בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2911אבל אני בטוח דופק את אוקטביה
כ
שלום לחברי הפורום הנכבדים לשם שינוי אני רושם דיווח על החוויה שלי עם שרון.
ובכן לאחר שסרקתי את השרשור המפואר על שרון לאורך 67 עמודים!
החלטתי לנצל את הזמן בארץ לביקור אצל שרון.
כפי ששרון כותבת כאן לקחתי את החבילה של 40 ב 400 כמוכן ביקשתי את המזכירה למפגש שלנו.
ואכן במועד שקבענו אתמול ולמרות כל האינפורמציה בתמונות ובקטעי הוידיאו ששרון העלתה לכאן.
חייב אני להודות בפניכם שהיא נראית פשוט מדהים . שרון פתחה לי את הדלת כאשר אינני יכול שלא לסרוק אותה עם עיניי בביישנות מכפות הרגליים היחפות, משם ממשיך לאורך הרגליים החלקות והארוכות כאשר אני כבר מדמיין לעצמי את הגוף הצעיר והחצוף של שרון מתחת לשמלת הקיץ הקצרצרה. העיניים נעצרות במבט הסגפני של שרון עם העיניים המיוחדות שלה המזמינות אותי פנימה ללא צורך במילים מיותרות. בתוך הדירה מתגלה מראה של דירה תל אביבית אורבנית של כנראה סטודנטית הדירה מסודרת ונקיה רואים שהבחורה גרה שם. לאחר שיחה קצרה שרון מפנה אותי למקלחת כאשר היא מציידת אותי במגבת נקייה. בינתיים היא מביאה את המזכירה. אני יוצא מהמקלחת עטוף במגבת ופשוט מסתכל על המזכירה שלי אשר באה לקראתי.
שרון גבוהה על עקבים מחומשת בזוג גרביונים חצאית מיני שחורה וחולצה אלגנטית לבנה מכופתרת.
חברים... אני מסתובב לא מעט בעולם... אם הלשון שלי הייתה מגיעה לרצפה... ובכן זה היה הרגע.
למזלי שרון יודעת איך לנהל את הפגישה שאכן "היא המזכירה ואצלה נמצא הלו"ז".
נשכבתי על המיטה ושרון הורידה ממני את המגבת והתחילה בגירוי האיזור בליטופים עדינים והחלה במציצה מושקעת תוך כדי שהיא רוכנת עלי בתור המזכירה. שוב המראה המפתה של שרון המזכירה עושה את שלו. ביקשתי ממנה לגמור בפה ואכן לאחר מספר דקות גמרתי. שרון חייכה אליי ואמרה לי "חם". שרון רק מלהסתכל עליך הטמפרטורה בגופי עלתה.
לאחר טבילה קצרה במקלחת וכוס מים חזרנו למיטה כאשר שרון החלה בליטופים ונגיעות רכות לאורך הגוף על מנת לאושש אותי לקראת האקט הבא. תוך כדי העיסוי העדין התפתח בינינו דיאלוג חביב ביותר שבו החלפנו חוויות דומות שעברנו בחיים תוך כדי בדיחות וצחוקים, הבחורה חיננית ביותר לי היה ממש כיף איתה. שרון עדיין הייתה בתלבושת המזכירה והמשיכה להפנט אותי יש לה רגליים שלא נגמרות. חלקכם אילו ששותפים לפטיש לרגליים כנראה מכירים את זה שהגרביון נגמר ויש חלק חשוף של הירך עד לחצאית ללטף ביד את הירך . לשרון גוון עור שזוף גוף חצוף וחלק ברמות שאם שמים מטפחת משי על כל איזור בגופה היא פשוט תחליק עליה. השדיים של שרון בדיוק כמו שאני אוהב קומפקטי אתלטי צעיר ועוד דבר שאני מאוד מעריך שרון חלקה למטה.
לאחר כמה דקות חימום במציצה לבושה כאשר שרון מוודאת שאני עומד ומתוח שם למטה, התחלנו באקט. שרון גוהרת מעלי ואני מפשיט אותה לאט לאט מהחולצה. לאחר מכן ביקשתי ממנה גם להסיר את העקבים והגרביונים איזה גוף ושוב רגליים יש לבחורה, פשוט כוסית (סליחה על השפה הבוטה). לבסוף עברנו לדוגי והחיכוך רק התגבר. המראה של התחת וקו הגב הסקסי עושה את העבודה ואנוכי מסיים.
שוב כוס מים להתאוששות, שכבנו עוד כמה דקות על מנת להירגע ומשם למקלחת אני ואחר כך שרון.
שוב קשה היה שלא להסיר את העיניים משרון שמהלכת לה עירומה למקלחת ובדירה.
שרון חזרה להתלבש פעם נוספת תענוג צרוף בשבילי לבשה תחתון חוטיני לבן על הגוף האקזוטי שלה כמו שוקולד לבן שנמס בתוך שוקולד מתוק מריר.
לדעתי האישית התענוג פשוט שווה שווה את האתנן בילוי במחיצת בחורה צעירה אתלטית תל אביבית משוחררת.
כל הכבוד לשרון שיודעת לנתב את הזמן (מזכירה) לאורך המפגש כך שמקבלים את האופטימום.
קרדיט נוסף ששרון נמצאת על האתר כל הזמן ומחוברת אונליין ומבינה עניין יפה ומגיבה לכל דבר.
בתור אדם טכנולוגי אני מעריך אנשים שיודעים לנצל את הטכנולוגיה מסביבם לטובתם.
נפרדנו בנשיקות על הלחי תוך כדי המחשבה על הפעם הבאה. האפשרויות הרבות שקיימות אצל שרון פשוט נותנות לדמיון שלנו להתממש ואם יש רעיון חדש לפי התחושה שיש לי משרון, לא להתבייש למסור לה לפני המפגש מה שאתם רוצים בפנטזיה והיא תתגשם.
שרון נותנת לנו הגברים לא מעט פתרונות לבעיות ולחוסרים שיש לנו בחיים האמיתיים וזה למה שרון מיוחדת לעומת רבות אחרות בתחום.
שרון חומד מגיע לך יותר טוב
I see you when I see you!
חן חן פררו רושה,
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”