ליל יום שישי,עשר וחצי בלילה, מתחיל במתחם הבורסה ומסתיים בדרום תל אביב.
בבורסה אני מבחין סמוך לכיכר המרכזית בבחורה מזרחית בסביבות גיל 50, בעלת שיער מתולתל אסוף, ובהמשך
האכזבה מתגברת כאשר אין כל זכר לבחורות נוספות מה שגורם לי להסתלק במהירות לכיוון הר ציון.
בהר ציון חושך מצריים תוך תחושה כי הזמן עצר מלכת ובפנייה ימינה אחרי בנק לאומי אני מבחין סוף סוף בדמות מהלכת,
כמה חבל שאותה דמות הוא קוקסינל עם שיער שחור ומשקפיים שמציע מציצה בחמישים שקל.
אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שנסעתי לחולון,זה הזמן המתאים להשלים את החסר בביקור נימוסין
ללא פיתוח ציפיות מיוחדות.הרי לא פעם,עד שכבר החלטתי לנסוע,התאכזבתי.
צר לי לאכזב אתכם בהנחה וחשבתם שחולון תפתיע בתקווה שיקח לא מעט זמן עד שאחליט לחזור אלייה.
בדרך חזרה להר ציון אני מגביר את הווליום כך ששירה של מרגלית צנעני מתנגן ומרעיד קלות את שמשת הרכב,
פזמון השיר "הלילה נפוצץ את הרקיע עם אורות ועם הרבה עשן,הלילה נשתולל ולא נרגיע כי הלילה אף אחד לא ישן",
יקבלו מאוחר יותר משמעות מפתיעה.
בתחנת האוטובוס של "צמד הבנות" אני עוצר ומשקיף על הנעשה,מנסיון למדתי שעדיף לפעמים לעשות אתנחתא ולתצפת,
לטעמי, הסיכויי שפתאום תגיח בחורה כפרי בשל גדל.
מונית נעצרת מאחורי וממנה יורדת בחורה שחוצה את הכביש ונעמדת,עד שהגעתי לרמזור ופרססתי היא נעלמה,
לא נורא..לפחות אני יודע ששווה לחכות,לאחר עשרים דקות אני מבחין בה ליד הרמזור של קיבוץ גלויות וניגש,
מזל שהגעתי ראשון,אין ספק..אחת כזאת בלילות משעממים ללא נשים תחטף.
לילי,בחורה רוסיה בסביבות 27-30 גובה 1.65 נכנסת לרכבי עם סיגריה ביד,שיערה הקצר ופיאות השפיץ
בצבע חציל נותנים לה מראה יחודי וצעיר כך שאני מקבל פיצוי הולם על זמן ההמתנה הארוך שהשקעתי.
במקום מרוחק ושקט שילמתי מאה ועברנו לאחור,לילי הורידה את כל בגדייה(כמו שאני אוהב) התקרבה אלי
ןהתחילה במציצה לא מקונדמת. תשמעו..לילי ממש מקצוענית,איך שהיא מטפלת בכלי ובהמשך,ללא בקשה ממני,
מלקקת ושואבת את הביצים ממשיכה לרדת עוד קצת לכיוון חריץ הישבן,מתענגת עליו ולאחר שוב מטפלת
בכלי וחוזר חלילה לסיבוב שני, כל זאת כשישבנה מתוח כלפי מעלה ואצבעותיי מוכנסות לחריצה המגולח.
כשהרגשתי שאני מוכן לילי הלבישה הגנה ושאלה איך אני מעדיף את הזיון,אל לכם לחשוב שזה מובן מאליו,
נהפוך הוא,מרביתן של הנשים כלל לא שואלות וישר נשכבות.
העדפתי אותה שכובה על הגב כשחדרתי אלייה,שדייה הבינוניים והרכים מקבלים בברכה את מגע שפתיי
כך גם צווארה המבושם עד הגמירה המיוחלת.
http://www.youtube.com/watch?v=VgEd-Bua39w