תודה על האישור דודל - באמת משעמם קצת.

[QUOTE=המשוטט האדום]
אם משעמם לך אז כן
אבל רק אם משעמם לך
[/QUOTE]
[QUOTE=אמריקאי]מותק, תרגיע
אל תעורר פרובוקציה בפוסט,
גם אם משעמם לך [/QUOTE]
[QUOTE=המשוטט האדום]ביקרתי את שרון לפני שבוע, ולא בפעם הראשונה
מכיוון שהזכירו את המציצה התיאלנדית החלטתי גם אני לנסות
טוב, אז שרון צריכה לחמם מים, לשם כך ניגשה ערומה למטבח בזמן שאני שוכב ערום במיטה
ומה עושה הגברת, (פה חסר לך אחד) מנצלת את הזמן עד שהמים ירתחו ועושה כלים
נישתי למטבח ואמרתי לה בנימוס:
קצת הגזמת, בבקשה תפסיקי לשטוף כלים, תרדי על הברכיים ותתחילי למצוץ עד שהמים ירתחו
וזה בדיוק מה ששרון עשתה
אח"כ עברנו למיטה למציצה התיאלנדית המדוברת
[/QUOTE]
[QUOTE=המשוטט האדום]Cyborg
באמת לא הבנתי מה אתה רוצה
הדבר היחיד שאני מסכים שהיא לפעמים לא זמינה
אבל היא בחרה לשלב גם עבודה רגילה, ומי אתה שתעביר עליה ביקורת (ופה חסר לך אחד)
[/QUOTE]
אגב - שרון כבר הסבירה לך כמה דודל יצאת בהודעה הזאת:

[QUOTE=Cyborg][QUOTE=ערבה אנושית] [QUOTE=qwe] גם אני ניסיתי המון פעמים אין תשובה כניראה שהבחורה עושה עבודה טובה ויש לה הרבה קבועים [/QUOTE]
היא עסוקה בעבודה נורמטיבית שיש לה. [/QUOTE]
מה הכוונה "עבודה נורמטיבית"?
עורכת דין שרודפת נפגעי תאונות דרכים שסרבו להתפנות ע"י אמבולנס ומד"א דרש מהם בכל זאת לשלם פינוי והם שילמו לפנים משורת הדין ועורכת הדין מנסה להוציא מהנפגעים הנ"ל עוד אלפי שקלים של ריביות וקנסות?!
או נציגת אקו"ם / ערוץ הספורט / רשות השידור שמנסה להוציא אלפי שקלים מבעלי מספרות או עסקים תמימים בעוון השמעת שיר ללקוח שבדיוק היה אצלם?!
או טכנאית רנטגן / איזוטופים בבית חולים, שאמנם מבחינה מוסרית עושה עבודה נפלאה, אך אם תתמיד בעבודתה היא תקבל מהר מאוד סרטן?!
ואני יכול להמשיך ולעבור כך על רוב המלאכות והעבודות, אך השורה התחתונה היא אחת:
ה"עבודה" המקורית של ליסה, שדרכה היא מוכרת לחברי פורום זה, אולי איננה הכי בריאה והכי מוסרית בעולם, אך עדיין, אם נתעלם מהשם הרע שיצא לעבודה הזאת, היא נמצאת בין שלל העבודות במקום טוב באמצע משתי הבחינות הנ"ל (מוסרית ובריאותית).
במיוחד אם בודקים כמה היא צריכה "לסבול" PER MONEY.
לפעמים גבר אחד מספיק לה כדי להגיע לאלף שקלים, בעוד פועל זבל צריך לפנות מאות או אלפי פחים כדי להגיע לאותה תמורה.
אז ייתכן שנשות השדולה הפמיניסטית מנסות לייצר לעבודה הזאת תדמית שלילית אנטי-נורמטיבית, כי הבחורות ה"עובדות" מציבות להן רף גבוה, בתור בחורות שמשקיעות במראה החיצוני שלהן ובפאן שהן מעניקות לגבר שאיתן, וקיומן מחייב את הפמיניסטיות גם לעשות דברים דומים כדי להשיג גברים ("שאני אשפשף?!"), ולכן הן נלחמות בכל כוחן בעובדות בתחום הזה.
אך לפחות חברי הפורום צריכים להתרגל לטרמינולוגיה נורמלית יותר.
ואני לא התכוונתי להתנפל עליך, אלא בסך הכל ניצלתי את התגובה שלך כדי לשנות את המינוח המקובל.
[/QUOTE]
[QUOTE=המשוטט האדום]Cyborg
באמת לא הבנתי מה אתה רוצה
הדבר היחיד שאני מסכים שהיא לפעמים לא זמינה
אבל היא בחרה לשלב גם עבודה רגילה, ומי אתה שתעביר עליה ביקורת (?)
[/QUOTE]
איזה מזל שפתחו את ההרשמה מחדש? היה חסר לך לחזור בערב הביתה ולהתכתב קצת עם הבוסית, אהה?

קישקשתא2013-06-15 17:27:48
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.