שהיתה בחולון...
אשלח דיווח עדכון לאחר שאבקר אותה מקווה שבהקדם האפשרי...
בכל מקרה אם מישהו מכיר והיה אצלה גם ויש לו מידע שישפוך אור על הנושא אז יהיה אחלה לשמוע כי למרות שהעיסוי שלה מדהים לא בא לי לנסוע עד לשם כי זה לא קרוב אליי בכלל ואם אין מצב לקבל איזה פינוק
אז כבר מעדיף למצוא משהו חדש לדגום לבלות ולספר לחברה...
לילה טוב או בוקר טוב כבר לא יודע...
צריך את שנת היופי (כמה שאשן זה לא יעזור לי)... חח