כ דיווח חם כך כוייסתי במאות שקלים טניה תל ברוך - דף 3 - סקס אדיר

דיווח חם כך כוייסתי במאות שקלים טניה תל ברוך

21
[QUOTE=ALEXXX]ויקי ומוניקה כבר עשר שנים יחד.התחילו כנערות טובות בת"מי ותחילת הר ציון ואחר כך עברו לחניון המקורה ליד תחנת הדלק בבורסה.כשהמשטרה ניקתה את האזור הן עברו לתל ברוך.שם הן התנחלו עם ג'יפ מפואר ומירסים. עם הזמן ויקי נהייתה גנבת מיקצועית ,והקישקושים במירס מסייעים להסחת הדעת של הקליינט.בסך הכל היא מסכנה.בקיצור,ניסחפתי לנוסטלגיה של הביבים.[/QUOTE]אלכס ידידי,בפעם הראשונה שבאתי אליה ראיתי גי'פ שחונה לידה ושלקחתי אותה הוא חיכה בתחנה והיית איתו בתוך הרכב עוד מישהי כנראה מוניקה מי זה באוטו הסרסור?

22
שים לב כי כתבתי אזהרת מסע (אני מודע לגניבותיה ואפילו פעם נעקצתי ב100 שח)

ברור שיש לה סרסור ערס כי בטוח היו לקוחות שניסו להתעמת איתה.

אם עושים את זה (ואותה) בזהירות היא עדיין מציעה חבילה משתלמת
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

24
שמע SUPERMAN

הג'יפ השחור הזה, נותן שירותי הסעה לגברת מוניקה. הזונה הקולגה של ויקי.
מוניקה עושה פה ושם ביקורי בית / מלון. טענה בפני שלוקחת מינימום 300.
מתחת לזה היא לא זזה מבסיס האם.
פעם ייבשה אותי שם איזה שעה ומשהו, וויקי כרגיל מצהירה שתוך 10 דק' היא
מגיעה. אבל הבת שרמוטה הזו בכוונה מושכת אותך באף, כדי שתקח את השרות
של ויקי , שעל הדרך תרים לך אולי כמה שטרות מהכיס.

הקיצר - חולייה שעובדת די יפה במקצוע העתיק.

25
תודה דרייבר ידידי ,כניראה הן מתחלקות ברווחים בעקבות 'התרגיל' והחשיבה הערמומית של מוניקה,אגב איפה היא בדיוק עומדת,כבר

הרבה זמן

שלא ביקרתי שם,וגם כאשר ראיתי אותה בעבר היא עמדה ממול לבסיס,בתחנת האוטובוס של הקוקס

אני מציעה דבר כזה,מתי שהיא עולה,וכבר הגעתם לשלב של העיסקה,כדאי להזהירה שלא תכייס אותך,זה מה שניראה לי הגיוני לעשות,ואז

היא תפחד,אם היא תנסה להתגונן,ותגיד 'מה פתאום,מאיפה הבאת את זה' ,תוכל לאמר לה אנחנו שמענו כבר שאת מיומנת בזה,וכך היא

תפחד,בכל אופן,אני ניראה כמו מקרר,אז היא יודעת שלא כדאי לה להתעסק עם מקררים!

superman19792013-06-12 02:42:38
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

26
SUPERMAN אחי ,

ויקי ומוניקה הן יצורים מוזרים ,ערמומיים ומתוחכמים . ואני רציני מאוד !!

הזונות הללו החליטו שבית הקבע שלהם הוא בעלייה לבסיס (שאגב הוחשך וננטש לפני מס חודשים).

הן מסתתרות בתוך סבך השיחים , ממתינות לשעת כושר כדי לצאת לכביש. נראה אפילו מתצפתות, לך תדע -
מעשנות , סופרות את השטרות שגנבו..... השד יודע מה הולך להן בראש......

ואז לפתע אתה רואה את ויקי יוצאת מהשיחים ופוסעת בנדנוד, חצי מסוממת.
ואז לפתע מוניקה מגיחה ממורד הכביש, או ממעלה הכביש.
הכל מתואם דרך המירס.

אח שלי, לדעתי , עד שלא יחטפו איזה בומבה על הראש וילמדו שלא מתעסקים עם אנשים שבסהכ מפרנסים אותן -
הן לא יפסיקו לעבוד בשיטה הבזוייה שלהן.

מה אתה אומר ??? וכמובן, שלא יובן לרגע שאני מסיט לאלימות כלשהי נגד מישהי, אבל איכשהוא ללמדן לקח !!!!!

27
אני הייתי הרבה פעמים עם ויקי ומוניקה , כבר כמה שנים שאני מבקר אותם מדי פעם .
אותי הם לא עקצו אפילו פעם אחת , בעיקר בגלל שאני נזהר וכמעט בלתי אפשרי לגנוב ממני .

חוץ מהעובדה שהם עוקצות קליינטים , הם זונות הרחוב הכי מומלצות שיש .

עושות הכול מהכול , כולל אנאלי , ובעיקר ויקי זורמת גם לכל מיני סטיות .

מי שנזהר ומחביא את הכסף , הם מאוד מאוד מומלצות .

28
תקשיבו קטע הזוי מאתמול עם ויקי:

אני מגיע לאזור סביב שעה 23:30, קולט את ויקי וישר מוציא 100 שקל מהארנק ומחביא אותו ואת האייפון בבאגאז' ויוצא לכיוונה.

מסכמים פרטים ועולים לעלייה למעלה ממש ליד הבסיס. אני נותן לה את השטר והיא מתחילה למצוץ, אחרי 5 דק' עוברים למיסיונרית, אחרי עוד 5 דק' עוברים לדוגי בכסא ליד הנהג. בקיצור, אני מפמפם אותה באחד הזיונים היותר ארוכים שהיו לי ברכב אי פעם(סה"כ כ-25 דק') ותוך כדי הזיון כבר מתחילים להצטבר כמה רכבים להמתנה שנסיים, אנשים מתחילים לצפור בלי בושה ואז אחד הרכבים(איזה ג'יפ) מגיע ממש עד אלינו ובלי בושה פותח את החלון ושואל כמה זמן זה עוד יקח????!!! אני כולי בהלם והבחור נוסע. אחרי עוד כמה דק' גמרתי ואז ויקי מבקשת ממני שאני אוריד אותה בתחילת העלייה, אני מתחיל לנסוע ועוד לא עברתי מטר של נסיעה ומגיע איזה הונדה ופותח את החלון ובלי בושה צועק "גבר,שחרר לי אותה!!" אני לא יודע מה איתכם אבל דבר כזה מעולם לא קרה לי, בקיצור, ויקי אומרת לי לא להקשיב לו ולהוריד אותה למטה ואני מתחיל בנסיעה וההוא בהונדה מתחיל לצפור כמו איזה חוראני וצועק מהחלון כאילו גנבתי את יולייה לרומאו!! עלו לי העצבים אז דפקתי גז עד למטה ופשוט זרקתי אותה מהאוטו ונראה לי שאפילו לא עצרתי עצירה מוחלטת.

הזוי מהתחת כל הערב הזה, אבל העיקר שבבגאז' הארנק מלא והזין ריק.

29
doctor

לא יודע כמה זמן אתה מכיר את ויקי. האמת, מצב מה זה לא נעים וגם לי לא היה מתאים. זה כבר

עובר כל גבול.

ויקי כמובן אמרה לך להמשיך למטה ולא לעצור, וכל זה למה ????

למטה בכל מקרה כולם יגיעו ,ואז כמו גדולה היא בוררת מי הלקוח הכי משתלם - כסף , נוחיות זמן וכו'

פרמטרים שהיא כבר שולטת בהם עפ"י 2 מבטים. המירס אוטומט מופעל ויש דיווח לקולגה אם יש לקוחות

שכדאי להגיע עבורם, או שזה איזה מנייק שרק בא להציק או להתווכח על מחיר ואז ליסוע משם.

יש לי מספיק שעות ויקי/מוניקה (כולל המתנה).

הבחורות האלה, סליחה , זונות , אוכלות אותנו בלי מלח.

תמשיך להנות ושמור על עצמך.קריצה
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”