כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 47 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

463

שרון הגולשת החרמנית לוקחת שיעור פרטי אצל
מדריך הגלישה אוינק אוינק
Tongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני מדריך לגלישה.

surfer 1(600)

מידי יום ביומו אני פוגש כוסיות לוהטות בביקיני שלוקחות אצלי שיעורים פרטיים בגלישה. יאללה איזה כיף זה להיות מוקף בטוסיקים מטריפים בכל מיני צורות וצבעים Tongueקריצה

אבל הטוסיק הכי מטריף היה הטוסיק של אוקטביה! אוקטביה היא בחורה כוסית ברונטית יפייפיה שקבעה איתי לפני כמה ימים לשיעור גלישה פרטי. הסתובבתי בחוף הים עם הגלשן שלי וחיכיתי בשקיקה לתלמידה הסקסית שלי חיוך גדול

אוקטביה פגשה אותי בחוף כשהיא לובשת ביקיני אדום סקסי בטירוף! Tongue התנשקנו, התחבקנו ועל הדרך ליטפתי והגנבתי מבט על ישבנה התפוחי. גררררר יהיה שמח היום אמרתי לעצמי Evil Smile

בתור התחלה התחלתי להדגים לאוקטביה עמידה נכונה על הגלשן (הדגמתי לשרון על הסקייטבורד שלה חיוך גדול) אחרי שהראתי לה את הבסיס אוקטביה עלתה על הגלשן כשהיא עומדת בכיפוף ומזיזה את גופה בסקסיות מטריפה מוחא כפייה .
מידי פעם החזקתי במותניה ונתתי לה הנחיות נוספות לגבי העמידה שלה, אחחח העור שלה כזה חלק ונעים למגע... אויי והתחת הזה!!! TongueEvil SmileStarצחוק

הבנתי שיש לי עסק עם אחת שקולטת מהר אז לא בזבזתי זמן ואמרתי לה שהיא מוכנה לעמוקים חיוך גדול

נשכבנו על הגלשנים שלנו והתחלנו לחתור עם הידיים למים העמוקים (שחינו על המיטה של
שרון צחוק). הצצתי מידי פעם על הטוסיק של אוקטביה. אחחחח איך שתחתון הביקיני האדום עטף את ישבנה הסקסי... גררררררר רציתי לתת ביס בטוסיק שלה Tongue

הגענו למים העמוקים והראתי לאוקטביה איך עוברים משכיבה על הגלשן לעמידה. אוקטביה קלטה מאוד מהר ומהניסיון הראשון היא נעמדה על הגלשן וגלשה עליו כמו גולשת מקצועית! אצבע למעלה

עמדתי מאחוריה והתחרפנתי מאיך שהיא נענעה את ישבנה תוך כדי הגלישה. חיבקתי אותה מאחורה ופירגנתי לה על ההישגים שלה בשיעור הגלישה הראשון. אוקטביה עפה מהפירגונים שלי והתחככה עם ישבנה במפשעתי Tongueמוחא כפייה

"אויי תודה רבה! אני מאוד שמחה לשמוע שאתה מבסוט מהגלישה שלי, אוינק אוינק אתה מדריך מעולה!" Tongue אמרה אוקטביה בשמחה וחייכה לעברי בשובבות.

אוקטביה קצת התעייפה ונשכבה על הגלשן למנוחה קלה. נשכבתי לידה והבטתי בגופה הסקסי.

"המדריך אוינק אוינק אל תבזבז זמן בוא תעשה לי במקביל ירידה!" Tongue אמרה לפתע אוקטביה והמשיכה לחייך לעברי בשובבות.

WTF? אמרתי לעצמי אבל בלי לבזבז שניה נשכבתי על הגלשן של אוקטביה כשפניי בין רגליה הסקסיות Tongue

הזזתי את תחתון הביקיני שלה הצידה ולפניי התגלה הכוס הקטן ומתוק שלה! נתתי לק על חור התחת שלה והמשכתי למעלה לעבר האוצר הורדרד שבין רגליה. הצמדתי לכוס של אוקטביה את לשוני והתחלתי ללקק לה במרץ תוך כדי שאני מאזן את עצמי על הגלשן עם הידיים שאני לא אפול צחוק

תוך כמה דקות אוקטביה התחילה להתנשף ולרעוד. היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצוין!" חיוך גדול אמרה בשמחה אוקטביה והתחילה ללטף לי את השיער בראש עם כפות רגליה כאילו הייתי החתול שלה צחוק

אוקטביה לא התאפקה ותפסה את אוזניי עם אצבעות כפות רגליה צחוק לא התרגשתי והתנפלתי על החורים המתוקים שלה Tongue כמעט עפנו מהגלשן צחוק

לפתע אוקטביה תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הגב. היא התיישבה על פניי עם ישבנה שהיה עדיין עטוף בתחתון הביקיני. הסנפתי את התחת שלה בהנאה ושיחקתי עם התחתון חיוך גדול

לבסוף הזזתי את התחתון הצידה והתנפלתי לה על חור התחת Tongue ואז עברתי עם לשוני נון סטופ מחור התחת לכוס שלה והתענגתי על הטעם המשובח מוחא כפייה

אוקטביה החליטה לבדוק מה קורה אצלי בבגד ים. היא הורידה את התחתון שלי ומשם קפץ בהתלהבות מר אוינק אוינק הקשיח Tongueצחוק

אוקטביה העבירה עליו לק והתנפלה על הביצים החלקות שלי. היא מצצה את שתיהן בו זמנית בפיה החם ואז עשתה מציצת פוליש מחרפנת לאוינק אוינק הקשיח שהיה מבסוט בטירוף! Tongue

אחרי מציצות וליקוקים אוקטביה עלתה עליי לרכיבה. התחלתי לזיין אותה במרץ בכוס וינקתי מפטמותיה המתוקות. אחח הציצים שלה כאלה רכים ונעימים Tongue

תוך כדי הזיון אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים, צעקתי כמו איזה כוסית בביקיני צחוק

תוך כדי הזיון שטנו לחוף על הגלשן וכשהגענו לחוף הרמתי את אוקטביה באוויר חיוך גדול

התחלתי לזיין אותה באוויר והיא ביקשה שאקח אותה למראה של אחת החנויות שהיו בסביבה צחוק

זיינתי אותה כל הדרך למראה וכשהגענו למראה הקפצתי אותה במרץ על אוינק אוינק הקשיח בזמן ששנינו מתענגים על הטוסיק המקפץ שלה Tongue

לידינו היה שולחן, הושבתי את אוקטביה על השולחן והמשכתי לזיין אותה בכוס הרטוב שלה בשקיקה! Tongue חחחח אוקטביה פחדה שהשולחן ישבר כי הוא חרק בצורה מטורפת מהגז שנתתי צחוקקריצה

הרמתי שוב את אוקטביה והתיישבתי איתה על הספה. אוקטביה קיפצה עליי בטירוף בפוזת הצפרדע החרמנית Tongueצחוק

קמתי עם אוקטביה, הקפצתי אותה עוד קצת באוויר מול המראה ואז הלכתי איתה שוב לים. השכבתי אותה על הגלשן (המיטה) והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית תוך כדי שאנחנו שטים בתוך הים צחוק

אוקטביה סטרה לי על התחת ודרשה זיון חזק. יאללה איתה לא נתנה לי להתאושש בכלל אחרי שהקפצתי אותה כמה דקות באוויר צחוק

תוך כדי שהזדיינו על הגלשן לפתע הגענו לפאקינג סלע! (שידה) Star קמנו במהירות מהגלשן, אוקטביה נשענה על הסלע והבליטה את ישבנה התפוחי. נשכתי אותה בתחת מרוב חרמנות ובמהרה המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה Tongue

הפלקתי על ישבנה והתענגתי על הטוסיק המקפץ שלה. בהמשך תוך כדי שהזין שלי בכוס שלה אוקטביה התיישבה בדוגי על הגלשן והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הורדרד והמתוק שלה Tongue

משם נשכבנו שוב על הגלשן וכבר באנו להזדיין בכפיות פרועות אבל מרוב טירוף נשכתי את אוקטביה במותניים צחוק אוקטביה שיחררה צעקה צחוק הסתובבה מהר, חשפה שיניים והתנפלה על גופי. חחחח ואיי ואיי מה היא עשתה לי TongueצחוקStar צרחתי כמו בחורה שמשכו לה את החוטיני למעלה צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

לבסוף נשכבנו על הצד והרבצנו זיון פרוע בכפיות לוהטות! סטרנו זה לזו על התחת במרץ ומידי פעם ליטפתי לאוקטביה את הכוס הרטוב שלה תוך כדי הזיון Tongue

בהמשך אוקטביה נשכבה על הבטן. רכנתי מעליה והחדרתי את אוינק אוינק הקשיח שלי לכוס הרטוב שלה! נצמדתי עם גופי אל גופה והתחלתי לזיין אותה במרץ תוך כדי שאני מסניף את צווארה המתוק חיוך גדול

אחרי הזיון על הבטן אוקטביה התיישבה בדוגי והבליטה את ישבנה התפוחי! ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה ואז השחלתי את אוינק אוינק הגולש לכוס החלקלק שלה Tongue

זיינתי אותה בדוגי מהיר ועצבני תוך כדי פליקים מהנים על פלחי ישבנה המקפצים! אוינק אוינק הקשיח שלי הרגיש כמו אלוף גלישה ופרק את זרעו החם בכוס החם של אקוטביה גרררררררר זה היה טווווווב TongueTongueTongue

אוקטביה הודתה לי על שיעור הגלישה המוצלח ואמרה שהיא לא יכולה כבר לחכות לשיעור הבא חיוך גדולקריצה

חיבקתי אותה בחום ולפני שנפרדנו לחשתי לה שכל השיעורים שלי כאלה מוצלחים עם בונוס שובב בסוף צחוקקריצה

אני ואוינק אוינק הקשיח שלי היינו עייפים והחלטנו לתפוס תנומה קלה על החוף. יש לנו עוד הרבה טוסיקים על הראש בהמשך צחוקצחוקצחוק

כמה ימים אחרי המפגש עם אוקטביה שכבתי לי בכיף בחוף הים וישנתי את שנת הצהריים היפה שלי חיוך גדול

לפתע הרגשתי משהו רך מתיישב על פניי! פקחתי עיניים וראיתי מולי טוסיק עטוף עם תחתון ביקיני אדום. WTF?! אמרתי לעצמי... אההה זה הטוסיק של אוקטביה! Good! Very Good TongueTongueTongue

"מדריך אוינק אוינק זאת אני אוקטביה! במקום לישון אתה צריך לתת לי שיעור! מ שכחת?" אמרה אוקטביה בנימה קצת כועסת.

"אויי סורי סוכריה שלי כנראה שכחתי" מבולבל אמרתי לה בבילבול והסנפתי בשקיקה את התחת שלה דרך התחתון חיוך גדול

"אתה לא מרוכז! יש לך יותר מידי תלמידות" צחוק צחקקה אוקטביה והסכמתי איתה קריצה

"אז אני מבין שאת רוצה שיעור על הגלשן?" שאלתי את אוקטביה תוך כדי שאני ממשיך להתעסק בטוסיק שלה חיוך גדול

"לא! אני רוצה שיעור על הזין שלך!" Tongue צעקה בשמחה אוקטביה והתנפלה לי על הזין Star

היא מצצה את אוינק אוינק הקטן שהפך במהרה לגדול וקשיח חיוך גדול ואז היא טיפלה גם בביצים החלקות שלי ועשתה מציצת פוליש מחרפנת לכל אורכו ורוחבו של הזין Tongue

הזזתי את התחתון הביקיני שלה הצידה וטרפתי לה את הכוס ואת חור התחת ברעב גדול! Tongue אחחחח החורים שלה כל כך טעימים!!! StarStarStar

לפתע משום מקום אוקטביה התחילה לנשוך אותי בחוזקה בצדדים ובבטן. פאק זה היה פשוט מטורף! צרחתי כמו חולה נפש ואוקטביה התמוגגה מהצעקות שלי צחוקקריצה

אחרי כמה דקות אוקטביה הלבישה חליפת גלישה על אוינק אוינק הקשיח ועלתה עליי לרכיבה הפוכה. גלשתי במרץ בכוס החם שלה ועשיתי לה זיון טרנפולינה מטורף! Tongue

אחרי כמה דקות של זיון נמרץ אוקטביה רצתה לטעום את הזרע שלי. היא התיישבה בדוגי מול המראה כאשר הטוסיק שלה עם תחתון הביקיני משתקף במראה חיוך גדול

התיישבתי מול אוקטביה והיא במהרה לקחה את אוינק אוינק הקשיח לפיה החם חיוך גדול

שיחקתי עם תחתון הביקיני על ישבנה של אוקטביה וליטפתי לה את החורים תוך כדי המציצה החמה שלה. אחרי כמה דקות השפרצתי כמות גדולה של זרע חם לפיה המתוק חיוך גדול

אוקטביה שאבה את הכל ואמרה בפה מלא זרע: "מדריך גלישה אוינק אוינק" אצבע למעלהTongueצחוק

היא הראתה לי איך הזרע שוחה בפיה וגרגרה אותו בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

יאללה איזה תלמידה נימפומנית תפסתי לי Tongue

גם חולת גלישה וגם חולת זין Tongueקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אחחח איך חירמנת אותי עם הביקיני האדום שלך אין דברים כאלה!!! TongueTongueTongue

מר אוינק אוינק הקשיח מתגעגע לפיך החם והמתוק חיוך גדולקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים Star

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

464

אוינק אוינק ואוקטביה בזיון פרוע באוהל! Tongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני שוכר דירה אצל בעלת הבית הרשעית אוקטביה בכיצחוק

לאחרונה יש לי קצת בעיות כספיות אז ביקשתי יפה מאוקטביה שתיתן לי הארכת זמן עם התשלום על הדירה, אבל הזונה לא רצתה להקשיב לי כועסצחוק

את היום שהפכתי להומלס סטלן אני לא אשכח בחיים! הכל קרה לפני שבוע. שכבתי במיטתי המרווחת בדירתה של אוקטביה, כשלפתע היא פרצה לדירה Shocked

"שלום לך אוינק אוינק! אני רואה אתה מרגיש מאוד בנוח בדירתי... כבר 3 חודשים לא שילמת את השכירות! מה יהיה?" שאלה אוקטביה בכעס כועס

"אהה כן כן אני זוכר, אני אשלם לך מחר!" חיוך הרגעתי אותה מהר וחייכתי אליה בנימוס.

"המחר הזה נמשך כבר 3 חודשים! אדון אוינק אוינק זמנך תם!" אמרה אוקטביה בעודה מצחקקת בממזריות ומתקרבת אליי. היא תפסה אותי בשיער והתחילה למשוך אותי מהמיטה. התנגדתי אז אוקטביה עברה ל Plan B צחוק

"שאני אתפוס לך בשיערות בחזה? או בשיערות ברגליים?" שאלה אוקטביה בממזריות וקיימה את הבטחתה צחוק אם כי איך שהיא תפסה אותי שם קמתי כמו ילד טוב בלי התנגדות לפני שהיא תולשת לי את כל השיערות שם OuchShockedצחוק

"אנחנו עכשיו עושים פינוי זריז!" צעקה אוקטביה בשמחה ונתנה לי בעיטה בתחת צחוקצחוקצחוק

עפתי מהדירה שלה כמו חזרזיר מוכה וזחלתי כל הדרך מהמדרגות אל הגינה Ouch
Approve

פרסתי אוהל בגינה

(חחח נשכבתי על הרצפה והתכסתי בסדין צחוק) והתחלתי לחיות שם כאילו זה היה ביתי מאז ומעולם. בלילות התקלחתי בברזייה ושטפתי את אוינק אוינק הקטן שלי טוב טוב שיהיה ריחני ומאושר! Pig

בהיעדר טכנולוגיה, חוסר מעש ותעסוקה התחלתי לחיות חיים ספורטיביים! Star כל בוקר הייתי יוצא לריצת בוקר מרעננת בטיילת חיוך גדול

לא תאמינו את מי ראיתי בטיילת לפני כמה ימים! את בעלת הבית אוקטביה! Tongue

היא רכבה על הסקייטבורד שלה ונענעה את גופה הסקסי בזמן ששיערה הארוך התנופף ברוח! מוחא כפייה למרות שהייתי מת לרכב על אוקטביה ידעתי שזה חסר סיכוי, אז החלטתי לבקש ממנה בנימוס שתיתן לי לרכב על הסקייטבורד שלה Tongue

רצתי ממש מול אוקטביה (שרון רכבה בסלון על הסקייטבורד שלה) והיא זיגזגה ימינה ושמאלה, ימינה ושמאלה במטרה להתחמק ממני צחוק

לא נתתי לה להתחמק ככה שאוקטביה נאלצה לבלום ממש מולי והניחה את כפות ידיה על בטני המיוזעת צחוקקריצה

תפסתי את כפות ידיה של אוקטביה והתחלתי לצעוק לה בעליזות: "אפשר סיבוב? אפשר סיבוב? אפשר סיבוב? אפשר סיבוב?!" TongueTongueTongue ותוך כדי זה קיפצתי מולה צחוק חחח נשמעתי כמו חזרזיר מתרומם צחוקצחוקצחוק

"אידיוט!!!" צעקה אוקטביה והחטיפה לי שתי סטירות מצלצלות צחוק

"לך מפה!" המשיכה אוקטביה וניסתה להדוף אותי בזמן שקיפצתי מולה צחוק

"סיבוב! סיבוב! אני רוצה סיבוב!" Tongue המשכתי בשלי צחוק

"אוייש לך מפה!" צעקה אוקטביה וניסתה להתחמק בחוסר הצלחה צחוק

"העפת אותי מהדירה לפחות תתני לי סיבוב על הסקייטבורד!" Tongue התחננתי בפניה.

"לפחות תיתן סקס טוב!" אמרה לפתע אוקטביה והסתכלה עליי במבט חרמן צחוקקריצה

WTF??? Shocked לא האמנתי למשמע אוזניי!!! בלי לבזבז שניה אחת הרמתי את אוקטביה בזרועותיי ונשאתי אותה לאוהל שלי בגינה Tongueצחוק

השכבתי את אוקטביה בתוך האוהל ושלפתי את אוינק אוינק הקשיח ממכנסיי Tongue (השכבתי את שרון על הספה והתכסנו בסדין צחוק)

אוקטביה לא בזבזה אף שניה ועטפה את אוינק אוינק הקשיח שלי עם שפתיה החמות Tongue

תפסתי אותה בראש והתחלתי לזיין את פיה במרץ Star

"זה העונש שלך על זה שלא נתת לי להישאר בדירה שלך!" צעקתי לעברה וזיינתי את פיה בשקיקה Star פאק היא ממש אהבה את זה! צחקקה עם זין בפה... פששששש איזה נימפומנית היא! מוחא כפייהTongue

תוך כדי המציצה שאלתי את אוקטביה איך היא העזה להעיף אותי מהדירה? אז היא ענתה לי שאין ממני תועלת כי אני לא משלם שכירות... זונה! צחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי ודרשה ממני ללקק את התחת שלה! התיישבתי מאחוריה וליקקתי את התחת שלה בשקיקה! אחחחח הוא כזה טעים גררררררר Tongue

"עכשיו יש ממך תועלת!" הודיעה לי חגיגית אוקטביה וצהלה משמחה צחוק

המשכתי ללקק את התחת של אוקטביה כשברקע מתנגן השיר הזה של Gun's N' Roses Tongue

[TUBE]O1fHxPY3TJo[/TUBE]

כשהדיסטורשן מילא את האוויר אוקטביה התחילה להשתולל והפכה אותי על הגב. היא התיישבה על פניי עם ישבנה והתחילה לרקוד על פניי לפי הקצב של השיר צחוק

ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה ברעב גדול ואוקטביה התנפלה על אוינק אוינק הקשיח שבדרך פלא התעופף גם הוא לפי הקצב של השיר צחוק

אוקטביה העניקה לו מציצת פוליש מטריפה ושליקלקה את שני חבריו הטובים שהיו מבסוטים חבל"ז! מוחא כפייה

השיר העלה קצב ואוקטביה התחילה ממש להשתולל! היא התנפלה על גופי ונשכה אותי במרץ בצדדים, בגבי ובבטן שלי. צרחתי כמו מטורף ואוקטביה התמוגגה מאושר צחוקצחוקצחוק (חחחח כל הזמן הזה היינו על המיטה מתחת לסדין צחוק)

אוקטביה ביקשה ירידה ונשכבה על גבה. רכנתי מעליה והתחלתי למצוץ את פטמותיה המתוקות. אוקטביה התעצבנה ודחפה את ראשי למטה אבל לא שיתפתי איתה פעולה צחוק

נשכתי אותה טיפה בפטמה ואוקטביה צעקה שעכשיו היא תנשך אותי בביצה צחוק

היא הייתה קצת רחוקה מביצת האוינק אוינק שלי אז היא התחילה לבעוט עם כף רגלה באוינק אוינק הקשיח שהתעופף ימינה ושמאלה ותמיד קם בחזרה. חחחח הוא נראה ממש כמו נחום תקום, התפוצצנו מצחוק צחוקצחוקצחוק

לבסוף אחרי כל ההשתוללות צללתי בין רגליה של אוקטביה והתנפלתי על הכוס המתוק שלה עם לשוני חיוך גדול ליקקתי לה בשקיקה במשך כמה דקות עד שהיא התחילה להתנשף ולרעוד חיוך גדול

אוקטביה גמרה וחיוך מקסים נמרח על פניה היפות חיוך גדולמוחא כפייה

"תגידי סקסית עכשיו אפשר סיבוב על הסקייטבורד? נו בבקשה בבקשה!" Tongue התחננתי בפניה בזמן שליטפתי לה את הכוס הרטוב חיוך גדול

"אויי אתה כזה טמבל! אתה מעדיף לרכב על סקייטבורד מאשר לזיין אותי?" צחקה אוקטביה צחוק

כנראה שהשהות באוהל לא עשתה לי טוב צחוקקריצה

עינגנו זה את זו עוד כמה דקות ב 69 ואוקטביה התיישבה עליי ברכיבה חיוך גדול (כמובן שהתכסנו בסדין מכף רגל ועד ראש צחוק אנחנו הרי באוהל Tongueצחוק)

התחלתי לזיין אותה במרץ ובמהרה אוקטביה נשכבה עליי והתחילה להתפרע עליי עם שיניה החדות! אוזניי וצווארי בהחלט קיבלו את המנה שלהם צחוק אבל לא נשארתי חייב ונתתי כמה ביסים בצווארה של אוקטביה Evil Smile הייתי זונה סוררת מידי אז חטפתי מאוקטביה כמה סטירות מצלצלות בפניי צחוק

בהמשך אחרי ספירה ל-3 קמתי עם אוקטביה והתחלתי לזיין אותה באוויר חיוך גדול כמובן שהאוהל קם איתנו וכאשר טיילתי עם אוקטביה ברחבי הגינה נראנו כמו אוהל עם רגליים צחוק (חחחח זיינתי את שרון באוויר כאשר הסדין מכסה אותנו, זה היה מטורף לגמרי צחוק)

לידינו היה ספסל (ספה) אז התיישבתי עליו ביחד עם אוקטביה והיא נחתה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue זיינתי אותה במרץ מלמטה כאשר האוהל מכסה אותנו ומצצתי את פטמותיה המתוקות בשקיקה Star

אחרי כמה דקות קמתי מהספסל, זיינתי את אוקטביה עוד קצת באוויר והשכבתי אותה שוב על הדשא איפה שהאוהל שלי עמד. טיול זיון עם האוהל הסתיים צחוקצחוקצחוק

המשכנו להזדיין במיסיונרית כאשר אוקטביה סוטרת ללא הפסקה על ישבני. נשכתי אותה בצוואר אבל זה ממש לא הזיז לה! צחוק היא נשכה אותי גם תוך כדי הזיון במיסיונרית אבל זה לא הזיז לעור הפיל שלי צחוקקריצה

לבסוף היא התעצבנה והעיפה אותי מהכוס שלה צחוק היא התנפלה על גופי ונשכה אותי כהוגן עד ששיחררתי כמה צעקות שהשביעו את רצונה צחוקקריצה מכל הבלאגן שהלך ביננו עשיתי גילגול ונתקעתי כאשר הרגליים שלי מאחוריי הראש, חחח אוקטביה התפוצצה מצחוק צחוק

תפסנו אומץ ויצאנו מחוץ לאוהל! Cool אוקטביה נשענה על ברזייה (שידה) והבליטה את ישבנה התפוחי. החדרתי את אוינק אוינק הקשיח לכוס שלה וזיינתי אותה במרץ תוך כדי שאני מפליק על ישבנה המקפץ Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה האוהל והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! Star

זחלנו שוב לתוך האוהל והזדיינו בכפיות לוהטות! Tongueאחרי הכפיות הלוהטות אוקטביה נשכבה על הבטן. נשכבתי במהרה מעליה והתחלתי לדפוק אותה טוב טוב בכוס החם שלה תוך כדי שאני נושך טיפה את צווארה ומתענג על ישבנה הסקסי והרך שהרגיש לי כמו כרית רכה ונעימה Tongueצחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אחחחחח היה ממש חם באוהל! הזענו כהוגן צחוק (חחחח היה מטורף להזדיין מתחת לסדין בכל הפוזות האלה צחוק)

אחרי כמה דקות הגעתי לרקיע השביעי והשפרצתי בטירוף בכוס החם של אוקטביה Tongue

אוקטביה הודתה לי על הזיון המדהים אבל השאירה אותי לחיות באוהל כמו איזה כלב במלונה בכיצחוק

היא עוד תחזור אליי הנימפומנית הזאת, עכשיו אני השכן שלה Tongueקריצה

בוקר אחד ישנתי בכיף באוהל הקומפקטי שלי. היה זה בוקר נפלא וחמים ולא היה לי כוח לקום. המשכתי לישון כשלפתע הרגשתי משהו חם ורך נצמד לפניי... פקחתי עיניים וראיתי טוסיק חשוף! Tongue

"בוקר טוב אוינק אוינק!" אמרה מישהו בקול שובב והצמידה לפה שלי את הטוסיק שלה.

"אוקטביה זאת את? חזרת לאוהל שלי!" צעקתי משמחה והיא צחקקה בשובבות.

"כן חזרתי אלייך אוינק אוינק שלי!" צעקה אוקטביה ורקדה על פניי עם ישבנה.

"חזרת לטעום עוד קצת מאוינק אוינק הקשיח שלי הא?" שאלתי אותה והצמדתי את לשוני לחור התחת שלה.

"נכווווווווווווון!" צעקה אוקטביה והתנפלה על אוינק אוינק הקטן שגדל מהר מאוד למימדיו המוכרים קריצה

"ייאאאאהההווווו אני מאוד שמח שחזרת אבל מה עם הסיבוב על הסקייטבורד? אני מרגיש מנוצל!" בכי התלוננתי בפניה של אוקטביה והיא התפוצצה מצחוק צחוק

אוקטביה העניקה מציצת פוליש נפלאה לאוינק אוינק הקשיח ואז התנפלה בפראות על גופי בנשיכות חזקות. הפעם צרחתי ממש חזק! אוקטביה התמוגגה וכמעט הגיעה לאורגזמה מהקולות שעשיתי צחוקצחוקצחוק

אחרי כמה דקות של ליקוקים, מציצות ונשיכות ב 69 אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה חיוך גדול

התחלתי להקפיץ אותה בזיון טרמפולינה בתוך האוהל! חחחחח האוהל קיפץ ביחד איתנו צחוק

"מה דעתך למלא לי את הפה בשפיך?" Tongue שאלה אותי אוקטביה בטיזריות בזמן שזיינתי אותה במרץ Tongue

"פשששששש כמובן סקסית שלי!" צעקתי בשמחה והשחלתי את הזין שלי לפיה החם כשהיא יושבת בדוגי Tongue

אחרי מציצה נפלאה של כמה דקות מילאתי את פיה של אוקטביה בכמות גדולה של זרע חם Tongue

אוקטביה צחקקה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק באוהל!" Tongueצחוק

היא גרגרה את הזרע בגרונה ופתחה פה גדול כדי להראות איך הזרע החם שלי שוחה בפיה המתוק Tongue מוחא כפייה

אחחחח אוקטביה אוקטביה את אהבת חיי! מאז שמילאתי את פיך בזרע חם חיי השתנו מקצה לקצה! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

חחח היה מטורף להזדיין איתך מתחת לסדין! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

איזה זיון לוהט גרררררררר Starמוחא כפייהCool

מחכה בשקיקה למלא את פיך שוב בזרע חם TongueEvil Smile

אוינק אוינק Pig

Heart Hug

Lavelle

465

למפגש הזה עם שרון חיכיתי בציפיה גדולה וגם שרון כבר לא יכלה לחכות שנשתולל עם הצעצוע החדש שקניתי לה קריצה ועל כך בהמשך.

באתי חרמן במיוחד הפעם כי ידעתי שאני הולך לטעום מהטוסיק הטעים של שרון בכל מיני דרכים Tongue

אחרי חיבוק חם ונשיקות הדדיות שרון נצמדה לקיר והבליטה את ישבנה התפוחי. היא הרימה את החצאית שלה למעלה ככה שלפניי נגלה חוטיני אדום שחצה את פלחי ישבנה הרכים. ליטפתי את פלחיה הרכים ואז תפסתי את החוטיני ומשכתי אותו כלפי מעלה. אחחחח זה היה מחרמן בטירוף! חחחח לא יצאתי בזול ממעשה הקונדס שלי וחטפתי טוב טוב משרון... ועל כך בהמשך קריצה

הורדתי את החוטיני שלי שרון ולבשתי אותו על צווארי אחרי שהנספתי אותו כהוגן! התיישבתי על ברכיי והתחלתי ללקק בשקיקה את חור התחת המתוק של שרון. אין על החור שלה! הכי טעים בעולם! Star וימותו הקנאים! בזמן שליקקתי לשרון את חור התחת ושיחקתי בכוס שלה דיברנו על כל מיני נושאים Censored

אחרי כמה דקות של ליקוק אינטנסיבי שהבאתי לתחת של שרון, קמתי ושלפתי את הזין הקשיח שלי ממכנסיי. שרון התכופפה והתחילה למצוץ לי אותו בחום ואהבה! ליטפתי את הכוס ואת התחת שלה והתענגתי על המציצה החמה שלה. שרון מצצה גם את הביצים החלקות שלי וגרמה לי לעונג צרוף! חיוך גדול

הזין שלי בער והחורצ'יק של שרון היה מוכן ומזומן לקבל אותו בברכה מוחא כפייה

שרון נשענה על הקיר ולאט לאט החדרתי את הזין הקשיח שלי לישבנה הצר. אחחח רק נפגשנו והזין שלי כבר בתחת של שרונוש הסקסית! אין הרגשה יותר טובה מזו! Tongue

התחלתי לזיין את שרון בתחת ותוך כדי לעסתי את החוטיני האדום שלה Tongueצחוק

אחרי זיון של כמה דקות, שלפתי את הזין שלי מישבנה והתיישבתי שוב על ברכיי כדי ללקק את חור התחת החם והרטוב שלה! גררררר אין כמו ללקק את חור התחת של שרון אחרי שקיבל זין! החור חםםםםםםםםם TongueTongueTongue

אחרי שליקקתי את התחת של שרון מכל שאריות הקרם הלכנו לסלון והמשכנו לקשקש על כל מיני נושאים. הזין שלי נשאר לעמוד דום עקב החרמנות מישבנה החשוף של שרון צחוקקריצה

הראתי לשרון את הצעצוע החדש שקניתי לה והיא בחנה אותו בהתלהבות! Tongue

פלאג אנאלי עם זנב גדול

OK מספיק עם החפירות עוברים למנה העיקרית! TongueStarמוחא כפייה

אוינק אוינק רוכב על אוקטביה סוסת הפוני החרמנית שלו! Tongue

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני ברנש סוטה וחרמן 24/7 Tongueצחוק

משיטוטיי באינטרנט ניתקלתי במודעה מעניינת במיוחד! עיניי ממש נפתחו לרווחה והזלתי ריר תוך כדי קריאת השורות האלה!!! Tongueצחוק

למכירה! אוקטביה סוסת הפוני החרמנית!

סוסת הפוני שתגשים את כל משאלותייך!

מפנקת! ממושמעת! ותמיד שמחה ועליזה!

מגיעה עם חוברת אילוף ומילות קסם למיצויי 100 אחוז מהפוטנציאל!

עכשיו במבצע !!! רק 999 $ !!!

3 F2(700)

1 F(700)

2 F2(700)

WTF??? אמרתי לעצמי... קמתי בשמחה ועשיתי את ריקוד האוינק אוינק שלי יאאאאאההההווווו!!! Pig צחוקצחוקצחוק מיהרתי להזמין את סוסת הפוני הזאת לפני שהיא תהיה SOLD OUT Shockedצחוק

אחרי כשבוע של ציפיה דרוכה הודיעו לי מהדואר ששליח בדרך אליי עם חבילה גדולה. אוקטביה סוסת הפוני שלי הגיעה! Tongueמוחא כפייה

נשמעו דפיקות בדלת... פתחתי את הדלת בהתרגשות ומולי עמד שליח עם קופסה גדולה. חטפתי את הקופסה והנחתי אותה על המיטה. ואיי ואיי יש משקל לסוסת הפוני הזאת, היא ממש לא צעצוע צחוק

פתחתי את הקופסה, הרמתי אותה למעלה ולפניי ישבה בדוגי אוקטביה סוסת הפוני החרמנית שלי! Tongue

4 F2(700)

פאק מי! הייתי בהלם! איזו סוסת פוני סקסית ומטריפה ישבה מולי! ליטפתי אותה ואת זנבה בזמן שהיא נענעה את גופה הסקסי! חיוך גדול

לגופה של אוקטיה היה צמוד דף עם פקודות אילוף! Cool

20130615 134151(700)

לקחתי את הדף והתחלתי לעבור על הפקודות Evil Smile

"אוקטביה ארצה!" אמרתי לאוקטביה והיא התיישבה מיד בדוגי בעודה מחייכת בשובבות ומקשקשת בזנבה חיוך גדול

"יפה מאוד! ועכשיו... "אוקטביה דיו דיו!" אמרתי לה ובמהרה התיישבתי עליה. בעודי רוכב על גבה התחלתי להפליק על ישבנה והיא התחילה לקפץ במרץ צחוק

"דיו דיו דיו סוסה חרמנית שלי!" צעקתי לעברה והפלקתי על ישבנה צחוקצחוקצחוק

"אאאאיייייהההההההווווווו אאאאאייייההההההוווווו" צהלה אוקטביה בחרמנות צחוקצחוקצחוק

בהמשך קמתי מאוקטביה ונעמדתי מולה. אמרתי לה: "אוקטביה סוכריה על מקל!" Tongue אוקטביה זחלה על המיטה ועטפה את אוינק אוינק הקשיח שלי בפיה החם Tongueמוחא כפייה

היא מצצה את הזין שלי כאילו הוא היה סוכריה על מקל! גרררר אין דברים כאלה! StarCool

עכשיו תראו מה אוקטביה עשתה כשאמרתי לה: "אוקטביה עליזה!" TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4278636%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אחרי שסיימתי לצפות במופע של אוקטביה אמרתי לה: "אוקטביה רוקדת" והתיישבתי על הספה.

אוקטביה התחילה לנענע את גופה הסקסי מולי כמו רקדנית אקזוטית! Tongue הזנב שיצא מישבנה הטריף אותי! אוקטביה ליטפה עם זנבה את אוינק אוינק הקשיח שלי... הוא היה בעננים! Tongue אוקטביה גם רכנה מעליי והגישה לי את הציצים הרכים שלה. התחלתי למצוץ את פטמותיה ברעב גדול וליטפתי עם אצבעותיי את הכוס הרטוב שלה! Tongue

ראיתי שאוקטביה סוסת פוני מאוד כישרונית אז ביקשתי ממנה מציצה תאילנדית. תמיד רציתי מציצה תאילנדית והרגשתי שאוקטביה תספק לי את הפנטזיה שלי על הצד הטוב ביותר! Tongue

אוקטביה צעדה למטבח (תוך כדי שהיא מנענעת את ישבנה והזנב מתעופף לו מצד לצד Evil Smile) כדי להרתיח קומקום ולהכין את המים החמים. אני נשארתי לחכות לה בסלון.

לא התאפקתי וקפצתי למטבח כדי לראות מה אוקטביה עושה שם... ומה החוצפנית עשתה שם? היא עשתה כלים בזמן שחיכתה שהמים ירתחו צחוק

"מה זה? מה את עושה?" שאלתי אותה בהלם Shocked

"אני עושה כלים!" הודיעה לי חגיגית אוקטביה וקשקשה בזנבה צחוק

החלטתי לעשות מעשה ולאלף את סוסת הפוני הלא ממושמעת הזאת! חשבתי שאחרי כל הפקודות היא תהיה מעולפת אבל כנראה שטעיתי צחוק

התיישבתי על ברכיי, פיסקתי את פלחי ישבנה ושלפתי את הפלאג מחור התחת שלה! (אחחח המראה מלבב ביותר! Heart מוחא כפייה) נעמדתי מאחורי אוקטביה והתחלתי ללקק את הפלאג כאילו היה ארטיק ואז עשיתי לו מציצת גרון עמוק צחוק

אוקטביה צחקקה והמשיכה לשטוף כלים. הזין שלי היה קשיח כמו גזע עץ ומוכן להחליף את הפלאג שבינתיים חגג אצלי בפה קריצה

החדרתי את הזין שלי לתחת של אוקטביה וזיינתי אותה בתחת תוך כדי שהיא שטפה כלים Star חחח כל פעם שהגברתי את הקצב אוקטביה התקשתה בשטיפת הכלים צחוקקריצה

"ואיי ואיי אז בנוסף להיותך סוסת פוני חרמנית את גם עוזרת בית לא רעה בכלל!" החמאתי לאוקטביה שהסכימה איתי שהיא מאוד כישרונית אצבע למעלה

אוקטביה סיימה לשטוף את הכלים והחליטה להמשיך בהכנת ארוחת הערב בזמן שאני ממשיך לדפוק אותה בתחת צחוק (חחח שרון הרגה אותי מצחוק צחוק) היא התכופפה למחבט ועוד כל מיני שטויות צחוק

בהמשך אוקטביה תפסה את כוס המים החמים וחזרנו לחדר השינה. הפלאג לא יצא לי מהפה יאאאמממייי יאאאממממיייי Tongue

* פה הגיע הזמן לחטוף את העונש שלי משרון על כך שמשכתי את חוטיני שלה למעלה צחוק

לא היה לי מושג מה שרון מתכננת... נשכבתי על המיטה וחיכיתי שהיא תעלה עליי ל 69 אבל שרון ביקשה ממני לעצום עינייים. היא עלתה על המיטה והתקרבה אליי. עדיין לא היה לי מושג מה היא רוצה לעולל לי. לפתע הרגשתי משהו קשיח נכנס לי לפה ושרון צועקת בשמחה צחוק

"אההה מה אמרתי לך שאם אתה עושה לי עם החוטיני אתה הולך לקבל דפיקת גרון עמוק עם הסטרפאון הגדול!" צעקה שרון וזיינה לי את הפה עם הסטרפאון גדול והקשיח הזה צחוק

"אתה מרגיש אותו בפה זונה?! קדימה תבלע אותו!" צעקה שרון והתפוצצה מצחוק צחוק

אחרי כמה דקות שרון נרגעה וחזרה להיות אוקטביה סוסת הפוני החרמנית חיוך גדול

אוקטביה נשכבה עליי ב-69 ולקחה שלוק מהמים החמים. ליטפתי את החורים הרטובים שלה ואז החדרתי אצבע אחת לחור התחת שלה ואצבע שניה לכוס (שמתי כפפה). בזמן שאוקטביה שליקלקה לי את הביצים זיינתי לה את החורים עם האצבעות בחדירות כפולות Tongue

אוקטביה שליקלקה ביסודיות את הביצים שלי וממש עשתה מהן שקשוקה. צחוק

היא מצצה את אוינק אוינק הקשיח במציצה חמה ומטריפה ואז התחילה לנשוך אותי בצדדים Shockedצחוק

צעקתי והתפתלתי כמו חזרזיר שאונסים אותו צחוק והמשכתי לזיין את שרון עם האצבעות שלי בחדירות כפולות, כשמידי פעם אני מוציא את האצבעות מהכוס ומהתחת שלה ומוצץ אותן בהנאה Tongue

אוקטביה החזירה את הפלאג לתחת שלה והתיישבה בדוגי. החדרתי את אוינק אוינק הקשיח לכוס שלה והתחלתי לזיין אותה בהנאה תוך כדי שליטפתי את זנבה חיוך גדול

צעקתי לה: "דיו דיו סוסה!" ואוקטביה התחילה לצהול כמו סוסה חרמנית Tongueצחוק

אחרי הזיון בדוגי אוקטביה שלפה מהתחת שלה את הפלאג ועלתה עליי לרכיבה. זיינתי אותה במרץ מלמטה ודחפתי לה אצבע לתחת Tongue אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים צחוק

אחרי כמה דקות של זיון ברכיבה זחלנו לקצה המיטה. אוקטביה דחפה לי את הפלאג לפה ובספירה ל-3 קמתי כשאוקטביה כורכת את ידיה סביב צווארי ואת רגליה סביב מותניי. התחלתי להקפיץ את אוקטביה באוויר ומצצתי את הפלאג בהנאה כמו זונה טובה Tongueצחוק

אחרי שהקפצתי את אוקטביה באוויר מול המראה התיישבתי על הספה ואוקטביה התחילה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה

אחרי זיון מעולה על ספה הרמתי את אוקטביה והשכבתי אותה על מיטה. נחתנו למיסיונרית! זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס והיא תפסה את הפלאג והתחילה להצליף לי עם הזנב שלו על התחת צחוק

"כן חזרזיר שלי! כן עבד מין שלי! קדימה!" צעקה אוקטביה והצליפה לי במרץ על התחת עם הזנב ששימש אותה כמו שוט. ההרגשה באמת הייתה כמו של שוט צחוק כמה מההצלפות נחתו לי על הביצים Shockedצחוק

אחרי המיסיונרית אוקטביה נשענה על השידה והבליטה את ישבנה. החדרתי את אוינק אוינק הקשיח עמוק לישבנה וזיינתי אותה במרץ! סטרתי על ישבנה והיא התחילה לצהול בחרמנות Tongueצחוק

תוך כדי שהזין שלי בתחת שלה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בתחת הסקסי שלה! לראות את התחת שלה פתוח מולי לרווחה ואת הזין שלי מפלח לה את חור התחת הוציא אותי מדעתי! Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! פירקתי לאוקטביה את הכוס הלוהט שלה וסטרתי על ישבנה חיוך גדול

בהמשך אוקטביה נשכבה על הבטן. החדרתי את אוינק אוינק הקשיח לישבנה וזיינתי אותה במרץ בתחת תוך כדי שאוקטביה מעודדת אותי וצוהלת משמחה Tongueצחוק

יצאתי מהתחת של אוקטביה, פיסקתי את פלחי ישבנה וליקקתי בשקיקה את חור התחת הרטוב שלה גרררררררררררר גררררררררררר יאאאמיייי יאאאאמממייי TongueTongueTongue

אוקטביה התיישבה בדוגי. דחפתי את אוינק אוינק הקשיח לכוס שלה וזיינתי אותה בהנאה רבה תוך כדי שאני דוחף אצבע לתחת שלה חיוך גדול

בהמשך אוקטביה דחפה את הפלאג לכוס שלה ואני דחפתי את הזין לחור התחת שלה. זיינתי אותה בתחת בשקיקה והתחרפנתי מהצפיפות בישבנה! Tongueמוחא כפייהStar

אחרי כמה דקות של זיון מעלף! גמרתי בהנאה רבה בישבנה של סוסת הפוני החרמנית שלי! TongueStar

אוקטביה הודיעה חגיגית שהיה מעולה! Tongue ושעכשיו היא חוזרת לקופסה שלה לנוח צחוק

אמרתי לה שאין צורך והיא יכולה לישון איתי על המיטה TongueEvil Smileקריצה

אחחחחחחחח אוקטביה אוקטביה איזו סוסת פוני מטריפה! היה שווה את כל ה- 1000 דולר ששילמתי עבורה! סוסת פוני נימפומנית שלא יודעת שובע זה בדיוק מה שחיפשתי! TongueTongueTongue

ישנתי את שנת האוינק אוינק שלי כשלפתע אוקטביה העירה אותי וביקשה ירידה Wackoצחוק

WTF? חשבתי לעצמי... טוב נו נימפומנית זאת נימפומנית צריך לספק את תאוותה המינית קריצה

נשכבתי בין רגליה של אוקטביה והתחלתי ללקק את הכוס המתוק שלה במרץ. אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה להתנשף ולרעוד... היא גמרה בהנאה וחיוך מתוק הופיע על פניה היפות! חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצויין!" אמרה אוקטביה בגניחה וחזרה לישון צחוק

WTF? חשבתי לעצמי ונשפכתי על המיטה להמשך שנת האוינק אוינק שלי, הפעם עם טעם של כוס בפה TongueCool

למחרת בבוקר אוקטביה העירה אותי משנתי הענוגה עם ישבנה צחוק

היא התיישבה על פניי עם ישבנה ורקדה עליי בשובבות. ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה והיא מצצה את זין ואת הביצים החלקות שלי חיוך גדול

היא עשתה לי מציצת פוליש מטריפה אבל מידי פעם תפסה תנומה קלה על הזין שלי כי הייתה עדיין ישנונית צחוקקריצה חחח שרון שיגעה אותי בכוונה עם ההפסקות במציצה וגרמה לי להתחרפן צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק אני רוצה עוד סקס!" צעקה בחרמנות אוקטביה ועלתה עליי לרכיבה הפוכה אצבע למעלה

הקפצתי אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה קיצבי ואוקטביה צהלה כמו סוסה חרמנית ללא הפסקה צחוקמוחא כפייה

אוקטביה הציעה לעשות לי מציצה! כמובן שהסכמתי ללא כל היסוס! Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי את הזין במציצה חמה ומטריפה!

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם! Tongue

זה מה שאוקטביה עשתה עם הזרע TongueצחוקEvil Smile

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4278651%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אחרי זיון הבוקר המצויין החלטנו להמשיך לישון... עד הזיון הבא צחוקקריצה

אחחחחחח שיטוטיי באינטרנט בחיפוש אחר אשת חלומותיי הסתיים! יש לי עכשיו סוסה נימפומנית במיטה Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

איזה שטויות עשינו עם הפלאג הזה!!! צחוקצחוקצחוק

הוא נראה נהדר בישבנך הסקסי גררררר TongueStarApprove

חחחח הרגת אותי עם תעלולי הסטרפאון הגדול צחוקקריצה

אוינק אוינק Pig

Heart Hug

Lavelle

467

אוינק אוינק ואוקטביה בזיון פרוע על רולר בליידס! Tongue

שלום חברים יקרים, שמי אוינק אוינק וברצוני לספר לכם על משהו שקרה לי בטיילת של תל-אביב. צעדתי לי להנאתי בטיילת ועמדתי לחצות את שביל האופניים כשלפתע מישהי שרכבה על רולר בליידס צעקה בבהלה שהיא לא יכולה לעצור מבולבל

לפני שהספקתי להבין מה קורה הרוכבת הנועזת חיבקה אותי בחוזקה ונשמה לרווחה

Star

"אויי אני נורא מצטערת לא יכולתי לעצור" הסבירה לי הרוכבת החמודה בקולה המתוק.

"זה בסדר זה בסדר" הרגעתי אותה וליטפתי את גופה העדין קריצה

הבטתי בה והבחנתי שמדובר בכוסית מטורפת! ברונטית יפייפיה בעלת עיניים טיפה מלוכסנות, גופה ספורטיבי וחטוב וישבנה עגלגל וסקסי בטירוף! Tongue היא לבשה שמלה ורודה מהממת והייתה לי הרגשה שהיא בלי תחתונים! Evil Smile

בזמן שהתחבקנו שלחתי יד מתחת לחצאית שלה וגיליתי שם כוס רטוב וטוסיק תפוחי וחלק להפליא! Tongue

"ואאאווווו את בלי תחתונים?!" שאלתי אותה בהלם והמשכתי ללטף את הכוס ואת התחת שלה Tongue

"ואאוווו ואתה עם זקפה מטורפת!" צעקה הרוכבת המלוכסנת ושלחה את ידה לתחתוניי כדי ללטף את אוינק אוינק הקשיח שלי צחוק

אחרי ההתגופפות המחרמנת הזאת נפרדנו ונשארתי עם טעם של עוד! אני חייב להתחיל איתה, חשבתי לעצמי... לא כל יום רואים מישהי כמוה בטיילת.

אחרי שעשיתי חושבים ביחד עם אוינק אוינק הקשיח שלי הגענו למסקנה שכדי להשחיל את הרוכבת המלוכסנת עלינו להצטייד גם כן רולר בליידס

ולצאת לרכיבה נועזת בטיילת Star

ולא סתם אמרתי רכיבה נועזת, אחרי שרכשתי רולר בליידס יצאתי לרכיבה בטיילת בעירום מלא! צחוק

אוינק אוינק הקשיח התנדנד בגאון בזמן שרכבתי להנאתי וזכיתי למבטים נדהמים מהעוברים ושבים צחוקקריצה

לפתע ראיתי את הברונטית המלוכסנת שכל כך חשקתי בה! היא רכבה מולי על רולר וחייכה לעברי בשובבות... המשכתי לרכב לעברה ברכיבה רגועה וכשהייתי כבר ממש קרוב אליה, היא התכופפה והזין שלי נכנס לפיה המתוק! Tongue (חחחח זה היה מטורף לגמרי הפעלול הזה שעשינו על רולר מוחא כפייהצחוק) פששששש בול פגיעה! אמרתי לעצמי וליטפתי את שיערה של נערת הרולר שהתענגה על אוינק אוינק הקשיח Cool

הברונטית הסקסית אמרה שקוראים לה אוקטביה, הצגתי את עצמי בפניה והמשכתי להנות מהמציצה החמה שלה חיוך גדול

תוך כדי שאוקטביה מצצה לי, התחלתי לרכב לאט אחורה וחזקתי בראשה. וככה זכיתי למציצה חמה ומטריפה תוך כדי רכיבה על רולר Tongue

אוקטביה שאלה האם בא לי לראות את הטוסיק שלה? גרררר גרררר איזו שאלה? Tongue

אוקטביה התחילה לרכב לפניי וחשפה את הטוסיק הסקסי שלה. רכבתי אחריה כשאני מכופף את ברכיי ובמהרה הכנסתי את פניי בין פלחי ישבנה! ליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה אחחח זה היה מגניב וטעים! Tongue חחחחחח רימינג ברכיבה על רולר בליידס TongueצחוקStar

רכבנו לנו במשך כמה דקות בטיילת עד שחתכנו לאיזה חורשה קריצה

אוקטביה התיישבה על ספסל (מיטה) והתחילה למצוץ לי את אוינק אוינק הקשיח באהבה אצבע למעלה

אחרי כמה דקות אוקטביה העיפה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה. היא קיפצה על הפנים שלי עם ישבנה והלשון שלי הייתה צמודה לחור התחת שלה! יאאאמממייי Tongue

אוקטביה ביקשה ירידה.

"בטח סוכריה שלי אני בשמחה אעשה לך ירידה!" הודעתי לה בהתלהבות Tongue

לפני שאוקטביה נשכבה על הגב היא נתנה לי כמה ביסים טובים בגופי וגרמה לי לצעוק בקולי קולות! חרררר חרררר חררררר Pig צחוק

אוקטביה נשכבה על הגב ובמהרה צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה. ליקקתי לה את הכוס במרץ ואוקטביה התחילה להתנשף ולרעוד. אוקטביה גמרה וחיוך ענקי נמרח על פניה היפות חיוך גדול

אוקטביה הודיעה חגיגית שהיה מצויין והניחה את רגליה עם הרולר על הגב שלי למנוחה קלה צחוק

אוקטביה התיישבה עליי ב 69. ליקקתי לה את הכוס ואת התחת ואוקטביה מצצה את הזין שלי ואת הביצים החלקות שלי Tongue

היינו כבר חרמנים בטירוף! Tongue נעמדנו על הרולר בליידס שלנו ובהמהרה השחלתי את אוינק אוינק הקשיח בכוס הרטוב שלה! Star

זיינתי אותה במרץ בכוס וסטרתי על ישבנה החצוף! Evil Smile

תוך כדי שהזין שלי עמוק בכוס של אוקטביה התחלנו לרכב על הרולר בליידס Tongueצחוק

זה היה זיון רכיבה מטורף ברמות! מוחא כפייהApprove

גם לרכב על רולר וגם לזיין תוך כדי! אין דבר יותר כייפי מזה Tongueצחוק

אחרי זיון הרכיבה המטורף שלנו הורדנו את הרולר בליידס ועלינו על הספסל. אוקטביה נשכבה על הגב ובמהרה החדרתי את אוינק אוינק הקשיח לכוס החם שלה. הרמתי את רגליה למעלה ושמתי אותן על כתפיי. זיינתי את אוקטביה במרץ בזיון לוהט! אוקטביה כל הזמן ניסתה לתפוס עם אצבעות כפות רגליה את האוזניים שלי אבל הצליחה לתפוס רק אוזן אחת צחוק

תוך כדי שהזין שלי בכוס של אוקטביה, התהפכנו מהמיסיונרית והמשכנו את הזיון ברכיבה חיוך גדול

אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי. צעקתי בטירוף וזיינתי את אוקטביה במרץ בכוס החלקלקל שלה Tongue אוקטביה דחפה לי חופן מהשיערות שלה לפה שלי כדי שאני אהיה זונה שקטה צחוקקריצה

זחלנו לקצה הספסל ובספירה ל-3 הרמתי את אוקטביה באוויר חיוך גדול התחלתי לזיין אותה במרץ באוויר ולקחתי אותה למראה. זיינתי אותה במרץ מול המראה ושנינו התענגנו איך אוקטביה מתעופפת והטוסיק שלה רוקד Tongue

התיישבתי על הספסל ואוקטביה נחתה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

זיינתי אותה במרץ בכוס והתענגתי על הציצים שלה שקיפצו מולי ללא הפסקה מוחא כפייה

קמתי שוב עם אוקטביה וזיינתי אותה באוויר. ואז השכבתי אות על הספסל וזיינתי אותה במיסיונרית חמה! חיוך גדול אוקטביה לא הפסיקה לסטור לי על התחת ולהכניס בי עוד ועוד מרץ צחוק

קמנו, אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה בשקיקה בכוס הרטוב שלה Tongue

חחחחח אחרי שיצאתי מהכוס של אוקטביה היא נתנה לי לזיין גם את הרולר שלה צחוק

החזרתי את אוינק אוינק בחזרה לכוס הצר של אוקטביה וזיינתי אותה במרץ בזמן שאני מתענג על הגלריה האחורית שלה Tongue

זחלנו על הספסל והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות! Tongue סטרנו זה לזו על התחת ונהננו מכל רגע! חיוך גדול

אחרי הכפיות המשכתי לזיין את אוקטביה במרץ כשהיא שוכבת על הבטן. קולות הזיון הוציאו אותי מדעתי כשהישבן התפוחי של אוקטביה התנגש במפשעתי ללא הפסקה Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה ועשיתי "אוינק אוינק" Pig מהתענוג Tongueצחוק

השפרצתי בכוס הרטוב של אוקטביה ונהנתי בטירוף מהאורגזמה הנפלאה! Tongue

אוקטביה הודתה לי על הזיון המטורף ואמרה שתהיה איתי בקשר! Tongueמוחא כפייהCool

ואיי ואיי מצאתי לי נימפומנית חולת זין על רולר! גררררר גרררררר אוינק אוינק TongueTongueTongue

בוקר אחד התעוררתי במצב רוח טוב במיוחד! היה לי חשק עז לנגן על החליל שלי אז ויתרתי על רכיבת הרולר שלי. לקחתי את החליל שלי

20130621 120726(700)

נשכבתי על הספסל ליד שביל האופניים וניגנתי להנאתי על החליל כשלפתע התנפלה עליי מישהי... זאת הייתה אוקטביה צחוק

"אוינק אוינק מה נשמע? תגיד למה אתה מנגן על חליל במקום לרכב על רולר בליידס?" שאלה אוקטביה וצחקקה צחוק

"אני מתאמן על הנגינה שלי בחליל, יש לי להקה! לא סיפרתי לך? אני החלילן!" TongueStar אמרתי לאוקטביה בגאווה Approve

"וואאאוווו אתה חלילן? לא ידעתי... טוב בוא תנגן קצת על הדגדגן שלי!" ביקשה אוקטביה וצחקקה צחוק

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחלתי לנגנן לה על הדגדגן המתוק שלה! ואאווו איזה צלילים הצלחתי להוציא מהדגדגן שלה! Tongueצחוקקריצה

אוקטביה התנפלה על הזין שלי שנהיה החליל שלה! Tongue היא עשתה לו מציצת פוליש נפלאה ופינקה גם את הביצים החלקות שנחו להן מסביב חיוך גדול לפתע משום מקום אוקטביה התנפלה על גופי והתחילה לנשוך אותי בפראות! צרחתי כמו בייבי אוינק שלא קיבל את המוצץ שלו צחוקצחוקצחוק

הצלחתי עוד ללקק את התחת של אוקטביה טיפה אבל בהמשך רק התפתלתי מצד לצד וצרחתי מנשיכותיה צחוקצחוקצחוק

אחרי שאוקטביה סיימה להתעלל בי היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לרכב עליי במרץ. הקפצתי אותה על הזין שלי בזיון טרפולינה קצבי ואוקטביה צהלה כמו סוסה חרמנית Tongueצחוקמוחא כפייה

אוקטביה הציעה לי מציצה! קפצתי בשמחה על הצעתה המפתה ודחפתי את אוינק אוינק הקשיח לפיה כשהיא בדוגי. אחרי כמה דקות של מציצה רטובה ומטריפה השפרצתי לפיה המתוק כמות יפה של זרע חם! Tongue אוקטביה פתחה פה גדול ואמרה בחיוך: "אוינק אוינק החלילן על רולר בליידס!" היא גרגרה את הזרע בגרונה ועבירה את כל הזרע לפה שלי Tongueצחוק

אמרתי בחיוך גדול: "אוקטביה נערת הרולר" וגרגרתי את הזרע בגרוני TongueצחוקStar

בלעתי את הזרע כמו זונה טובה ואוקטביה התפוצצה מצחוק! צחוקצחוקצחוק

אחחחח איזה כיף שפגשתי את אוקטביה... אנחנו ממש צמד חמד של סוטים TongueTongueTongue

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה ענק! TongueTongueTongue

הזיון על הרולר בליידס היה חלומי! מוחא כפייהTongueStar

והמציצה הייתה ממש בול פגיעה חחחחחח צחוקצחוקצחוקקריצה

חולה עלייך ועל החורצ'יק שלך TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2013-07-01 19:04:15

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”