טוב נתייחס לליצן הראשון ואחכ לדביל השני, יסלחו לי החברים בפורום אבל נשבר כבר ה. ... ן.
אני מדווח שעות על גבי שעות ללא כל תמורה, עונה על מאות הודעות פרטיות לחברים, נפגש עם לא מעט חברים שהיה להם ביצים להפגש איתי ומדריך אותם בכיף בכל שאלה.
תמונה מהאורגיה הערב, שבמקום להתעסק בדיווח עליה תראו במה אני צריך להתעסק... נקודה למחשבה להנהלת הפורום

ללילצן הראשון קישתא ששואל עד כמה זה אמיתי או לא??
כמו שאתה שם לב הבנות הן דמויות ממוחשבות ולא באמת שם,
תשים לב להקדשות ששמתי לצעיר לנצח, וליילו, ולגי ספוט( הקדשה בדרך לא באמת שכחתי אותך חח) או לגוסט, זה לא באמת כוס אמיתי אלא תמונה ממוחשבת, וגם החתימה שלי בפורום הכל לא אמיתי.... קישתא זה הכל אשליה.....
וואו אם באמת הייתי יכול להיות אמן ממציא כמו שליצן הפורום טוען, הייתי משנה מקצוע מזמן:)
אוקיי ולדביל השני, סביר להניח גאנר שפתח חשבון רק בשביל להשמיץ אחרי שכבר העיפו אותו מהפורום.
ויזה ראשונה לשלושה חודשים
הארכה לחודש נוסף
במהלך התקופה הזאת הייתי בישראל לאיזה שבועיים וחזרתי לתאילנד ב20/09/2011
יום לאחר מכן מסרתי תדרכון לתהליך קבלת ויזת שהיה ארוכה בהגירה
ולבסוף הגיע האישור וקיבלתי הארכה נוספת שנתנה לי ויזת שהיה בתאילנד עד לתאריך 24/08/2012:)
טוב אז תעשה לי ולחברים בפורום טובה ותעוף לכל הרוחות חתיכת דביל מהפורום, ואם אפשר כבר להמשיך לדווח במקום להתעסק בשטויות.
אהה כמעט ושכחתי, אני מאחל לך לקבל את הקיצבת נכות שייחסת לי לכל החיים חתיכת דביל.
טוב חברים אני יעלה תמונות מהאורגיה מחר, כבר לא נשאר לי כוחות:) בגדול לקחתי שלוש שנראו טוב עם בגדים, אבל דווקא זאת עם הפנים היפות הייתה נפילה אז נתתי לה בעיקר למצוץ, טעימה מהתמונות שאני יעלה בהמשך....
אבשלום קבלת הקדשה:)