כ מילנה מרוסיה באהבה - סקס אדיר

מילנה מרוסיה באהבה

1
היי זה דיווח ראשון שלי אז אנסה לעשות זאת הכי טוב.. במידה ושחכתי להוסיף משהו ויש שאלות אשמח לענות בהמשך...

הזמנתי את מילנה מרוסיה באהבה עלות 700 לבחורה פלוס 150 ש״ח למלונית ״כפר בעיר״ הגיעה באיחור של 5 דקות

מילנה נראת טוב אך התמונות המלוטשות דיי עושות עימה חסד. במציאות טיפה פחות יפה מדובר בבחורה גבוהה להערכתי 175 לפחות שיער חלק ארוך,עור מלא כתמים ונקודות חן על פנים נחמדות פלוס וגוף יפה לא רזה מדיי אבל ממש לא שמנה!!

בטן שטוחה חזה טבעי וקטן פטמות קטנות ובולטות החוצה..

כשנכנסה הייתה טיפה קרירה ומריחה כאילו שתתה לאחר מכן אמרה לי ששתתה לפני.. לא הפריע לי דיברנו קצת הקרח נשבר אלינה לא מדברת אנגלית כלל אך יודעת מעט מילים בסיסיות הצלחנו לתקשר דיי טוב יחסית למגבלות..

אלינה לא התקלחה אך אמרה שהתקלחה לפני.. בדיעווד אני בספק כי כשהלכה גם לא התקלחה..

אלינה החלה למצוץ, מציצה דיי טובה בצורה משתנה פלוס ליקוקי ביצים (לא היו ליקוקי חריץ) וכעבור מספר דקות קיבלה שפריץ של רוטב ויניגרט לפה.

מקלחת זריזה וחזרה למיטה התחלנו להתחרמן שוב הבחורה אוהבת ללקק כל דבר אפשרי ואוהבת אגרסיביות פה כבר השתחררתי יותר וזר מתי איתה.. אלינה התחילה ללקק את כולי וכעבור כמה דקות עברה לטפל בשמוליק תפשתי לה תראש באגרסיביות ונתתי לה למצוץ חזק עושה רושם שמאד נהנתה מזה כיוון שקבעתי את הקצב שאני אוהב מהר מאד גמרתי שוב..

מקלחת זריזה ושוב למיטה עד כה עברו אולי 35 דקות אלינה ישר חזרה למיטה ולא הראתה סימנים של אחת שרוצה ללכת..

ישר התחילה ללטף לשרוט לעשות נעים ואז קצת מסאג אמרתי לה שהיא ממש טובה ואז היא סיפרה לי שהיא למדה מסאג׳ אמרתי לה מעולה וסינג׳רתי אותה לעשר דקות של מסאג (איזה תפוס הייתי) אחרי 10 דקות המסאג הפך להיות מלווה בליקוקים בנעימים ואז היא התחילה ללקק את כולי ולעשות לי צמרמורות בגוף היה מטורף!!

כעבור כמה דקות עברה שוב לשמוליק לאחר כמה דקות של ליקוקים שמנו חליפה ועברנו לדוגי..

אלינה אוהבת פימפום ממש ממש חזק!! הרבה יותר ממה שאני רגיל ככה שהיה לי קשה לגמור אבל דפקתי אותה ממש ממש חזק..

הטלפון צילצל אלינה לא התייחסה לאחר 2 דקות הנהג צפצף בחוץ ושוב לא התייחסה..

כבר לא היה לי נעים.. אמרתי לה תעני לו... היא ענתה ואמרה שצריכה ללכת.. שאלה עם גמרתי אמרתי לה שלא.. אמרתי לה שטויות פעם הבאה היא לא הסכימה

וישר פתחה רגליים וביקשה שוב במיסיונרית פמפמתי אותה אבל מהלחץ לא הצלחתי לגמור ויצאתי ממנה.. היא התלבשה בטיל השארתי לה טיפ נתנה נשיקה ממש רטובה והלכה

אזמין אותה שוב בטוח!

UMA2013-06-10 12:09:16

מילנה מרוסיה באהבה

6
אכן דיווח מעולה.
חשוב לי לדעת - מה לגבי נשיקות צרפתיות? היא אוהבת את זה או שלא?
ומתי היא עוזבת ?

נ.ב. חבל שהדיווח הראשון מגיע אחרי שלושה שבועות שהבחורה בארץ (בלינקי זה לא מכוון אליך).

מילנה מרוסיה באהבה

8
נייס גיי אני לא הייתי בעניין של נשיקות אבל אכן הבחורה מתנשקת.. נכון ליום הדיווח הראשון שלי על הבחורה אמרה שתשהה פה שבועיים עם אופציית הארכה תלוי בכמות הכסף שתעשה..

טונה יקירי כמו שאמרתי לפני, תעשה גוגל על מספר הטלפון ואז תוכל לראות בהרחבה על מגוון הבחורות ובשלל תמונות בהצלחה (;

מילנה מרוסיה באהבה

9
הייתי עם מילנה אתמול בעקבות ההמלצות בפורום , ואין ספק שמדובר בנערת ליווי ברמה גבוהה מאוד .
הזמנתי אותה ל - 4 שעות , ככה שכל שעה עלתה לי 600 שקל .

מילנה נראית טוב מאוד , גבוהה מאוד , דומה 2 טיפות מים לקמילה שהייתה פה לפני כמה חודשים מאותו משרד .

היה נדמה לי לפעמים בפגישה שזאת קמילה ורק שינו לה את השם .

מילנה אוהבת סקס חזק , מציצה חזקה ואגרסיבית , וכמובן בתוספת טיפ היא זורמת גם לעוד כמה דברים .

היא לא עושה אנאלי .

חוץ מזה , היא עושה כמעט הכול .

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”