כ חיפה למחר - סקס אדיר

חיפה למחר

1
טוב חברים,לאחר חיפוש ממוקד ממושך וחפירות אין סוף אני צריך את עזרתכם המהירה בכל זאת.
מחר בבוקר/ צהריים אני בחיפה ומחפש המלצה.
מתלבט בין morani33-מירי או מורן מבת גלים. למרות מה שנכתב עליה כאן דיברתי איתה וגם שלחה תמונה עדכנית שממש עשתה לי חשק.
עוד התלבטות זו נטלי הערבייה שלא מצאתי עליה מידע עדכני ואם מישהו מוכן לפרט עליה ולתת לי מספר אני אשמח.
ואחרונה חביבה זו טלי שגם עליה לא מצאתי משהו עדכני.
בקיצור מה שאני מחפש זו מישהי רזה,לא מלאה במקומות הנכונים אלא רזה שמוצצת בלי ועושה אנאלי.
אם מישהו מכיר מישהי שעומדת בקריטריונים אפילו אם היא לא אחת מהשלושה אשמח להודעה.
כמובן שלאחר מעשה אדאג לדווח עסיסי...

חיפה למחר

3
טוב אז ככה,מכיוון שלא היה מענה מכם (לא כועס) החלטתי לנסות מישהי מאטרף בשם טלי6907.
בשיחה איתה בטלפון היא נשמעת נחמדה,קצת כפרה וממי אבל לא משהו שיכול להפריע.מציינת שזה בתשלום-300₪ לחצי שעה ו400₪ לשעה. עושה הכל עם גומי,לא עושה אנאלי ומציינת שעושה סלקציה בכניסה. למרות ששני הדברים דווקא כן חיפשתי החלטתי ללכת.
מפנה לרחוב י-ם בהדר ומשם הכוונה טלפונית. חיכתה לי ברחוב ועלינו לדירה.לא מכון או תקתוקיה-דירה פרטית שלה ששם היא גרה. יש לה שני כלבים אז היא נעלה אותם בחדר ואז הכניסה אותי.
הציעה משהו לשתות שמה מצעים חדשים ותוך כדי שיחה שאלה מה אני אוהב בסקס ומה אני רוצה אם רק לזיין וללכת או לזיין בכיף. אמרתי לה שאני אקח את החצי שעה ובכיף.היא התפשטה וגם אני הכסף החליף ידיים ועלינו על המיטה (יש לה ארון מול המיטה עם מראות גדולות-נחמד) הלבישה קונדום תוך כדי מציצה. מצצה כעשר דקות אבל לא ברצף,עצרה מידי פעם לשאול כמו טוב לך ככה,אתה אוהב את זה וכאלה. עברנו לרכיבה שלה עלי עם הגב והרשתה לי לדחוף אצבע לתחת אבל בעדינות לאחר מכן החלפנו תנוחות לבקשתי-דוגי, בעמידה כשהיא נשענת על המיטה,מיסיונרית ואז שאלתי עוד כמה זמן נשאר לנו היא הסתכלה בשעון ואמרה יש זמן אל תדאג ( בפועל בזמן הזה אני כבר 40 דקות אצלה בדירה) ביקשתי שתחזור לדוגי עם פיסוק רחב כמה שהיא יכולה ככה אני אוהב לגמור ומיד הסתובבה,פמפמתי עוד כמה דקות עד לגמירה.ניקתה עם מגבונים לסיום.לגבי המראה-רזה בסביבות ה50 ק״ג,שיער שחור חלק,פנים לא משהו אבל לא מכוערת. חזה קטן נראה שהצטמק קצת בהרזייה,תחת קטן ועומד יפה,מגולחת ומריחה שעכשיו התקלחה אולי בגלל זה לא התקלחה לפני וגם שדיברנו בטלפון היה נשמע שהערתי אותה אז כנראה הייתי הראשון שלה באותו היום אגב לא ציינתי אבל הציעה לי להתקלח לפני. כשהתלבשתי הציעה מקלחת משותפת אבל מיהרתי אז ויתרתי. בפועל מהרגע שנכנסתי ועד שיצאתי עברה שעה ועשר דקות וזה עוד בלי המקלחת המשותפת!
לסיכום:אמנם זה לא מה שחיפשתי (מוצצת בלי ואנאלי) אבל זיון של בחורה רזה וחמודה,נקייה ולא מתקתקת בכלל. ב300₪ זה בהחלט זיון טוב אבל הבקשה שלי עדיין עומדת בעינה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”