כ בייבידולס סיקור - דף 2 - סקס אדיר

בייבידולס סיקור

11
וואו טונה דיווח מעולהמוחא כפייה,חירמנת לי את הצורה Tongue

עכשיו אני מבין שהבורסה עדיפה על הבייבידולס,(פעם אחת ראיתי בני יעוטים דופקים שורה בכניסה לשירותים,אז השתנתי

בחוץ)מבחינת איכות הבחורות,אך הבנתי שהרוב ישראליות(בבורסה) ודווקא אני מחפש יותר את

הרוסיות השוות,כאשר נכנסת לחדר פרטי,הבחורה מתפשטת עד הסוף או נשארת עם תחתונים(שזה הכי מעפן),לגבי רחוב התושיה,ב 9

הייתה אחת פצצה רוסיה צעירה יחסית בשם קטי,מישהו יודע האם עוד עובדת,לגבי טברסקי 15 מישהו דיווח בעבר על אחת שווה בשם

טלי(SEXHUNTER),מעניין אם היא עוד עובדת שם

מה גם שהיית כתבה בחדשות,בו הבנות התראיינו שהם נכנסות לחדרים והמנהלים דוחפים אותן כדי שיוציאו אקסטרות(עד הסוף) ושם

נמצא הכסף הגדול,לטענתו,בימי חמישי,תמיד הייתי רואה שם מלא ערסים ובני מיעוטים צעירים,מה שמעכיר את האוירה,האם סטטוס זה

השתנה,אשמח לדעת,טונה ידידי למה לא קפצת למסגר 66 או לדיזינגוף ,בטוח שהיית יוצא מסופק 98 כמו ידידינו מעל

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בייבידולס סיקור

12
בני מיעוטים דווקא לא ראיתי אבל בשורה מולנו מצידה השני של הבמה ישבו שורה של סינים, הם היו ביישנים בטירוף, וכל פעם שהבחורה רקדה עליו הוא הסיט את מבטו וכמעט נמנע לגעת.
הרוב באמת ישראליות, חלקן נראות סוף הדרך, גבוהות שחומות עם חזה מדליק ותחת עומד ומגרה? אבל כמו בד״כ השירות שלהן גרוע, ריקוד קצרצר, ומחפשות טרף קל שישקיע בהן כמה ריקודים לפחות או שיעלו לריקוד פרטי בכללי הריקוד איתן נמשך 2-3 דק׳.
הרוסיות משקיעות והרבה יותר מפנקות בריקוד, ליקוקי אוזניים והתגפפות קשה ;-)
לפני שעולים לפרטי צריך לתאם ציפיות ולסגור עניינים כדי למנוע אי נעימות ואכזבה.
לגבי 66 המסגר ודיזנגוף כבר הייתי מותש ודי מאוכזב.
רמת הבנות שם מטורפת באופן יחסי להיצע בדירות וזה ממש מבאס,
אבדוק את 2 הדירות בהקדם.
מהר מהר לפני שייגמר...

בייבידולס סיקור

14
במועדון חשפנות יש כמה דברים: 1 לראות בחורות יפות סקסיות מתפשטות על הבמה לקול מוזיקה נעימה 2 האווירה הכללית המחורמנת! בחורות עם חזה חשוף מתעלסות עם גברים מחוממים 3 בחורה עם חזה חשוף רוקדת עליך. לאלו שרוצים בעיקר הריקוד הפרטי, /דיף להגיע באמצע השבוע. הבחורות פניות יותר ומקבלים תשומת לבן. לאלו שרוצים יותר האווירה החרמונית כמוני, סוף שבוע יותר מוצלח .

בייבידולס סיקור

15
תודה על הטיפ ROT,ותודה גם לך טונה ידידי,(מה עם הGO GO) שמעתי יש שם שוות היית שם ?אין על הרוסיות הכי פצצות

ושוות,אוח..איך אני מתגעגע לתקופה של עד לשנים של 2005

היית משלם חצי ממה שאתה משלם היום(פרטי) וגם מכונים עם בחורות פצצות סוף הדרך,ומקבל כנט כמו הט..,הזהס,וגם היכל

התענ,ובננה

למי שזוכר היה גם את המועדון חשפנות באלנבי 11(מול המסעדה של הפועלים והמלון מעליו)

היו שם רוסיות פצצות גולן עם גוף של דוגמנית,לא כמו העקומות של היום,המבוגרות והשנונות בכי

superman19792013-06-04 02:51:59

בייבידולס סיקור

16
סופרמן,
המבוגרות של היום היו ב 2001 צעירות שאז דגמנו.
מדובר בתקופה הזויה מבחינת מבחר, מחיר ויופי סלאבי מהמם.
אבל במקום להתרפק על העבר אמי מנסה למצוא בהווה הצלחה והאמת שאין כלום מעניין במיוחד.
מעניין אם אנאבל מהבורסה זורמת למפגשים פרטיים מעבר לשעות עבודתה המוצהרות.
אם למישהו יש מושג אני יותר מאשמח לקהל פרטים.
אז שיהיה בהצלחה!
מהר מהר לפני שייגמר...

בייבידולס סיקור

17
Hi all, sorry for the english,

I am an old visitor and used to spend a lot in strip clubs, especially in the old Pussicat (much better then this huge machine that has become now).

The issue I see, is that lately the girls have become more "tachles" and less teasing. Before I used to spend my middle week days there: with 200/300 shekel you could spend an hour or even 2 with a girl on the sopha, chatting, some dances, and flirting, and once every few days either do a private dance (for 250 or 300 not 400/500 like now), and because of the previous long chats you could have even get something more once in a while, or get them to come home with you (some time even for free).

Now it has become everything very expensive, not spontaneous, and the girls are less open with the clients.

I personally have visited the babydols only once about 3 years ago, and was bad, girls didn't spend time with you and was upsetting, the Bursa has always been good, never great.

Some of the girls of Pussicat (that I think have the best looking one) work a few days a month at the Go Go, and there in the middle of the week, are less stressed, but the place is horrible.

What do you think?

Thanks!

בייבידולס סיקור

18
טונה,אנאבל גבוהה מאוד,והיה לה תחת וגוף מדהים (וגם ניקול החיילת מ 2010) אכן שווה,אבל על פי מה שזכור לי,היא אפילו לא עולה

לחדרים,אז הם טענו שחל 'איסור מוחלט'

בטענה שיש מצלמות(היום אנחנו למדים שההפך הוא הנכון,לפחות במקומות אחרים) לא ענית לשאלתי האם ביקרת בעבר ב GO-GO..

וגם בגלל שהן חוששות שיפטרו אותן נו C'mon..

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”