כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 30 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

292
נסיך האופל,יאנה,זו 'החתלתולה' המפורסמת ?

אשר עבדה בז'בוטינסקי בר"ג,ובבן יהודה

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=18569&PN=1

אם כן כמה עלה לך מספר אתה,ומה היה

UMA2013-06-02 08:09:21
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

300
עם כל הכבוד,אני נאלץ להסכים עם מוסלי,הייתי אתמול(ג בערב) אצל אמלי,היה נחמד וטוב יש לה חזה בינוני טבעי,שאלה אותי האם באתי

מפורום סקס אדיר,עניתי שכן,אמרה לי שמאז ינואר היא לא נכנסת יותר,כיון שמישהו רשם עליה,שהוא ירד לה,וגם שגמר אצלה 4

פעמים,ולטענתה מאז כל מי שנכנס אליה,בא אליה בדרישה כזו,היא אומרת שאפילו לחבר שלה היא לא נותנת שירד לה(יאללה אכלתי

את זה..),כיון שהיא לא

אוהבת את כל הקטע של הרוק,שם באיזור,קיבלה אותי ב 1:35(הפקידה טענה שאמלי כבר רוצה ללכת והיא עייפה) כאשר התקשרתי

לפני הפקידה אמרה שיש לה מישהו כבר ב (אולי הוא בא לפני) ושאלתי לגבי דיזינגוף אמרה שיש בחורה בשם 'שירה' מישהו מכיר דגם

אותה ? 1:15

בסוף הצלחתי לשכנע אותה(את הפקידה) שמח וטוב לבב מבין שאני על זמון שאול,אין כניסה להרצל,וגם הפקידה לא בדיוק יודעת מה

מי מו,בסוף נכנסתי דרך ביאליק חניתי ב 45 ופתאום אני מוצא את עצמי רץ איזה 20 מספרים כדי להספיק להגיע(תוך כדי הריצה

בעודי מתנשף שואל אותי הפקידה מה קרה,אמרתי לה שזמן זה זמן,ולא נעים,היא הרגיעה אותי ואמרה שזה בסדר ושאמלי תקבל

אותי..) הנחת רווחה קלה ,נכנסתי אמלי קיבלה אותי עם חצאית מיני(אוחח) גם היא טענה לפשר הענין למה כולו מתנשף ומזיע,אמרה

לי שאין לחץ הכל בסדר,לפני שנכנסתי להתקלח,בדקתי את השעה והשעה היית 1:40 (טענה שהיא לא מתקתקת,כיון שכך היא גורמת

לכך שיהיו לה לקוחות קבועים(בהמשך יתברר שזה לא בדיוק קרה לי) נכנסתי להתקלח יוצא, אמלי ביקשה שאשכב על הבטן

,ואילו אני העדפתי לשכב על הגב על מנת לראות את גופה ועורה המלטף,חמוקיה היפים ,,התחילה בבודי וגם לשפשף השרביט,קצת

עם שמן,מה שהופתעתי חבר שלי סיפר לי שכשהו היה אתה היא מרחה כמות גדולה של שמן לתוך הכוס שלה ,

מה שלא היה אצלימבולבל אבל כן ישבה עלי כאשר הזין שלי בין שני פלחיה האחורים,איזה תענוג Tongue
1:40

אחרי זה התקרב אלי עם כוסמת אח אני רעבב..בהחלט פתח לו את התאבון

ביקשתי ממנה שתמרח גם על עצמה הרבה שמן וגם עלי,וכך היא תחליק עלי,כאשר היא מעלי בתנוחה מאונכת,אך היא לא

הסכימה,פחדה שהוא בטעות יכנס,אפילו שציינתי בפניה שאין מצב!

פתאום נשמע צלצול בפון שלה,אמרתי לה מה כבר נגמר הזמן היא אמרה לי שכן,אבל שהיא תתעלם ושיש לנו עוד 10 דקות גג!

התהפכה אלי והחלה לשפשף השרביט,כאשר כוסה מולי ובא לי לאכול אותו או לפחות לפנג'ר אבל היא טוענת שלא אוהבת את זה,אם

זה לגעת,אז רק מבחוץ (התבאסתי קצת)

לאחר מכן התהפכה אלי,התחילה ללקק לי את הפיטמות ולנשוף עליהם(מאוד נעים)

ובמקביל אני מחבק אותה,ונושק לה קלות על הלחיים,ומצמיד אותה בעדינות אלי

אחרי זה הפקידה התקשרה שוב(קראציה!)

הורתי לה לשכב על הגב,ואני עומד כך שאוכל לפרוק את מטעני ולגמור לה על החזה,תוך דקותיים,גמרתי לה על החזה

נכנסתי להתקלח כאשר יצאתי ובדקתי בפון,גיליתי שהשעה הייתה (פחות מ 40 דקות נטו)2:17

ובדקנו מתי הפקידה התקשרה והתברר שכבר ב 2:00 (כלומר אחרי 20 דקות,חצי מהזמן כועס)

אמרתי לה שגם אחרי מקלחת אני נטו 37 דקות בלחץ,וזאת אחרי שהפקידה אמרה לי שהיא תקבל אותי,וגם אמלי אמרה שגם

שהפקידה מתקשרת היא עונה לה רק אחרי 10 דקות,לטענתה הפקידה לחוצה,מכיון שהיא עייפה ורוצה ללכת הביתה

אבל ברגע שהחלטת לעשות טובה ולקבל אותי,המינימום שאת יכלה לעשות זה לתת לי את מלוא הזמן וגם להתקשר לאמלי כעבור חצי

/שעה 35 דקות,לא אוהב את זה(הרגשה של תקתוק)

לסיכום היה נחמד אבל לא ניראה לי שאחזור

יש בחורות אחרות על הכוונת..

superman19792013-06-06 02:11:46
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”