כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 141 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1402
יפה גי ספוט קלעת בול:)
טוב קבעתי עם בחורה מאחד הבארים, שאלה אם אני רוצה short timeאמרתי בכיף, הגענו הבייתה, הייתה בשוק מהבית, וחפרה לי בדיבורים במשך חצי שעה, הגענו למיטה מצצה לי, ואחר כך אמרה שהיא רוצה אותי לקשר רציני חח ושהיא לא רוצה לשכב ולא רוצה כסף, האמת דחפתי אצבעות והכל היה יבש שם, בקיצור נשארתי עם כדור בקנה וכאב ביצים נוראי, לא יודע איך אני יצליח להרדם
מעלה תמונה שלה
לא יאומן כל היום אני מחליף טלפונים בוחר תאחת מגיע איתה למיטה ובסוף מקבל כאב ביציםבכי

1404
[QUOTE=Gspot]
תזדרז השעון שלך מתקתק שם להפעם צחוק
אל תתחיל ניצולים וקשרים עכשיו במיוחד שאתה בסוף צחוק
אני עדיין לא יודע איך הסתדרת עם 20K ל 8 חודש..

[/QUOTE]

קל להסתדר עם 20K ל 8 חודש כשאתה שקרן פתולוגי.... אולי תשאל גם איך הוא בתאילנד 8 חודשים בלי ויזה? הרי אי אפשר לחדש יותר מפעמיים, אבל אצל שחר סוחר המניות הכל אפשרי.
אשרי המאמינים צחוקצחוקצחוקצחוק טמבלים לא חסר.

1405
תשמע KUUAJ -
יש כאן חבר שמדווח בלי סוף ועושה כייף לאנשים, אז למה אתה כזה שלילי?
מה בדיוק עובר עליך?
וחוץ מזה, אם היית קורא את מה ששחר כותב, היית מבין שהוא יצא מתאילנד וחזר כמה פעמים, ככה שעניין השמונה חודש בכלל לא רלוונטי
אז מי יצא טמבל כאן?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

1406
[QUOTE=צעיר לנצח]תשמע KUUAJ -

יש כאן חבר שמדווח בלי סוף ועושה כייף לאנשים, אז למה אתה כזה שלילי?

מה בדיוק עובר עליך?

וחוץ מזה, אם היית קורא את מה ששחר כותב, היית מבין שהוא יצא מתאילנד וחזר כמה פעמים, ככה שעניין השמונה חודש בכלל לא רלוונטי

אז מי יצא טמבל כאן?[/QUOTE]

עושה כיף לאנשים אבל זה לא משנה את העובדה שהוא שקרן... מה עובר עליי? מה עובר עליך יא סנג'ר? מה אתה הסניגור של שחק? מפחד שהוא יפסיק להעלות תמונות ואז לא יהיה לך על מה לעשות ביד?

אם היית מבין משהו בחוקי ההגירה והתיירות של תאילנד היית מבין שאין דבר כזה "יצא וחזר מתאילנד" כמה פעמים כשזה מעל חצי שנה, אז כמובן שאתה יצאת טמבל, אבל כאחד המעריצים של שחר הוכחת שאני צודק ואכן כולכם טמבלים די תמימים שאוכלים בשקיקה את הבולשיט של הבן אדם החולה.

שחר זה לא שאתה לא אוהב תשומי נכון? אולי תוכיח לכולם ולי כמה אני שקרן וטיפש וטועה ע"י תמונה פשוטה של חותמות הדרכון שלך אל ומחוץ לתאילנד בכל התקופות המדוברות? לא צריך פרטים מזהים, רק את החותמות ככה שאין לך מה לחשוש לפרטיות שלך?
מה אתה אומר? אה לא... ברור שלא, עכשיו או שתתעלם או שתמציא תירוץ מפגר כמו "נגנב לי הדרכון".

בוא הביתה שחר מתגעגעים אליך ואתה צריך לאסוף את קצבת הנכות.... חיש מהר לפני שתאחר.

1407
תמונה של הבחורה מהלילה

לעלוקה, כמה שטויות במשפט אחד,
קודם כל, אפשר לעשות ויזה שלוש כניסות לתאילנד בשגרירות בהרצליה כל כניסה לחודשיים, מה שאומר שאתה נשאר בתאילנד חצי שנה, בכל פעם זאתה יוצא מתאילנד וחוזר בטיסה אתה מקבל אוטומטית ויזה לחודש, ככה שאין הגבלה כמה פעמים להכנס לתאילנד.
בפעם האחרונה שהיתי בתאילנד ארבע חודשים עם ויזת שתי כניסות ושלושה חודשים בפיליפינים, ועכשיו אני חוזר לתאילנד ומקבל עוד חודש:)
לפני כן שהייתי הרבה יותר בתאילנד הרבה יותר מחצי שנה בכיוון השמונה חודשים, לגבי הדרכון, אני מעלה תמונות של הדרכון עם כל הויזות ואישורי שהייה בתנאי שאם אני מוכיח שאני אומר אמת ושאתה דביל, אתה עף מהפוסט שלי לתמיד? :)

שחר סגל2013-06-05 09:33:13

1410
גי ספוט אני חיי פה מ500 פזוס ביום וזה הרבה מאוד, אל תשכח שאנשים מרוויחים פה 21 שח ליום, אז אני נחשב פה לעשירררררר, אני שותה קפה כל יום, והמלצר שם מקבל ממני טיפ שני שקל כל פעם ומכרכר סביבי, אם אני משאיר שני שח בארומה אני מקבל סטירה:) חח
לא יודע איך אני חוזר לארץ:(
צעיר לנצח מקדיש לך תמונה:)

ולגבי העלוקה, אל תתייחסו אליו:)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”