כ חברת התאגיד? אנה בת ים - דף 2 - סקס אדיר

חברת התאגיד? אנה בת ים

11
ביקרתי אצל גברת, אכן כמו שהוזכר כאן בחורה פקחית, אפשר לנהל איתה שיחה (עדיף לדוברי הרוסית). מקפידה על הגיינה וצרה למטה. מבחינת מציצה יש עוד לאן לשאוף אבל בחורה משתדלת. מבחינת אנאלי לא בדקתי אבל מהשיחה איתה עלה שזה לא רק הגודל אלה גם הכימיה עם בן אדם. מאוד אוהבת כשיורדים לה, אני אישית לא יורד לבחורות עובדות בכל המובן של המושג, אבל משלים זאת במשחק אצבעות שמביא אותן לגמירה. אצלי היא גמרה מספר פעמים מזה.
בסה"כ היה נחמד.
דרך אגב יתכן שהיא עוזבת עוד חודש בערך.

חברת התאגיד? אנה בת ים

12
ביקרתי את הגברת אנה. בחורה די צעירה להערכתי לא יותר מ 25, נראית די טוב גוף יפה חזה בינוני מעט נופל ובכללי נראית טוב. מציצה די מכנית וכלל לא עמוקה לא מתנשקת ולא נראה שננית מצלילה הדדית. בזיון לא משתפת פעולה ושוכבת ומחכה לסיום. בחורה נחמדה אבל מבחינת הביצועים בהחלט לא שווה את ההשקעה ובהחלט שלא אחזור. לגבי אנאלי אין מה לדבר וכששאלתי אותה ענתה לי רק למי שיש זין בגודל הזרת. אז תגידי שאת לא רוצה כלל אמרתי לה והיא חייכה . בקיצור חברים התאגיד הבתימי הולך ומתדרדר ונראה לי שאם הם לא ירעננו את הבנות ואת מגוון השירות שלהן הם יקרסו.

חברת התאגיד? אנה בת ים

13
[QUOTE=פררו רושה]

.

[/QUOTE]
פקושה - אתה יודע מה הבוס הקודם של הבוסית שלך היה אומר על מה שעשית?
[QUOTE=19LOLx8]

נא לא למחוק דיווחים ללא הצדקה

[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”