כ ולרי מילפית-בת ים - דף 2 - סקס אדיר

ולרי מילפית-בת ים

11
חרטא - חרטא אחת גדולה האשה.

מדובר בהצגות מאוסות (ואפילו לא מוצלחות במיוחד) - לא חולת סקס ולא בטיח.

רימינג נחמד, לא מדהים - מציצה סבירה (ממש לא מעמיקה, משלימה עם עבודת יד).

מרעיפה מחמאות בצורה מוגזמת - גם במהלך הסקס.

אנחנו מזדיינים והיא: 'איזה חמוד' 'איזה גוף' איזה זין'...

בדרך כלל אני לא מעיר, בולע את הצפרדע מכריח את עצמי לגמור ומתחפף, אבל היא שגעה אותי לגמרי עם הזיוני שכל שלה!

בקשתי ממנה להפסיק, אז היא סתמה את הפה ועברה ל - 'נשיקות דודה'.

התחילה לנשק אותי בידיים בכתפיים בלחיים, נשיקות דודה מעצבנות ורעשניות!

שוב פעם נאלצתי להעיר ואמרתי לה: 'די כבר עם זה'.

אז נטרלנו את זיוני השכל, נטרלנו את נשיקות הדודה - הגברת עוברת להצקה מספר 3:

שליחת ידה לביצים ומעיכתם בנסיון לזרז גמירה (מוצא את עצמי מבקש להפסיק בפעם השלישית).

כל זה היה במיסיונרית, הופך אותה לדוגי בשביל לא לראות את הפרצוף שלה, מתרכז בכל כוחי, גומר, מתלבש בשניות ועף משם.

חשוב שתדעו: קומה רביעית ללא מעלית ובדירה אין מזגן.

נקודות זכות:

אשה נחמדה - מתקלחת לפני ואחרי (מזמינה אותך להתקלח איתה) - מישהו אמר עיסוי קצף? קריצה

קישקשתא2013-06-23 11:02:48
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ולרי מילפית-בת ים

17
וואלה קישקשתא אם אתה ״אכלת קוץ ״ממנה ולא הפוך סימן שהגברת באמת חרטא
ב400 ש״ח אני מלך בהר ציון 38 ב
(:
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

ולרי מילפית-בת ים

18

הייתי אצלה היום,
כל מה שנאמר נכון.

איך שאתה נכנס היא קופצת לך על הזין כאילו אין מחר.
אבל לאט לאט אתה מגלה שזה מין משחק כזה ושהיא לא באמת שם.(בכל זאת אנחנו לא מכירים, זו פעם ראשונה שלנו ואני לא נסיך עם זין של סוס)

לגבי הקולות, כפי שאמר קישקשתא , היא מזיינת את המוח והם לא כאלו סקסים.
תקעתי לה שתי אצבעות בפה אז זה הוריד משמעותית את רמת הרעש.

לגבי הפרטים הטכניים , יש לה גוף לא רע בכלל... אפשר להגיד של אישה, חזה יפה מאוד , עור יפה ובכלל היא MILF .
לכל מי שחושק במציצה בלי + גמירה בפה, אנאלי , רימינג (מישהו זרק כבר רעיוני בפורום) אז יש את כל זה

המחיר 400 ש"ח כולל החדר בבת ים במלונית קרוב לים.

אם אחזור? לא חושב, לא מרגיש לי שארצה עוד מזה.

ולרי מילפית-בת ים

20
שלום לכולם אחרי תקופה שרק נהניתי הגיע הזמן לשתף ולרי בת ים
אז ככה צילצלתי היום בבוקר פעמיים לא ענתה ניסית הצהריים וואלה ענתה
דיברנו קצת טענה שהיא בת 37 שאלה אותי לגילי ענית שלושים ושלוש כנראה מסננת
טוב מילא התרצתה קבענו באחד בצהריים הכיוון טבנקין בת ים עולה על האופנוע מגיע בול בזמן
מרים טלפון מה איפה אומרת בדרך אמרתי סבבה נדליק סיגריה גם ככה היה מת להדליק אחת
מחכה חמש דקות ואז מגיעה לוקחת איתי בסימטה עד לבית לא מדברת הרבה משלם מאה בקבלה ועולה לחדר שואל כמה אומרת שלוש מאות סהכ 400 יאללה סביר זורם
איך ש נכנסנו לחדר ישר מזמוזים מוריד לה בגדים גוף נחמד לא מעבר שדיים בינוני מינוס נפול טיפה מותניים רחבות לא רע אבל לא ציאה מעדיף כבר את תמי מפתח תקווה לא משנה עזבו זורם אין ברירה מתחילה לררדת וללקק לי את החור של התחת פה אמרתי עצרי יאללה למקלחת לא נעים אני נקי אבל בכול זאת בשביל ההרגשה נכנסים למקלחת התחילה לשטוף ולקרצף אותי ולאחר מכן התחילה בשאיבה המיוחלת מצצה איצה חמש דקות עם הערות ממני להצמיד שפתיים ולהרחיק שיניים שנרגיש את הפה על הדרך סטירות לציצי פלוס גרון עמוק עם קולות של עוד מעט מקיאה ואז הגיעה הגמירה המיוחלת לתות אבל לתוך הגרון לא היה לי סיכוי אפילו לירוק אוטמטית זה החליק יאללה סבבה למסאג איזה מסאג ואיזה נעליים סתמי ביותר עד לקטע שהיא התחילה ללקק לי את החור של התחת ואז הרגשתי התעוררות מסוימת אמרתי יאללה ניסתובב נתתי לה למצוץ דרך אגב מציצה חלשה עד שחברנו החליט להצדיע חזרה אמרתי לה להשים לי כובע ויאללה מתחילים מפמפמם נונסטופ מעריך לפחות עשרים אולי חצי שעה ולא גומר התחילה להתלונן על הזמן אמרתי לא לדבר את מפריעה להתרכז המשיכה וסתמה את הפה הייתה מתה שאני יגמור טוב לא געמר תתחלי למצוץ אבל עם וואקום אני אומר התאמת מנסה לא דיברה ממשיך עד הגמירה המיוחלת לתוך הגרון
לסיכום
מראה :7
שדיים:בינוי מינוס קצת נפול
יחס:בסדר רוצה שתהיה מרוצה
מחיר:400 כולל מלונית
לחזור:לא יש יותר יפות יותר זולות במחירים האלה
תהנו...

שדיים:בינוני מינוס קצת נפולא
יחס :יחסית בסדר
מחיר:400 כולל המלונית
לחזור לא ניראה לי ישמציאות יותר טובות
עבדכם