כ הפיפ שואו בבורסה - דף 2 - סקס אדיר

הפיפ שואו בבורסה

13
אני המומחיות שלי זה הפיפ. מכיר פחות או יותר את כל הבנות בתובל ובתחנה הישנה יש כיום סהכ לדעתי סביב20-30 בנות תחום
מאה הסטנדרט. עשר דקות מזמוזים קלם ועבודת יד
יש כאלו שאני חוגג איתן ליותר עד מאתיים למפגש

הפיפ שואו בבורסה

14
טוב השעה 3:00 בלילה אני חרמן מת,נכנס לאפרודיטה

בכניסה יש בנתיים רק 2 בחורות,נחמדות לא משהו,סה"כ 4 בחורות

מחכה עוד קצת,יוצאת אחת סקסית קטנטונת חזה טבעי בינוני ושופע העונה לשם 'מיטל'(ממש שם של רוסיה צחוק) שפתיים בוטוקס

שיער שחור,עיניים ירוקות,קיבלה אותי עם בריות שחורות

החמאתי כמובן על זה שהיא מאוד סקסית,ביקשה 50 ש"ח מסרתי לה,שאלתי על אקסטרות ומה זה כולל אצלה(כיון שלכל בחורה יש

את ה'אקסטרא שלה),אמרה לי שאין סקס,(והדגישה שיש לנו 15 דקות,אפילו לא מעל 15 שזה המינימום)הציעה מציצה ב (חוץ מ ה 50
) 100,בלי קונדום,לא הסכימה רק עם גומי,לא

השתכנעתי,האם

אפשר ירידות,אמרה שלא(כל כך רציתי לטעום אותה יאממי בכי )

אמרה שאם אני רוצה לגעת למטה,צריך להוסיף עוד 50 פאקקק חוצפנית,מהי חושבת נפלה על הנכד של רוט'שילדכועס

הוספתי עוד 50,התחלתי ללקק את פטמוטיה ושדיה,אמרה לי זה כולל רק נגיעות למטה,אם אתה רוצה למצוץ וללקק את החזה

שלי,עוד 50!,לא הסכמתי

ביקשה שאשב התחילה לעסות אותו עם שמן,כעבור 2 דקות הרגשתי שאני חייב לעצור אותה אחרת אגמור,מרוב שהיא הייתה כל כך

סקסית וחושנית ,ניסיתי לעצור אותה,ושתאט את הקצב,כי הרגשתי שהיא מנסה לתקתק אותי ע"י הגברת מהירות

שוב פעם עצרתי אותה,אמרתי לה יותר לאט שתוריד קצת הילוך הורידה חצי,אמרה שהיא לא יכולה יותר לאט מזה,ועוד פעם חזרה על

זה ששילמתי לה בסה"כ 100 ואני גם רוצה לגעת לה למטה,וגם למצוץ את שדיה,ומבקש ממנה להאט את הקצב(דבר שהוא לגטימי

אך מסתבר לא בשבילה) לאחר מספר דקות של גניחות קלות מצידה,ביקשתי לגמור על החזה שלה,אמרה לי שזה עוד 50 בת אלףף WTF כועס

כבר לא יכולתי להחזיק את עצמי יותר,וגמרתי על עצמי הרגשה נפלאה

נמצאת כל יום חוץ ממוצ"ש מ 20,איפה הימים של ה'ברדלס'עצוב(מעל התותי פרוטי למי שמכיר) היתה לי שם אחת יפיפיה קבועה,חבל

שנסגר מעליו היה מכון ליווי

אשמח לשמוע תגובות המלצות וחויות למי שיצא לו להיות איתה

תהנו,עד כאן..

superman19792013-06-09 01:46:30
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

הפיפ שואו בבורסה

17
סופרמן אני היתי עם מיטל מס רב של פעמים. מוכרת כבר שנים. היא מדי פעם עוברת בין שלושת הפיפשואים שקיימים שם.
נחשבת סחורה טובה יחסית יש לה ביקוש

האמת מעולם לא לקחתי ממנה אקסטרות ,ובתוספות מחיר שהיא ביקשה כולם מבקשות.

לא הצלחתי להבין אבל- בכניסה שלימת 50 לשומר בוא נשים את זה בצד.

עבור מציצה בלי גומי היא ביקשה סה"כ 150 לעצמה או 100 לעצמה?( ואני מדבר על סה"כ לעצמה כולל ה50 שתמיד נותנים לבחורה עצמה?)

ושנית, זה כולל גמירה בפה? ולמה היא מסרבת למציצה עם גומי? היא מתעקשת למצוץ בלי??

הפיפ שואו בבורסה

18
king,אח שלנו גיבור אם תקרא שוב,פעם את הפוסט,אשר קצת במולגן תבין שהציעה מציצה רק עם חליפה ב עוד 100 חוץ מ ה 50 שאתה

נותן לה,אגב פעם היית משלם רק 30 לבחורה,ו 50 רק במידה ואתה רוצה לגעת בה,אחח,איפה הימים של 'הברדלס' בכי,היתה לי שם

קבועה פצצה,כמו שאני אוהב..

והיה גם את הפיפ שואו ברחוב פיין,וגם ל2 ליד התחנה החדשה,בדיוק מצד ימין אחרי שחוצים את שוק נווה שאנן

אגב ויקה הרבה יותר יפיפיה ופצצה ממנה(הייתי מוכן לשלם פרטי מספיק כסף,אך היא לא לעשות),נסה אותה עובדת בימי ב,ג,ה מ 21-2:00

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

הפיפ שואו בבורסה

19
הבנתי . סבבה. טוב האמת כך חשבתי כי נשמע לי משונה מאוד שהיא תסכים למצוץ בלי גומי.

אבל פשוט בוא תראה את זה היה כתוב אצלך בהודעה, היה קצת מלל לא מסודר ולכן זה הטעה מעט.

כך רשמת:

"שאלתי על אקסטרות ומה זה כולל אצלה(כיון שלכל בחורה יש

את ה'אקסטרא שלה),אמרה לי שאין סקס,(והדגישה שיש לנו 15 דקות,אפילו לא מעל 15 שזה המינימום)הציעה מציצה ב (חוץ מ ה 50
) 100,בלי קונדום,לא הסכימה רק עם גומי"

כך שבעצם רשמת :הציעה מציצה בלי קונדום פסיק לא הסכימה רק עם גומי....

אבל סבבה הכוונה ברורה כעת רק היה קצת אי סדר במילים ובפסיקים.

בכל מקרה לא שווה את המחיר האקסטרות שהן מציעות שם.

ב100 שח אגב בתך ברוך אתה יכול לקבל מין מלא מכמה רוסיות שוות שיש שם: יאנה, זלדה, ליסה

הפיפ שואו בבורסה

20
[QUOTE=king]

אבל פשוט בוא תראה את זה היה כתוב אצלך בהודעה, היה קצת מלל לא מסודר ולכן זה הטעה מעט.

[/QUOTE]
די נו, לא יכול להיות... צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”