כ בייבידולס סיקור - דף 3 - סקס אדיר

בייבידולס סיקור

21
אנאבל קטנטונת בהירת שיער וגוף.
חזה מדליק קטן ועומד, תחת חלק ומוצק,
מריחה מעולה, משקיעה בריקוד ממושך ומחרמן, כולל ליקוק האוזן ונשיכות קלות.
מלטפת.
הייתה עם מסיכה.

לשאלתך לגבי הגוגו, לא הייתי מעולם, אגב זה הביקור הראשון שלי במועדון חשפנות.

חבל שאינה מקבלת באופן פרטי:-(
מהר מהר לפני שייגמר...

בייבידולס סיקור

22
כניראה שהתבלבלתי עם פאולה,שהיא כאמור גבוהה מאוד,עם עקבים גבוהים,בהירת שיער,הכוונה ג'ינג'ית שטיני,ומה בדבר אקסטרות

בחדרים,מישהו יכול לפרט,מה טיב השירות אותו היא מעניקה ללקוחותיה..

תמיד יש פעם ראשונה טונה..

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בייבידולס סיקור

23
שלום לכולם

לפני כמה שבועות הייתי במסיבת רווקים בבייבידולס. פעם ראשונה שם, אחרי שביליתי מספר פעמים בכל המועדונים המקבילים באזור תל אביב. סתם לידיעה, החביב עלי ביותר הוא הגוגו, הגרוע בעיני הוא זה שבככר אתרים, ברח לי שמו כרגע, אבל יושבים שם רחוק מהבמה ולא רואים ולא נהנים.

היו כ-20 בנות, מופעים נחמדים. הקטע הוא שאין בנות מדהימות, אלא כאילו שנראות טוב, חלקן טוב- וחלקן טוב +. אם יש מישהי שבכל זאת נראית טוב יותר מהאחרות, אז היא תפושה חצי ערב על ידי שולחן אחד. מה שהיה חשוב שהאווירה הכללית היתה מעולה, הבנות נותנות הרגשה טובה, הברמניות נחמדות והכל בכיף, גם המחירים שאף פעם אינם נמוכים במועדונים היו בסדר. סוג של מועדון ששומר על רמה גבוהה.
היינו חבורה די גדולה אז עניין הכורסאות הגבוהות דווקא תחם לנו את המתחם שלנו וזה היה טוב. אני מבין את מי שמגיע לבד או עם חבר אחד, ואז הוא יכול "להעלם" בין הכורסאות, אלא אם כן הוא ממש נעמד כדי להתבונן מסביב.

הקטע המוזר היה שלקח שעות עד שהרווק הוזמן לבמה.

בגדול, מומלץ.
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

בייבידולס סיקור

24
אתה יודע,בבורסה(לשעבר בתובל),וגם בעוד מקומות,כאשר רציתי להוריד חולצה בלאפדאנס,הבחורה לא רצתה ואמרה שבשביל מהמבולבל(אולי

באופן כללי מפחדת מזיעה של אנשים,לא שהיית לי) ,בנימה זו רציתי לשאול,כיון שגם אף אחד לא שיתף,האם אתם מורידים

חולצות,כדי

שיהיה מצב של גוף אל גוף,זה גם הרבה יותר נעיםTongue
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בייבידולס סיקור

26
לא רק שלא מורידים חולצות, גם לא מרימים חולצה בכדי להתחכך.
אם תעשה את זה הבחורה מיד תוריד לך את החולצה.

מה שכן, לבחורה כן מותר להרים לך את החולצה בשביל לגעת בך בגוף, וזה דווקא קורה אצל בחורות מסוימות שזה עושה להם את זה.

בייבידולס סיקור

28
ההוא בככר אתרים זה הפוסיקט, אחרי שעבר לשם רק התדרדר והעלו מחירים ללאפ (25 ש"ח במקום 20 ש"ח שבשאר המקומות), השומרים עדיין נשארו פלצנים ומזיזים ממקום למקום

[Quote=שחור אדום]לפני כמה שבועות הייתי במסיבת רווקים בבייבידולס. פעם ראשונה שם, אחרי שביליתי מספר פעמים בכל המועדונים המקבילים באזור תל אביב. סתם לידיעה, החביב עלי ביותר הוא הגוגו, הגרוע בעיני הוא זה שבככר אתרים, ברח לי שמו כרגע, אבל יושבים שם רחוק מהבמה ולא רואים ולא נהנים[/QUOTE]
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

בייבידולס סיקור

29
אולי זאת התוכנית אחר הצהריים, בערב משעה 23 יש בנות כוסיות, לדעתי מבחינת יופי הבייבי דולס מקום שני
ודי רחוק מהפוסיקט (שהוא מקום 1 בופי בלי ספק) . אחרי הבייב דולס כולם הרבה פחות יפות בשאר המועדונים (מבחינת כמות וכ'ו)
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”