כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 21 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

202
[QUOTE=ערבה אנושית] [QUOTE=qwe] גם אני ניסיתי המון פעמים אין תשובה כניראה שהבחורה עושה עבודה טובה ויש לה הרבה קבועים [/QUOTE]
היא עסוקה בעבודה נורמטיבית שיש לה. [/QUOTE]

מה הכוונה "עבודה נורמטיבית"?

עורכת דין שרודפת נפגעי תאונות דרכים שסרבו להתפנות ע"י אמבולנס ומד"א דרש מהם בכל זאת לשלם פינוי והם שילמו לפנים משורת הדין ועורכת הדין מנסה להוציא מהנפגעים הנ"ל עוד אלפי שקלים של ריביות וקנסות?!

או נציגת אקו"ם / ערוץ הספורט / רשות השידור שמנסה להוציא אלפי שקלים מבעלי מספרות או עסקים תמימים בעוון השמעת שיר ללקוח שבדיוק היה אצלם?!

או טכנאית רנטגן / איזוטופים בבית חולים, שאמנם מבחינה מוסרית עושה עבודה נפלאה, אך אם תתמיד בעבודתה היא תקבל מהר מאוד סרטן?!

ואני יכול להמשיך ולעבור כך על רוב המלאכות והעבודות, אך השורה התחתונה היא אחת:

ה"עבודה" המקורית של ליסה, שדרכה היא מוכרת לחברי פורום זה, אולי איננה הכי בריאה והכי מוסרית בעולם, אך עדיין, אם נתעלם מהשם הרע שיצא לעבודה הזאת, היא נמצאת בין שלל העבודות במקום טוב באמצע משתי הבחינות הנ"ל (מוסרית ובריאותית).

במיוחד אם בודקים כמה היא צריכה "לסבול" PER MONEY.
לפעמים גבר אחד מספיק לה כדי להגיע לאלף שקלים, בעוד פועל זבל צריך לפנות מאות או אלפי פחים כדי להגיע לאותה תמורה.

אז ייתכן שנשות השדולה הפמיניסטית מנסות לייצר לעבודה הזאת תדמית שלילית אנטי-נורמטיבית, כי הבחורות ה"עובדות" מציבות להן רף גבוה, בתור בחורות שמשקיעות במראה החיצוני שלהן ובפאן שהן מעניקות לגבר שאיתן, וקיומן מחייב את הפמיניסטיות גם לעשות דברים דומים כדי להשיג גברים ("שאני אשפשף?!"), ולכן הן נלחמות בכל כוחן בעובדות בתחום הזה.

אך לפחות חברי הפורום צריכים להתרגל לטרמינולוגיה נורמלית יותר.

ואני לא התכוונתי להתנפל עליך, אלא בסך הכל ניצלתי את התגובה שלך כדי לשנות את המינוח המקובל.

האחיות ליסה וכריסטינה

204
Cyborg ידידי
כול מה שכתבת זה פטפוטי גבר שמשתמש בשירותי מין בתשלום. אני בדיוק כמוך חוטא בפטפוטים מסוג זה. כן מבחינתנו זנות עבודה מכובדת לא פחות מעבודת עו"ד שמגן על פושעים ואולי יותר. ועל כן נורמטיבית.

אבל ממש לא כך מבחינת הבנות שעוסקות בזה. נכון שכסף גדול מסנוור, נכון שקשה אחרי זנות להסתפק במשכורת קרובה למינימום, אבל זנות לא נורמטיבית בעיני בחורה שמשקרת יום יום לבן זוגה (שאולי מבין אבל לא מודע) לילדים. לא נורמטיבית שהיא חייבת להתעלם מכול החושים שלה ולשכב עם מי שמשלם.
עובדה שאין כמעט ישראליות שעוסקות בזנות. אלה שעוסקות - רק מסיבות של מצוקה כלכלית מאוד קשה.
כמובן שיש בודדות שמשקרות לעצמן שהכול בסדר בעיסוקן. אבל כאלה ממש מעטות.
ידידה יקרה מירב, שטענה שהיא זונה מאושרת, גם היא פרשה מתחום.
ליסה פעם ספרה לי על לקוח מזדמן שאמר לה (הוא גר בחו"ל ומגיע פעם בשנה): מקווה שלא אפגוש אותך עוד למרות שמאוד נהניתי. מאחל לך להצליח בעבודה נורמטיבית (אני לא מפרש) ולא לעבוד בזנות יותר. ליסה ספרה לי את זה בהתרגשות גדולה.

האחיות ליסה וכריסטינה

206
[QUOTE=המשוטט האדום]Cyborg
באמת לא הבנתי מה אתה רוצה
הדבר היחיד שאני מסכים שהיא לפעמים לא זמינה

אבל היא בחרה לשלב גם עבודה רגילה, ומי אתה שתעביר עליה ביקורת

[/QUOTE]
הוא לא העביר עליה ביקורת - בדיוק להיפך. צחוק (יצאת קצת דודל). קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

האחיות ליסה וכריסטינה

207
[QUOTE=ערבה אנושית] Cyborg ידידי
כול מה שכתבת זה פטפוטי גבר שמשתמש בשירותי מין בתשלום. אני בדיוק כמוך חוטא בפטפוטים מסוג זה. כן מבחינתנו זנות עבודה מכובדת לא פחות מעבודת עו"ד שמגן על פושעים ואולי יותר. ועל כן נורמטיבית.

אבל ממש לא כך מבחינת הבנות שעוסקות בזה. נכון שכסף גדול מסנוור, נכון שקשה אחרי זנות להסתפק במשכורת קרובה למינימום, אבל זנות לא נורמטיבית בעיני בחורה שמשקרת יום יום לבן זוגה (שאולי מבין אבל לא מודע) לילדים. לא נורמטיבית שהיא חייבת להתעלם מכול החושים שלה ולשכב עם מי שמשלם.
עובדה שאין כמעט ישראליות שעוסקות בזנות. אלה שעוסקות - רק מסיבות של מצוקה כלכלית מאוד קשה.
כמובן שיש בודדות שמשקרות לעצמן שהכול בסדר בעיסוקן. אבל כאלה ממש מעטות.
ידידה יקרה מירב, שטענה שהיא זונה מאושרת, גם היא פרשה מתחום.
ליסה פעם ספרה לי על לקוח מזדמן שאמר לה (הוא גר בחו"ל ומגיע פעם בשנה): מקווה שלא אפגוש אותך עוד למרות שמאוד נהניתי. מאחל לך להצליח בעבודה נורמטיבית (אני לא מפרש) ולא לעבוד בזנות יותר. ליסה ספרה לי את זה בהתרגשות גדולה.[/QUOTE]

ערבה, יצאת מנוקדת הנחה שגויה. CYBORG לא זיין אף אחת בתשלום, ואם כן , הוא לא דווח על כך. פשוט יש לו מין הובי כזה להתקשקש בסוגיות שאין לו מושג ירוק בהם.

האחיות ליסה וכריסטינה

209
[QUOTE=המשוטט האדום]ועוד איך העביר ביקורת[/QUOTE]
לא אתווכח איתך (כבר למדתי שזה חסר טעם).
שאל את ערבה אנושית אם הוא העביר עליה ביקורת או לא.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

האחיות ליסה וכריסטינה

210
כמעט כל בחורה שעובדת במקצוע הזה מגדירה את זה כזמני ...
אבל לנושא המקורי..
לליסה יש עבודה רגילה , אני נפגש איתה בערך פעמיים שלוש בחודש ולא תמיד התיאום איתה קל ( גם אני עובד)
היא בחורה מקסימה ואחת החוויות הטובות ביותר שלי עם נערות עובדות
מאוד ממולצת למי שמחפש סקס (לא זיון) עדין וממכר

בקיצור ההתמדה משתלמת

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”