טוב השעה 3:00 בלילה אני חרמן מת,נכנס לאפרודיטה
בכניסה יש בנתיים רק 2 בחורות,נחמדות לא משהו,סה"כ 4 בחורות
מחכה עוד קצת,יוצאת אחת סקסית קטנטונת חזה טבעי בינוני ושופע העונה לשם 'מיטל'(ממש שם של רוסיה

) שפתיים בוטוקס
שיער שחור,עיניים ירוקות,קיבלה אותי עם בריות שחורות
החמאתי כמובן על זה שהיא מאוד סקסית,ביקשה 50 ש"ח מסרתי לה,שאלתי על אקסטרות ומה זה כולל אצלה(כיון שלכל בחורה יש
את ה'אקסטרא שלה),אמרה לי שאין סקס,(והדגישה שיש לנו 15 דקות,אפילו לא מעל 15 שזה המינימום)הציעה מציצה ב (חוץ מ ה 50
) 100,בלי קונדום,לא הסכימה רק עם גומי,לא
השתכנעתי,האם
אפשר ירידות,אמרה שלא(כל כך רציתי לטעום אותה יאממי

)
אמרה שאם אני רוצה לגעת למטה,צריך להוסיף עוד 50 פאקקק חוצפנית,מהי חושבת נפלה על הנכד של רוט'שילד

הוספתי עוד 50,התחלתי ללקק את פטמוטיה ושדיה,אמרה לי זה כולל רק נגיעות למטה,אם אתה רוצה למצוץ וללקק את החזה
שלי,עוד 50!,לא הסכמתי
ביקשה שאשב התחילה לעסות אותו עם שמן,כעבור 2 דקות הרגשתי שאני חייב לעצור אותה אחרת אגמור,מרוב שהיא הייתה כל כך
סקסית וחושנית ,ניסיתי לעצור אותה,ושתאט את הקצב,כי הרגשתי שהיא מנסה לתקתק אותי ע"י הגברת מהירות
שוב פעם עצרתי אותה,אמרתי לה יותר לאט שתוריד קצת הילוך הורידה חצי,אמרה שהיא לא יכולה יותר לאט מזה,ועוד פעם חזרה על
זה ששילמתי לה בסה"כ 100 ואני גם רוצה לגעת לה למטה,וגם למצוץ את שדיה,ומבקש ממנה להאט את הקצב(דבר שהוא לגטימי
אך מסתבר לא בשבילה) לאחר מספר דקות של גניחות קלות מצידה,ביקשתי לגמור על החזה שלה,אמרה לי שזה עוד 50 בת אלףף WTF

כבר לא יכולתי להחזיק את עצמי יותר,וגמרתי על עצמי הרגשה נפלאה
נמצאת כל יום חוץ ממוצ"ש מ 20,איפה הימים של ה'ברדלס'

(מעל התותי פרוטי למי שמכיר) היתה לי שם אחת יפיפיה קבועה,חבל
שנסגר מעליו היה מכון ליווי
אשמח לשמוע תגובות המלצות וחויות למי שיצא לו להיות איתה
תהנו,עד כאן..
superman19792013-06-09 01:46:30