שלום לכם היתי בעקבות הפרסום כאן ובעקבות הפרסום ביד 2 : " מס'ז שוודי קלאסי ספורטיבי 'מקום יפה. שמן חם וארומטי "איך שנכנסתי הכניסה אותי לחדרה הקטן , האמת לא היה כל דבר יפה בחדרה כפי שנכתב במודעה , ישר ביקשה 200 שקל מראש במקום ה 180 שקל כפי שפירסמה אבל לא התווכחתי איתה , הציעה לי לעשות מקלחת לפני וככה עשיתי , נשכבתי על הבטן התחילה בעיסוי די סתמי , גם לא ראיתי שיש לה על הקיר תעודה של מעסה , לאחר כ 30 דקות ביקשה להתהפך ואז התחילה מיד בהרפיה , בלי שום עיסוי בחלקים אחרים של הגוף , לאחר כ 40 דקות היא שואלת מה קורה אתה לא עומד לגמור ? היתה די לחוצה ... אמרתי לה כן עוד מעט , בזמן ההרפיה הורידה גופיה הרימה חזיה ונגלה לעיניי חזה די קטן עד בינוני די נפול , הורדתי לה טיפה את המכנס השחור שלה ונגלה ישבן די עסיסי נתנה לי לגעת על תחתון החוטיני בלבד ולא מתחתיו כל הזמן שאלה מה אתה מחפש שם ? מה איבדת שם ? אמרתי לה אני רוצה לנשק קצת שם אמרה לא מה פתאום , האמת ההרפיה שלה כמו העיסוי לא משהו , במודעה מבטיחה להשתמש בשמן ארומטי חם , אך האמת השתמשה בשמן תינוקות שומני שאפילו עם סבון כמעו ולא יורד ... גם השמן לא היה כלל חם ... כל הטיפול עם 2 המקלחות היה 50 דקות ואז היתי כבר בחוץ ... לא ברור על מה לקחה 200 שקל במקום 180 שקל היתי מצפה לפחות שתשתמש בשמן מתאים לעיסוי כמו שמן שקדים ולא שמן תינוקות ...כאשר מתקשרים אליה היא אומרת שהיא לא עושה הרפיה או עיסוי עדין , שמעתי בחדר האחר כלב וגם ילד בבית שלה כלומר היא גרה שם , היא מודעת לפורום מה שכותבים עליה למרות שבהתחלה עשתה את עצמה כאילו אין לה מושג ....סך הכל הדבר היחיד שטוב בכל העניין הזה אצלה הוא איך שהיא נראית , חוץ מזה לא היתי ממליץ כל כך ללכת אליה במחיר של 200 שקל , יש אלטרנטיבות טובות ניותר לא נראה לי שאחזור אליה שוב ...
וירניקה-בת ים
12לאחרונה ביקרתי אצל וירוניקה, המסאג בעיקר מסאז עדין, היתה נחמדה ולא מלחיצה. ההרפיה הייתה טובה וסך הכל נהנתי אצלה שעה.
קודמי תיאר אותה ואת המקום בצורה טובה.
קודמי תיאר אותה ואת המקום בצורה טובה.
וירניקה-בת ים
13[QUOTE=מוצץ_בזוית]
שלום לכם היתי בעקבות הפרסום כאן ובעקבות הפרסום ביד 2 : " מס'ז שוודי קלאסי ספורטיבי 'מקום יפה. שמן חם וארומטי "איך שנכנסתי הכניסה אותי לחדרה הקטן , האמת לא היה כל דבר יפה בחדרה כפי שנכתב במודעה , ישר ביקשה 200 שקל מראש במקום ה 180 שקל כפי שפירסמה אבל לא התווכחתי איתה , הציעה לי לעשות מקלחת לפני וככה עשיתי , נשכבתי על הבטן התחילה בעיסוי די סתמי , גם לא ראיתי שיש לה על הקיר תעודה של מעסה , לאחר כ 30 דקות ביקשה להתהפך ואז התחילה מיד בהרפיה , בלי שום עיסוי בחלקים אחרים של הגוף , לאחר כ 40 דקות היא שואלת מה קורה אתה לא עומד לגמור ? היתה די לחוצה ... אמרתי לה כן עוד מעט , בזמן ההרפיה הורידה גופיה הרימה חזיה ונגלה לעיניי חזה די קטן עד בינוני די נפול , הורדתי לה טיפה את המכנס השחור שלה ונגלה ישבן די עסיסי נתנה לי לגעת על תחתון החוטיני בלבד ולא מתחתיו כל הזמן שאלה מה אתה מחפש שם ? מה איבדת שם ? אמרתי לה אני רוצה לנשק קצת שם אמרה לא מה פתאום , האמת ההרפיה שלה כמו העיסוי לא משהו , במודעה מבטיחה להשתמש בשמן ארומטי חם , אך האמת השתמשה בשמן תינוקות שומני שאפילו עם סבון כמעו ולא יורד ... גם השמן לא היה כלל חם ... כל הטיפול עם 2 המקלחות היה 50 דקות ואז היתי כבר בחוץ ... לא ברור על מה לקחה 200 שקל במקום 180 שקל היתי מצפה לפחות שתשתמש בשמן מתאים לעיסוי כמו שמן שקדים ולא שמן תינוקות ...כאשר מתקשרים אליה היא אומרת שהיא לא עושה הרפיה או עיסוי עדין , שמעתי בחדר האחר כלב וגם ילד בבית שלה כלומר היא גרה שם , היא מודעת לפורום מה שכותבים עליה למרות שבהתחלה עשתה את עצמה כאילו אין לה מושג ....סך הכל הדבר היחיד שטוב בכל העניין הזה אצלה הוא איך שהיא נראית , חוץ מזה לא היתי ממליץ כל כך ללכת אליה במחיר של 200 שקל , יש אלטרנטיבות טובות ניותר לא נראה לי שאחזור אליה שוב ...
[/QUOTE]
[/QUOTE]
צר לי שהתאכזבתה דווקא אצלי היה בסדר גמור אפילו הצלחתי להוציא ממנה בודי בתוספת של כסף.
כנראה שהגעת היה יום לחוץ ולא הייתה כימיה בנייכם או שהיא פשוט התקלקלה 

בכול מיקרה הכי חשוב לדווח לטוב ולרע ואני אישית מעריך את זה 

שבת שלום.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
וירניקה-בת ים
14[QUOTE=הפרופסור]
[QUOTE=דוקטור חרמן]גם כן ניצחון. "צהוב עולה "[/QUOTE]
[/QUOTE]
קבל את אחד הזיונים הטובים שקרו לי בשנים האחרונות...
פרופסור זה אולי אחד הזיונים הטובים שהיה לך בחיים אבל גם היחיד מ 2004 

וירניקה-בת ים
15[QUOTE=parakr33]
[QUOTE=הפרופסור]
[/QUOTE]
[QUOTE=הפרופסור]
קבל את אחד הזיונים הטובים שקרו לי בשנים האחרונות...
פרופסור זה אולי אחד הזיונים הטובים שהיה לך בחיים אבל גם היחיד מ 2004 
[/QUOTE]

יפה שאתה חזק בהיסטוריה אכן ב 2004 ניצחנו פעמים את מכבי,פעם אחת 25 הפרש ופעם אחת 5 הפרש כשהייתה כבר אלופת אירופה.
אבל הלינק הוא מליפני חודשים 3/3/13 שבאותו יום גם ניצחנו 5 הפרש.
וירניקה-בת ים
17חברים הייתי אצלה והיא בנונית מאוד הייתה אפילו מלחיצה מאט וכאילו עושה את העבודה בלי חשק
7 מינוס
מקווה שזה ככה רק איתי
וירניקה-בת ים
19כהרגלי בקודש מדףדף לי ביד 2 באלטרנטבי עיסוי ואני רואה מודעה מענינת מעסה בבתים ברותשליד
UMA 2013-06-09 16:13:33
מגיע לשם ומולי ניצבת עלמה מתוקה גוף חטוב שדים יפות רוסיה נאה מאוד ובראש טוב
משלם 180 שח מתפשט באתי מקולח כהרגלי ואז הבחורה מקסימה אותי ביסוי טוב וחושני אני לאחר 10 דקות יורד לריצפה לטיפול תאי עים כפות רגליה היפות שעוברת איתם על כול גופי ולא פוסחת על שמוליק שמזדקף לו ופתאום מורידה חזיה ומרתקת אותי עים גופה ודדיה היפים והטעמים ואז מתחילה הרפיה ראשונה עים כפות רגליה ושדיה אחכ מתהפך על גבי והיא מחרמנת אותי ונותנת לי פלקים בישבן אוהבת זאת גם המעסה ומקבלת זאת ממני בכיף ואז מסתובבת עים ישבנה החמוד לנגד פני אני מלקק אותו בהנאה שמוליק שוב קם והיא מגרה אותו עים כפות רגליה וידהה
לאחר ששמוליק גמר באו עוד נשקות חןבוקים בהדדיות ובאוירה מחשמלת זו היתקלחתי וניפרדנו בחיבוק
ונשיקה
אני כחובב עיסוים והרבה הולך פה היתה אוירה מיוחדת שלא חובים כול יום בחורה חמודה זורמת ובראש טוב
[הועבר לשרשור המתאים]
[הועבר לשרשור המתאים]
תן בין השתים ותגיע לשדיים
וירניקה-בת ים
20בלי נייד של הבחורה או לינק לצערי הדיווח שלך עקר.