כ השירות בתאילנד..לא רק על ידי תאילנדיות - דף 2 - סקס אדיר

השירות בתאילנד..לא רק על ידי תאילנדיות

11
לגבי BDSM וביזאר ישנם בארים ספציפיים לעניין , חיפוש קצר בגוגל יעשה את העבודה.
אל תשכח שאתה נמצא בבירת הזנות העולמית ובאמת שהכל הולך ולדעתי היכולת לראיין כמה בחורות שרק תרצה במועדונים ולמצוא את נותנת השירות המתאימה ביותר היא יתרון ענק.
לגבי devils den , כנס לאתר שלהם ותציץ במחירון .. העסקה המשתלת ביותר כמו שאמרתי היא ה over night וזה רק בהזמנה אליך למלון. אני אישית לא אוהב חדרים בבתי זונות ותמיד מעדיף לקחת למלון , הפרטיות היא מקסימלית ואין הסחות דעת .. אפשר לעשות איתן מקלחת ארוכה ולגשת לעבודה במגרש הביתי שלך.

12
[QUOTE=mackabi]
[QUOTE=thailand 2010]
מסוכן מאוד
לזיין בציבור בתאילנד. בכלל, מסוכן מאוד להסתבך עם החוק בתאילנד. בכל
סיטואציה ועל כל עבירה, אתם לא רוצים למצוא את עצמכם בצד הלא נכון של
החוק.
[/QUOTE]

למה אתה מתכוון?

לזיונים בשרותים וכאלה?
[/QUOTE]

אני מתכוון לעבירה על החוק. וסקס בציבור זו עבירה על החוק בתאילנד. אל תתבלבל מהמתירנות.

ג'ון גלר - סחתיין על הפירוט, אכן, מי שמחפש מספיק טוב ימצא בסוף הכל. הטיפ לגבי המאמא סאן הכי נכון בעיני. ככה אתה חוסך מבוכהרתיעה של הבנות.

לגבי ה devils den ובכלל, אני לא אוהב להזמין "על עיוור". ולכן ההמלצה שלי היא לגשת לשם, לשבת על דרינק עם הבנות, לבחור מישהי שמוצאת חן בעינך ויש בניכם כימיה, ואז לקחת אותה לאובר נייט.

סה"כ לא ביג דיל, ולא קשה לקפוץ לשם עם הטוסטוס ולקשקש קצת עם הבחורות.

אישית אף פעם לא הלכתי לדוילז דאן. זה לא מה שאני מחפש, וכפי שציינת המחירים אכן יקרים מאוד בהשוואה לשאר פטאיה.

בכלל חריגים למיניהם זה לא מה שאני מחפש. לפעמים מגיעים לכל מיני משחקים מוזרים, לרוב אחרי שאני עם בחורה כבר כמה ימים.

למשל מצאתי את עצמי משחק עם ליידיבוי משחק שנקרא "בוא נראה כמה אצבעות תוכל לדחוף לי לתחת" (חמש) זה היה אחרי שכבר היינו שבוע ביחד, ולא לקחתי אותה מלכתחילה כדי לדחוף לה אצבעות לתחת.

יום טוב!
thailand 2010

13
[QUOTE=thailand 2010]
למשל
מצאתי את עצמי משחק עם ליידיבוי משחק שנקרא "בוא נראה כמה אצבעות תוכל
לדחוף לי לתחת" (חמש) זה היה אחרי שכבר היינו שבוע ביחד, ולא לקחתי אותה
מלכתחילה כדי לדחוף לה אצבעות לתחת.

יום טוב!
[/QUOTE]

טוב זה מובן למה הליידי בוי הרבה יותר קינקים, הם הרי גברים בסופו של דבר, וגברים (לא כולם) משתעממים לפעמים ומחפשים למתוח גבולות.
וחוץ מזה ליידי בוי זה לא דבר חריג בפני עצמו (אני כמובן מדבר מהזווית הפוריטנית הישראלית)?
אז אולי לא חיפשת אבל מצאת לא מעט...חיוך

UMA2013-05-31 09:08:06

.You so need a Daddy, little girl

15
מכבי
יש הרבה דרכים להסתבך עם החוק בפאטיה
הכרתי השבוע אחלה בחור שוויצרי שחיי ממש טוב, הוא מוזיקאי מטייל כבר חמש עשרה שנה, סוג של תקליטן כזה, כמו סקאזי:)
בקיצור הוא הזמין בחורה מהאינסומניה, הגיעו לחדר, לא הייתה כימיה בחדר, הוא ביקש ממני ללכת, אמרה לו שלם לי 2000 באט, אמר לה חפשי תחברים שלך, הזמינה לו משטרה, וטענה שהוא גנב לה תאייפון חמש, בקיצור במשטרה אמרו לו שלם או מונקי האוס, והוא שילם לה כמו גדול 25000באט.
תאילנדים שמשכירים לך אופנוע ובאים בלילה למלון וגונבים אותו ואתה צריך לשלם עליו אח"כ.
אופנוע ים שיורד לו הצבע במיים:) עדיין אני פוגש ישראלים אחרי צבא שנפלו בזה

16
מאחר ובדיון הזה השתתפו כמה חבר'ה שאני מחזיק מהם מומחים גדולים ממני לענייני תאילנד אני רק אוסיף:
1. אמצעי ההגנה הכי טוב הוא החוש שלך עם איזה בחורה לא להתעסק, בדיוק כמו בארץ- יש בחורות שאתה רואה עליהםן שחוץ מזה שהן כוסיות רק צרות יצא מהן, ופשוט זה לא שווה את זה ...

2. לא עשיתי בתאילנד אורגיה, אבל למקרה, רק למקרה שמישהו מכם ילך על זה, אז משיטוט בפורום בחו"ל (שרוב "התאילנדיסטים" בוודאי מכירים) עולה בבירור כי הזמנת 2 בחורות "על עיוור", גם אם הן מ-DEVIL'S DEN לא מבטיחה אורגיה נורמלית, כי אם בחורה לא נמשכת לבחורה או אם אין ביניהן כימיה- זה פשוט לא זה.
ומה שרשמתי מתחבר היטב לעצה המעולה ש-THAILAND 2010 רשם על הבחורות מהBEER BAR שמכירות אחת את השניה ושהן יתר "שכונה".

20
אחלה תמונות של הבנים והבנות והאופנוע......מוחא כפייה
כשפתחתי את השירשור לא חשבתי שזה יעורר נוסטלגיה אצל thailand 2010, אבל אני שמח שזה קרה.

האם יש חויות לא טובות משם שאולי כדי להימנע מלעשות או להיזהר מדברים מסויימים (בנוסף לדברים שנאמרו כאן)?

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”