סקס רגיל עם אורית ממדור סאדו
43סקס רגיל עם אורית ממדור סאדו
44זה יכול לקרוא לכל אחד

45[QUOTE=חובב ציציענק]
זה יכול לקרוא לכל אחד

46052-4251032
49רציתי להוסיף לדיווחי הנפילה הקודמים
דווח נוסף. אחת שמוכנה טלפונית לכל שתבקשו, ובפועל אינה מקיימת דבר וחצי דבר. הונאה פשוטה. בבדיקה
שלאחר מעשה מצאתי, בעזרת הפורום, כי קוראת לעצמה ישראלית / אורית / אורה / רוני בטלפונים: 054-9865594 052-3900475 סביב גיל 40 מקבלת באזור רמת אביב , דירה דיסקרטית
ומתוחזקות באזור מגורים שקט המציע חניה בשפע קרובה לדירה. האישה, עושה השלמת הכנסה למקצועה בתיווך. אישה מלאה לא גבוהה עם צמיגים קטנים
בגודל של צמיגי אופני שטח, שדיים בינונים, פטמות יפות, פנים סבירות. פתחה את הדלת לבושה בבגד ספורטיבי צמוד, נעלי עקב.
הכניסה אותי בחופזה אל תוך חדר השינה. דרשה את התשלום 500 ₪ מיידית. ביקשה לא להשמיע הגה.
"תתפשט" הורתה לי, יורדת לאדמה מנעלי העקב. הניחה אותם
בפינה ליד השידה. התפשטתי. נשכבתי על המיטה הנקייה. היא עלתה עלי עירומה ניסתה לעשות בודי מסאג', מגושם משהו. ניסיונותי לחמם את האויר בנשיקות ונגיעות, כפי שסוכם, נענו
בתירוצים מאכזבים של "יש לי נזלת," (מדוע לא לקחת חופשת מחלה?), יש לך צפרניים" (ברור, למי אין?), "אל תיגע" (מז'ותומרת זהו קשר וירטואלי?), "אתן לך לגעת בפגישה הבאה" (נו, באמת, הגזמת, אפשר לסמוך על המילה שלך?), ומה לא עוד .
הייתה ידידותית ולבבית אולם לא עמדה כלל בסיכום הטלפוני. היה
מישהו בבית, יתכן אחד הילדים. אולי זה מסביר את התנהגותה. אבל בהחלט לא
מצדיק את ההונאה. הודתי לה, קמתי והלכתי. נתנה לי את מספר הטלפון הפרטי כדי שאשוב ...