כ Superman בדרכים - דף 6 - סקס אדיר

Superman בדרכים

51
שמתי ב 24:30 פעמי לעבר ת"א,הר ציון שומם מלבד הקוקס,בתחנת האוטובוס אחרי סלמה

היתה שם אחת יפת מראה,עד אשר אמרה '100 ש"ח קוקס",לפני בנק לאומי עמדה בחורה בערך בת 30 שיער מחומצן לבלונד לבושה

בג'ינס לבן,עגילים לבנים גדולים מעטרים את אוזניה(האם זאת אלין 'הכוסית' )

לפני הפרסה קלטתי מישהי שכבר ראיתי בעבר רזה גבוהה שיער שחור חלק עד הכתפיים קעקוע של גדר מעל חומות הכלא מקשט את

זרועה השמאלית(אם אינני טועה,האם זאת לנה)

ניראת קצת נרקומנית,ממשיך באי זוגי בשדרת הגן,רק סודנים/אריתראים

פונה שמאלה לקונגרס,ואז ימינה לצ'לנוב אין כלום גם לא קארינה

שוב פעם חוזר להר ציון,ליד הכספומט עמדה אישה מבוגרת אמרה ששמה נטלי..(,גיל משוער 40-42 שיער שטיני עד הכתפיים ,בערך 160
לא שמנה ולא

רזה, אשר ניסתה לשכנע אותי שכדאי לי מציצה אצלה,אפשר גם בלי,ב 100,אני לא משתכנע

מנסה להתמקח ב 50,ועולה ל 70 לא מוכנה אך היא נעולה על !.
100
מישהו דגם אותה,ויכול לשתף האם כדאי

ניכנס למפעלים איפה שכל הקוקס,גם שם אין בנמצא

שוב פעם יוצא להר ציון נכנס ליד חניון הקונגרס שום דבר,ממשיך לוולפסון כלום,עובר את סלמה,רואה את הבחורה שיש לה תספורת

כמו של יאנה עמדה ליד הבית כנסת הגדול עשתה פקק(עם קרחת בצד האמת ניראת מפחידה! גוף סבבה,לבשה מכנס שחור,עם כמו

אבנים כסופות משובצות של פריקים מישהו עצר לה,נתנה לו פרטים בסוף עלתה,לא הספקתי לשאול מה היא מציעה,ניסיתי לראות לאן

היא מפנה(כדי שאוכל לאסוף אותה אחרי שהיא יוצאת מהרכב) ,אחרי שהגיעו לתחנת פז,עשה פרסה חזר לקיבוץ גלויות(חשבתי יעצרו

ליד הגן שם) נכנסתי ימינה לשוקן כדי לקחת שמאלה,אך איבדתי את הרכב

בתחילת הר ציון בחורה עם שיער קצר ג'ינג'י ומכנס ג'ינס לרגליה(ג'ני ?)

אוחזת בשקית בידה השמאלית

ככה שורף שעתיים,נוסע לבורסה לראות אולי,נפגוש את לארה,או מרי,אין כלום

וכך היה מספר סיבובים מקום שומם המשך בקטגורית

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=10018&PID=212297#212297

UMA2013-06-08 08:26:28
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

Superman בדרכים

52
אגב,הקוקס הספרנית מהבורסה,נצפתה במפעלים אחרי בנק לאומי(בדיוק מול השלט עצור,לאחר שפונים ימינה) ,השמינה למי שמעוניין

למה לא יוצא לי לראות אפילו פעם אחת את ההיא עם הספר(או את אלין הכוסית) ,הקארינה 'חולת הצהבת' עומדת ליד בנק לאומי עם

או את אלה,מוולפסון הר-ציון

שיער קארה צבע חום כבת 40-45

וחצאית מיני(תקף מאתמול)
GONI

וגיא 22 לשיפוטכם

superman19792013-06-08 15:42:21

Superman בדרכים

53
סופרמן,
תודה על ההשקעה בדיווח.

לא מרגיש לי שהבחורה שעמדה לפני בנק לאומי זאת אלין מהסיבה שהשיער של אלין שטני אסוף קוקו ולמיטב זכרוני
אף פעם לא נתקלתי בה בג'ינס לבן לעומת זאת עגילים גדולים יכולים לאפיין אותה.
לא הצלחתי לזהות את אותה בחורה עם קעקוע של גדר מעל חומות הכלא ולגבי נטלי לא יצא לי להיות איתה,
היא פשוט לא עושה לי את זה.
כנראה שהבחורה הפריקית שראית ליד בית הכנסת הגדול היא בליסימה,זה מקום שהיא לפעמים עומדת בו
ובנוסף גם יש לה את המראה המגולח כמו יאנה.

Superman בדרכים

54
שמח שנהנת קריסטל,נכון,לגבי בליסימה ,ניראת מפחיד,נטלי מבוגרת,אך מציצה ב 100 נשמעת לי מוגזמת,מעניין האם המקועקעת זו

בעצם לנה,RUSTY איפה

אתה,הקוקסינל מהבורסה,זאת כניראה 'מאיה' אשר עבדה בתל-ברוך במנדרין לפני מספר שנים

superman19792013-06-08 20:05:56

Superman בדרכים

55
סופרמן, נותנים לך מחמאה על צעד קדימה שעשית ואז אתה עושה שניים אחורה?

איפה הפסיקים, סימני פיסוק בסיסיים?

איזה סלט עשית עם השמות, כל המי ומי סלט יווני.

היות וגם אני הייתי בסביבה קריצה, אנסה לעשות קצת סדר בבלאגן.

[QUOTE=superman1979] לפני בנק לאומי עמדה בחורה בערך בת 30 שיער מחומצן לבלונד לבושה

בג'ינס לבן,עגילים לבנים גדולים מעטרים את אוזניה(האם זאת אלין 'הכוסית' ) [/QUOTE]

מי שראית זו אלכסנדרה. בסיס האם שלה הוא במחששה ליד חדרי ה-VIP, מנקבת כרטיסיות סמוך לבתי המשפט באזור הכספומט.

[QUOTE=superman1979] לפני הפרסה קלטתי מישהי שכבר ראיתי בעבר רזה גבוהה שיער שחור חלק עד הכתפיים קעקוע של גדר מעל חומות הכלא מקשט את זרועה השמאלית(אם אינני טועה,האם זאת לנה) [/QUOTE]

אני בשוק שהספקת לשים לב לכך תוך כדי תנועה.

[QUOTE=superman1979] פונה שמאלה לקונגרס,ואז ימינה לצ'לנוב אין כלום גם לא קארינה [/QUOTE]

פיספסת את אילנה שישבה בסמוך לתחנת האוטובוס עם מיקרו מכנסון, גופה הסקלטאלי ושיערה המחומצן בלטו בשטח בהיעדר בנות נוספות.

[QUOTE=superman1979] ליד הכספומט עמדה אישה מבוגרת אמרה ששמה נטלי..(,גיל משוער 40-42 שיער שטיני עד הכתפיים ,בערך 160 לא שמנה ולא רזה, אשר ניסתה לשכנע אותי שכדאי לי מציצה אצלה,אפשר גם בלי,ב 100 [/QUOTE]

באמת חשבת להעלות אותה? לחובבי המילפיות + במצב חירום בלבד.

[QUOTE=superman1979] רואה את הבחורה שיש לה תספורת כמו של יאנה עמדה ליד הבית כנסת הגדול עשתה פקק(עם קרחת בצד האמת ניראת מפחידה! גוף סבבה,לבשה מכנס שחור,עם כמו אבנים כסופות משובצות של פריקים מישהו עצר לה,נתנה לו פרטים בסוף עלתה,לא הספקתי לשאול מה היא מציעה,ניסיתי לראות לאן היא מפנה(כדי שאוכל לאסוף אותה אחרי שהיא יוצאת מהרכב) ,אחרי שהגיעו לתחנת פז,עשה פרסה חזר לקיבוץ גלויות(חשבתי יעצרו ליד הגן שם) נכנסתי ימינה לשוקן כדי לקחת שמאלה,אך איבדתי את הרכב

[/QUOTE]

זאת לא בליסימה. ברח לי השם שלה אבל אולי החברים יעזרו, זו הבחורה שתמיד עומדת בתחילת צומת סלמה עם בקבוק בירה ביד, לא פעם עומדת, או יותר נכון, מתנדנדת, שיכורה לחלוטין. היא אכן גילחה את השיער בצד ונראת עוד יותר מבחילה. היא ירדה ליד הטאבון ומשם המשיכה לתדלק עצמה במחששה בלבנדה (בהזדמנות אכתוב על המקום).

[QUOTE=superman1979] אגב,הקוקס הספרנית מהבורסה,נצפתה במפעלים אחרי בנק לאומי(בדיוק מול השלט עצור,לאחר שפונים ימינה) ,השמינה למי שמעוניין [/QUOTE]

אכן גלית הייתה בסביבה, מאוד השמין, עוד יותר דוחה. בעעעע.

זה לגבי מה ששאלת, את השאר ממש לא הבנתי אם אתה כותב שראית או שואל לגביהן.

עוד פיספסת את:

נטלי המשוגעת מהמחששה ושלל חברותיה המחוקות.

לימור הצולעת.

אלינה מבתי המשפט.

סימונה שחוגגת לפני הגמילה.

ולנטינה.

אליסיה הספרנית.

ועוד כמה ...

Superman בדרכים

56
תודה ראסטי ידידי היקר אין עליך על העזרה ,לא ענית לי האם ללנה יש קעקוע על זרוע שמאל והיא רזה,,מי זאת אלינה מבית

המשפט(זאת המבוגרת

הנרקומנית שדגמתי אותה בעבר אשר יושבת/עומדת בספסל של לאומי) ,איפה עומדת,אותו דבר לגבי

סימונה,ולנטינה זאת ההיא עם הפוני הגזור אשר היית עומדת בהר ציון 38 ב,איפה שהפחים

את אליסיה הספרנית לא הצלחתי לראות(אפילו לא פעם אחת),תן תיאור עדכני שלה,איפה היא עומדת ושאר פרטים אשר יוכלו להקל בזיהוי

ההיא עם הקארה איפה שעמדה פעם שרונה זאת קארינה 'אזהרה' נכון ?

האם אלכסנדרה שווה,נריחה טוב,נותנת לגעת למטה וכ"ו

אגב שים לב שרשמתי את ההודעה לפני שינה ב 5 בבוקר..
קריצה

Superman בדרכים

57
אז תן לי להבין אם הבנתי אותך נכון -
בתכלס מה שאתה אומר זה שאתה רוצה שראסטי יתפטר מהעבודה שלו,
ינתק קשר עם משפחתו/חבריו/מכריו/ידידיו ויתעסק כל היום בלענות על השאלות שלך, נכון קומיקס? Wacko

[QUOTE=superman1979]תודה ראסטי ידידי היקר אין עליך על העזרה ,לא ענית לי האם ללנה יש קעקוע על זרוע שמאל? והיא רזה?,,מי זאת אלינה מבית

המשפט?(זאת המבוגרת

הנרקומנית שדגמתי אותה בעבר אשר יושבת/עומדת בספסל של לאומי)? ,איפה עומדת?,אותו דבר לגבי

סימונה?,ולנטינה זאת ההיא עם הפוני הגזור אשר היית עומדת בהר ציון 38 ב,איפה שהפחים?

את אליסיה הספרנית לא הצלחתי לראות(אפילו לא פעם אחת),תן תיאור עדכני שלה?,איפה היא עומדת? ושאר פרטים אשר יוכלו להקל בזיהוי?

ההיא עם הקארה איפה שעמדה פעם שרונה זאת קארינה 'אזהרה' נכון ?

האם אלכסנדרה שווה?,נריחה טוב?,נותנת לגעת למטה וכ"ו?

אגב שים לב שרשמתי את ההודעה לפני שינה ב 5 בבוקר..
קריצה

[/QUOTE]

קישקשתא2013-06-09 17:52:42
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

Superman בדרכים

60
אז ככה עקב הפסקת חשמל,אשר נמשכה לאורך כל הלילה,עוררה בי את התשוקה לצאת 'לציד'
ו

כך היה,התחלתי,בחולון,וגמרתי בבורסה,בדרך התקשרתי לויקה,בקשר למוניקה,אמרה לי שהן עובדות עד 4:30 בבוקר,בבורסה

ושאם אני רוצה כדאי שאמהר,לחצתי על הדוושה,מחולון לת"א(4:00)

יוצא באלוזורוב,פונה שמאלה ומיד ימינה ברמזור של היצירה,לתובל מתקשר לויקה,אומרת לי שהן פה באיזור,אך איני רואה אותן,אומרת

לי שמוניקה לא מוכנה לקבל,והיא רוצה ללכת הביתה,ניסיתי להסביר לה שאני רק רוצה לראות אותה(בכל זאת עבר המון זמן)

אך ללא הועיל,נכנס באליהב היתה רק זקנה אחת,וברחוב היצירה שום דבר,ככה עוד כמה סיבובים,בכיכר החיצונית בתובל,פוגש בחורה

מחליף פרטים קוראת לעצמה 'לולה'

בלונדציצית עיניים חומות,גוף טיפה מלא,סיפרה לי משהו שדי הבהיל אותי,לטענתה,אחת הבנות מהצמד,לוקות במחלהShocked(לא ידע להגיד

איזה),ניסיתי לברר לפשר הענין,אמרה לי שהלקוחות סיפרו לה,שהיא מבריחה את הלקוחות

עוד נצפתה הקוקס,'הספרנית' ברחוב היצירה,עוד כמה סיבובים,ברחוב היצירה ראיתי בחורה בערך בת 35-40 מילפית די

שווה(אמרה ששמה הוא ויקה Ermm,בלונדינית מחומצנת,פנים לא משהו,הציע מציצה עם פינוקים ב 100 ש"ח,הייתי כל כך חרמן

טילים,שהחלטתי להעלות אותה

לא לפני שוידאתי,שהיא מתפשטת עד הסוף,ואפשר לגעת למטה,שאלה אם אני אוהב משחקים(אמרתי לה בטח,יש דוקים,יש

מונופול,דמקה)

היה לה חזה טבעי רך ונעים למגע יפיפה,איך שהתפשטתי הוציאה קונדום והתחילה למצוץ,ביקשתי שתתפשט עד הסוף כמו

שאני,בהתחלה נשארה עם התחתון והשמלה,ופתחה כמה כפתורים בחולצה,בהתחלה הביאה ביד עם הקונקוםמבולבל,אחרי זה התחילה

במלאכת המציצה,מציצה בקצב טוב,ועדין,כאשר אמרתי לה שאני רוצה גם זיון,אמרה לי שהיא רק מוצצת,ובשביל זיון עוד 150 סה"כ

250,אמרתי לה שכולן לוקחות והתעריף הוא 100 ל מ+זיון ,אמרה לי שלא נכון ושהיא מכירה בחורות שלוקחות הרבה יותר מ 100

בסוף מצצה 3 דקות,הורידה תחתון עד הברכיים,כבר לא יכולתי להתאפק .פה מתחיל קטע הזוי,ביקשתי ממנה שתישאר עוד 5

דקות,בגלל שהיתה אצלי ונגמר מהר,טענה השעה 4:25 והגיע לא מזמן והיא צריכה להמשיך לעבוד(אמרתי לה שהיא תקתקנית,אמרה

לי נכון)כועס,בעודי מתלבש,מגיח בחור,אשר

צועק 'איפה היא,וגם שואל אותי' אמרתי לא יודע אחרי שגמרתי לא היה לה זמן והיא ברחה,שאלתי אותו למה,הוא אמר לי שהיא גנבה

לו כסף,ושאם הוא תופס אותה הוא דוקר אותה,ניסיתי להרגיע אותו אך ללא הועיל,לאחר מספר דקות הגיעה ניידת(הבחור ביקש שאגיד

שאנחנו חברים,במידה ושואלים,עניתי לו בסדר),ובדקה ושאלה אותי

אם הכל בסדר( ברור,זה גם לא הייתי אני)

לאחר מכן עזבה הניידת,שוב פעם ראיתי אותה,ואמרתי לה שהוא טוען שגנבת לו כסף,היא בתגובה:פעם קודמת הוא רץ עירום לתפוס

אותי,בגלל שהוא לא גמר,הזהרתי אותה שלא תשתה חשיש,בקושי התייחסה,עוד כמה סיבובים,עצירה ב'תנור המפורסם(התחלפו

הבעלים,אז המשולש שלהם לא מה שהיה(בשנים של 97-2005)

כאשר סיימתי לאכול המוכר מצביע על בחורה ברחוב היצירה,שניראת טוב,שיער חום שטיני אסוף לקוקו,מכנסון ג'ינס חולצה לבנה

באמת שווה,רגליים סקסיות בשרניותTongue,ניראת אולי בת 25,רוסיה,ניסיתי לשרוק לה(אך היא נעלמה כאשר פנתה לרחוב מנחם

בגין),אפילו המוכר אמר שהיא הכי שווה שם,אומר שיש לה סרסור אשר בא לאסוף אותה עם LANDROOVER או ונדורה לא זוכר

בדיוק,המוכר מספר שהיא הזונה הכי מבוקשת שם,והיא נמצאת שם כל יום על רחוב מנחם בגין,וגם כאשר פונים שמאלה לרחוב היצירה

מישהו יכול בבקשה לעזור,מה שם העלמה הצעירה והשווה(מישהו דיווח על אחת שעומדת שם,שאינה ניראת נרקומנית או זונה,ליד מלון

ליאונרדו),התבאסתי עד אשר כבר ראיתי 'מציאה' שם,נעלמה כלא היית,מישהו מכיר,ברחוב מנחם בגין

מקווה שנהנתם עד כאן..

אשמח לתגובות חוות דעת,והתייחסות,שאלות,עזרה וייעוצים,יתקבלו בברכה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”