אז הייתי לאחרונה בבורסה...
לקחתי רק לפ דאנסים ולא אקסטרות. לא כזה התלהבתי מסנדרה, אבל יש שם אתיופית קוראת לעצמה סקאי (אני חושב)
קיבלתי ממנה את הלפ דאנס הכי טוב בחיי, היא ממש סקסית, והיחידה מכל הבנות באותו ערב שהעמידה לי בזמן הריקוד.
היתה גם בחורה ישראלית כזאת, מתולתלת עם חזה קטן שנתנה ריקודים מעולים (לא זוכר את השם שלה...)
וחוץ מזה לא היה משהו ראוי לשבח.
הבחורות לדעתי יותר יפות ויותר כוסיות מהבייבידולס, אבל הבורסה הרבה יותר קטנה מהבייבידולס וגם אי אפשר לשלם בבורסה באשראי שזה קצת מעצבן...
נ.ב.
פעם ראשונה שאני בבורסה מזה הרבה שנים
סנדרה ממעדון הבורסה
12אוקי אז היא כן מורידה תחתונים.שיער שטני היא רזה גם הייתי אומר שהיא בסביבות המטר חמישים
סנדרה ממעדון הבורסה
14[QUOTE=יודלע]האם מציצה זה בסדר מבחינת בעל המועדון? כי אם זה לא חוקי שם הפרסום פה בפורום יכול להזיק למוצצת קבלתי פעם מציצה בגו גו והבחורה אמרה לי שבדך כלל היא לא מוצצת כי לא מרשים להן למצוץ[/QUOTE]
ככה היא אמרה : מצטערת אדוני הבוס לא מרשה לי למצוץ ללקוחות ? למה הפקידה הסקסית של הרואה חשבון שלי לא מדברת ככה ?
סנדרה ממעדון הבורסה
15לא יאומן השערוריה הזאת....350 ש"ח ל 15 דקות ? איסור על יותר מ 200 ש"ח ל 15 דקות צריך להיות בחוק ההסדרים הבא.
סנדרה ממעדון הבורסה
16חלק מהכסף הולך לבעל המועדון כך שלדעתי לבחורה לא נשאר יותר ממאתיים. מה שנחמד בחדרים הוא שבחורה שדיברת ושתית איתה למטה כאילו אתם בבאר, עולה איתך לחדר, מתנשקת ומוצצת... כמו כן הבחורות על פי רוב ישראליות וברמה גבוהה הרבה יותר מבנות אחרות בתחום. סנדרה היא דוגמה לכך ויש עוד רבות אחרות - אולי אפילו יותר מוצלחות :-)
סנדרה ממעדון הבורסה
17מתנשקת(תפרט) ומוצצת(עם קונדום,בלבד).. 

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
סנדרה ממעדון הבורסה
19חבר'ה, מישהו יודע אם אלקטרה עדיין עובדת בבורסה? כי הייתי השבוע ולא ראיתי אותה.
סנדרה סקסית חבל"ז. הבעיה שהיא הייתה עסוקה עם לקוחות אחרים ולא התאפשר לי להזמין אותה ללאפדאנס.
סנדרה סקסית חבל"ז. הבעיה שהיא הייתה עסוקה עם לקוחות אחרים ולא התאפשר לי להזמין אותה ללאפדאנס.
סנדרה ממעדון הבורסה
20היי אנשים משהו יודע אם סנדרה ממשיכה לעבוד שם גם אני ישמח לדעת עם יש עוד משהי שאתם ממליצים