שלום לכולם
אתמול ביקרתי את ולרי מחולון
התיאום היה קל מאוד קבענו להפגיש בצהרים,הדירה ממוקמת באזור רחוב דב הוז קומה רביעית ללא מעלית!!!
פתחה לי את הדלת בחורה ג'ינג'ית לא יפה אבל לא הקאתי את ארוחת הצהרים-כמו שמשהוא כבר כתב.
הבחורה בת 40-45 עברה לידה אחת או שניים רזה רזה בנוני פלוס פלוס יפה מאד-סה"כ אחלה גוף
אני חושב שהיתי עם עשרות בחורות עובדות אבל ולרי פשוט אוהבת סקס (ואני לא פרייאר) ישר הציעה מים שלמתי 400 ש"ח
בזמן שאני שותה היא מתחילה לנשק אותי להגיד לי איזה בחור, יפה איזה גוף,לשלוח ידיים לכל האיברים להפשיט אותי ולהתחיל למצוץ לי כולל רימינג חודרני.
לאחר כמה דקות אני עומד מוריד את החולצה והיא מסרבת לשחרר את הזין שלי מהפה שלה,לאחר מכן בזמן שהיא מוצצת את הביצים אני נותן לה סטירות עם הזין על הפנים.
סוף סוף נכנסים למקלחת משותפת היא מסבנת לי את הזין והחריץ של התחת וממשיכה למצוץ+רימניג.
משם למיטה מציצה קצרה אני מבקש גומי והיא עולה אלי 4-5 דקות גמרתי פעם ראשונה-לחשה לי באוזן גם אני גמרתי-בסדר.
נשכבתי על המיטה בינתיים ולרי הלכה להתקלח והביאה לי מים קרים.
בדרך כלל קשה לי לגמור פעמיים אבל ולרי הציעה לי מסאז' -נשכבתי על הבטן התחילה לבצע בי עיסוי חזק ונחמד(ללא שמן או חומרים אחרים) לאחר 10 דקות התחילה לשלוח ידיים לביצים והזין כולל עיסוי בחור הדרומי והחבר מתעורר לחיים
התהפכתי על הגב קיבלתי מציצה רטובה ועמוקה לאחר 7-8 דקות גמרתי לה בפה.
הלכתי להתקלח נפרדתי בנשיקה עוד לא החלטתי עם אחזור
מקווה שעזרתי
שש בש