כ לנה, הדבר הטוב היחידי בככר אתרים - דף 2 - סקס אדיר

לנה, הדבר הטוב היחידי בככר אתרים

16
אני לא יודע אם מדובר על אותה בחורה אבל נפגשתי כבר פעמיים במיקום הזה עם נטלי שעבדה בבעל העקידה 43 ואח"כ עברה לאזור שינקין בקיצור היא התחילה עם 150 שזה היה מעולה ולאט לאט עלתה ל250 , מבחינת גוף היה לה גוף מעולה תחת חמוד לא שמנה ולא רזונת . אבל שוב לא בטוח שזאת אותה אחת :)

17
דיווח:
הבחורה אכן מקבלת בכיכר אתרים,
בת 45 בערך, גובה 1:70 רוסיה קלאסית כזאת.
פנים לא רעות גוף סביר, חזה קטן, טוסיק קצת שטוח אבל נעים למגע.
סיכום מראה: לא מרשים אבל לא מכוערת.

שירות: אלופה
תחילה מקלחת שלי אח"כ גם היא שטפה את עצמה בלי שביקשתי.
שיחה קצרה והתחילה לרדת לי. עושה את העבודה במקצועיות מרשימה, טכניקה טובה ואחרי איזה שבע דקות הגיעה הגמירה המיוחלת.
סיגריה, דיבורים (מאד נחמדה), הציעה לי מסג' אמרתי למה לא. מסג' רך עם שמן ובודי טוב, כמובן שחירמנה לי את הצורה ואחרי איזה עשר דקות שוב יורדת לי ואני בשמיים. משם עברנו לאקט 2: דוגי, מיסיונרית, כל העסק מלווה בנשיקות עמוקות, עד ההשפרצה.

לסיכום:
אחלה שירות, ממש מקצועית, לא נראית הכי טוב בעולם אבל כמו שאמרתי שלא תחשבו שהיא איזה מכוערת (הפנים אגב לטעמי יפות). אני אישית אחזור אליה בשמחה

דינג דונג

18

מזה תקופה לא קצרה חשפתם/ן בפני עולם לא
מוכר. נהנה לקרוא את שכתבתם ולקבל אינפורמציה. מובן מאליו שכל אחד צריך לתרום את חלקו,
אחרת אין לפורום תוחלת. אי אפשר שלא להחמיא לכולכם/ן, לא רק על הדיווחים, המאפשרים
לקבל תמונה טובה, אלא גם על השפה הנקיה, הענינית, והחברית. על ההומור, והרוח הטובה.
אין ספק, שמספר מבוגרים אחראים המשקיעים מזמנם עשו עבודה טובה. ואני לא מתכון להורים
שלכם/ן (: אלא לבעלי הניסיון, אלה היודעים לצנן את האוירה היצרית.

לאחר מספר ניסיונות הצלחתי לתאם זמן. חניה
טובה בחניון העירוני ליד נמל תל אביב. הליכה קצרה לרחוב בן יהודה (המספרים הגבוהים).
הגעתי לפני הזמן. אתנחתא קטנה בבית קפה שכונתי תמיד עוזרת למנוחה והירגעות מהנסיעה.
ביציאה קניתי עוד הפוך גדול עבור הגברת לאחר שביררתי קודם לכן, את העדפותיה מבחינת
החלב והסוכר. הדירה מאוד דיסקרטית. הדלת נפתחה למחצה, צעדתי פנימה בסקרנות. מלווה בהתרגשות
של המפגש הראשון, ומבטי פוגש מבט בוחן וחיוך נעים של אישה בשלה בגובה של כ- 170. מיד
מרגישים. זו לא ילדה. כבת 40-45. לבושה עדיין בחצאית
ג'ינס בסגנון מיני. כנראה הגיעה לא מזמן. הדירה כאילו מותאמת במיוחד למפגשים שכאלה,
משרה אווירה טובה, מצוידת במיטה רחבה וחדר אמבטיה נוח. הנחתי את האתנן על השידה שלצד המיטה. מקלחת קצרה. הכרות
מילולית, מתחבקים, מתנשקים, ומתפשטים בעמידה. חזה קטן רך ונעים, עורה הנעים מצטמרר.
מרגישים שהיא נהנית מהמגע הגופני. עוברים למיטה הרחבה. החלה לרדת לי במקצועיות יוצאת
דופן. נשיקות עמוקות וטובות יוצרות קירבה נעימה, מספר תנוחות, מיסיונרית, עד הגמירה. זיון מעולה מלווה
ב
GFE מושלם. 054-2084746.

לסיכום:

GFE יוצא דופן
נותנת תמורה טובה מאוד. ניסיונה הרב ואישיותה הנעימה מאוד מהווים יתרון. אשוב אליה.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=5907

Yoda2013-05-30 18:16:57
בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו

19
ברוך הבא לפורום yoda.

מסקרן אותי משהו קטן - לנה החליפה מודעה, מספר טלפון, שם (לאילנה) ואפילו המחיר קפץ מ - 250 ל - 500.

איך ידעת שזאת היא?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”