כ התעשייה 11 נשר - סקס אדיר

התעשייה 11 נשר

1
לאחר מספר ביקורים במקום ולאור העובדה שלא מצאתי דיווחים עליו פה אני מרים את הכפפה :
המקום נמצא בלב איזור תעשייה שוקק יש כמה משרדים בקומה יחד עם המכון לכן מבחינת דיסקרטיות לוקה בחסר קצת ...
יש מספר גדול של בנות שעובדות במקום 3 במשמרת כל פעם . האהובה עלי זו יאנה בחורה גבוהה רזה עם חזה בינוני זקוף ועומד נכנסתי לחדר המרשרשים החליפו ידיים נשכבתי על המיטה וחיכיתי ליאנה לאחר 2 דקות נכנסה יאנה התפשטה ( נשארה עם חוטיני בלבד ) והתחילה במסאז' חזק וטוב ( על פי בקשה שלי ) תוך כדי שליחת ידיים אל האיבר מה שלי שאופן אישי עשה את זה מאוד .. לאחר שהיא ראתה שאני כבר זקוף ומוכן הביאה אותי לגמריה ראשונה ידנית שאני על הבטן .
התנקתי במגבונים נשכבתי על הגב ויאנה עלתה על המיטה מולי נותנת לי לינוק את שדיה ומעשה את האיבר שהזדקף שנית עד שגמרתי בשמחה ובששון על הבטן השטוחה שלה

סיכום :
מחיר - 150 ש"ח לא רע ל2 גמירות (זה תלוי בכימיה ובבן אדם )
דיסקרטיות - קצת לוקה בחסר
מיקום - יש כספומט בפצוציה למטה ניה יש באיזור לא תמיד
עובדות - צוות מגוון ורחב רובן כוסיות נחמדות וזורמות

התעשייה 11 נשר

7
אני עכשיו במקום ,הטלפון לא זמין ,20 דקות עליתי וירדתי קומות כאילו אני אני במבצע התרמה של הקש בדלת... אין קול ואין עונה.
יש דלת של מדיסון אבל רשום שם שעות פעילות עד 21:00 .. אז או שפיספסתי וזה לא פתוח עד 11 או שהמקום נסגר..
לא נעים , יש אנשים במשרדים גם בשעות המאוחרות , עוקב אחריהם כמו איזה סוכן מוסד ובסוף מגלה שהם נכנסים למשרד רגיל.
באסה :(

התעשייה 11 נשר

8
הייתי שם היום, אצל בחורה שנקראת שירה.

בטלפון אמרו לי שיש 3 בנות. הן היו בפנים ואלי יצאה רק שירה, אז אני לא יודע לגבי היתר.
אמרה 150 ש"ח ל 30 דקות, 200 ש"ח ל 40 דקות.
אמרתי יאללה נזרום עם 40 דקות. מרשרשים החליפו ידיים ולעבודה.

הבחורה נראית מצוין! מעט נמוכה, חזה בינוני פלוס, וכוסית ברמה!
התחילה את העיסוי כשהיא לובשת חוטיני בלבד.
התחילה בעיסוי מקצועי, שהיה מעולה. השקיעה ולא חיפפה בכלל.
לפחות 20 דקות של עיסוי מקצועי, ואז התחילה בנגיעות אל חבריקו, מאוד מגרה. התהפכתי.
כשהתהפכתי הורידה את התחתונים ונשארה ערומה לגמרי. כוסית כבר אמרתי?
קצת עיסתה אותו עם היד, ואז עברה לשפשף את החזה שלה על חבריקו עד שהוא התפוצץ לה על החזה.

הקטע הטוב - במקום לתקתק, אמרה שנשאר עוד זמן, ואם אני רוצה עוד גמירה או עיסוי. סוף סוף מקום שבו 40 דקות זה 40 דקות. התהפכתי בחזרה על הבטן וביקשתי עיסוי, וקיבלתי עוד כמה דקות של עיסוי מצויין עד שבאמת נגמר הזמן.

סה"כ:
מראה: 9
עיסוי: 9
מקום: 9 נקי, מסודר
דיסקרטיות: 5 זה הקטע הבעייתי של המקום. נמצא בתוך בניין עם עוד משרדים ואנשים עוברים שם.

UMA2013-07-01 18:13:23

התעשייה 11 נשר

9
דיווח מהיומיים האחרונים: המקום הציע לי את: ניקול עם נמשים גינגית רזה שיער צבוע לשחור, חזה קטן עד בינוני טוסיק חצוף, ואת סופי מלאה נמוכה חזה בינוני ... מחיר: 150 מסג׳ נחמד עם הקצפה לסיום.
UMA2013-07-02 07:50:36
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”