דיווח יפה ומעניין , תודה על השיתוף .
אני חושב שאדיר חושב שזו ההיא שהוא תפס פעם בבאר שבע ויש מצב .
בכל אופן מאחל לך ולכולנו עוד הפתעות נעימות בסגנון , וכמו שציינו תפתח עניים כשאתה בסיור רגלי נכנס אל מאחורי ביניינים באיזור הזה במיוחד כשאתה מובל על ידי אחת שלא בוודאות זונה
סיפור כזה שלא היה לי מעולם - תמי מתמי
13באד באוי ההיא שתפסתי בבאר שבע תפסתי אותה לפני כמה חודשים בתחנה המרכזית בתל אביב ליד הכניסה חדרים לכן שואל
14לשאלה לגבי השעה - זה היה קצת אחרי השעה חמש אחרי הצעריים, ולכן אני האמנתי לה שהיא הייתה אחרי העבודה הרגילה שלה.
אדיר - בעניין באר שבע, אני באמת לא יודע. היא ציינה שהיא גרה בדרום, לא שאלתי איפה. ההיא שאתה מתכוון אליה, גם שחומה וכוסית?
אדיר - בעניין באר שבע, אני באמת לא יודע. היא ציינה שהיא גרה בדרום, לא שאלתי איפה. ההיא שאתה מתכוון אליה, גם שחומה וכוסית?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
15נו זאת ההיא מהסרט של (מוטי-אח של שרית חדד)
כן היא שווה סקסית,השתתפה ב 2-3 סרטים
כן היא שווה סקסית,השתתפה ב 2-3 סרטים
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
16זו שאני מדבר עליה אכן שיחקה בכמה סרטים כחולים היא גם שחומה וכוסית היו לה קעקועים ולגבי החזה שלה אי אפשר לפספס חזה גדול עם פטמות יחסית ארוכות
17נכון נכון
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
19אם אני חושב שאני יודע למי בדיוק אתם מתכוונים, זאת שאני הייתי איתה היא ממש לא ההיא ששיחקה בסרטים.
אבל ממש לא
אגב - עד כמה שאני יודע, ההיא ששיחקה בסרטים - החיים שלה הפכו לסרט טורקי.
אבל ממש לא
אגב - עד כמה שאני יודע, ההיא ששיחקה בסרטים - החיים שלה הפכו לסרט טורקי.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
20ההיא ששיחקה בסרטים עד לא מזמן הייתה עומדת כול ערב בבאר שבע גם ניתקלתי בה בתחנה המרכזית בתל אביב עד כמה שאני יודע היא אמרה לי בפון שהיא כבר לא עובדת הלכה לגמילה שזה גם מה שאמרה בגמילה הקודמת שלה
וצעיר מה הכוונה החיים שלה הפכו לסרט טורקי
וצעיר מה הכוונה החיים שלה הפכו לסרט טורקי