כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 21 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

201
די הדלקתם אותי
מי זו הבחורה הזו שכל כך מעסיקה את שועי הפורום המכובד הזה
אני רוצה לדגום אותה כדי להבין מה יש בה

בבקשה פרטים
לאינבוקס
תודה
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

202
אין בעיה ארנבי, נשלח לך פרטים לאינבוקס - רק ספר לנו איזה עוד פרטים חסרים לך בחמשת העמודים של השרשור

(הכוללים מספר טלפון להתקשרות, כתובת, טיב שרות ושלל ירקות אחרים).

קישקשתא2013-06-27 09:31:03
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

204
סליחה חברים
את האמת לא קראתי את המגילה הזו מתחילתה
וצעיר חביבי אתה לא חייב שום דבר
לפעמים עדיף פשוט לא להגיב
תחשוב על זה
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

205
[QUOTE=קישקשתא]

אין בעיה ארנבי, נשלח לך פרטים לאינבוקס - רק ספר לנו איזה עוד פרטים חסרים לך בחמשת העמודים של השרשור

(הכוללים מספר טלפון להתקשרות, כתובת, טיב שרות ושלל ירקות אחרים).

[/QUOTE]
לדעתי מה שחסר לארנבי זה הגזר.
מי שמאונן לא מזיין

207
ארנב היקר,
אני אגיב ועוד איך לדברים שמפריעים לי
ומאד מפריע לי שמישהו חושב שמותר לו להפעיל אנשים אחרים שיישבו ויכתבו עבורו ב"פירוט", רק בגלל שהוא מתעצל לקרא פוסט שלם

אז תחשוב אתה על הבקשות שלך לפני שאתה כותב אותן!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

208
לאחר שקראתי את כל התגובות בפורום על קטיה החלטתי לבקר אצלה,
אני מכיר את הבחורה הזו עוד מימי סלמה שהייתה עובדת יחד עם עוד בחורה מבוגרת ושמנה אך איני זוכר את שמה.
בכל מקרה התקשרתי לקטיה בסביבות השעה 17:00 ענתה החלה לתחקר אותי בטלפון בשאלות כמו בן כמה אתה ואיזה סקס אתה אוהב ולאחר השיחה קבענו לעוד כחצי שעה.
בעבר זכרתי אותה לרעה ביקרתי אותה בסלמה והיה לנו קטע לא כל כך נעים קיוויתי שלא תזכור את זה והתמזל מזלי והיא לא זכרה אותי כלל.
המיקום הוא רחוב לוינסקי בתל אביב הגעתי לאיזור והתקשרתי לקטיה אמרה לי לחכות 5 דקות שהיא מתקלחת ומתארגנת, ובדיוק לאחר 5 דקות אני מקבל שיחה ממספר חסום וקטיה מכוונת אותי למקום נכנסתי לדירה מאוד קטיה וצפפופה קטיה הראתה לי היכן המקלחת ואף הביאה לי מגבת חדשה ותוך כדי שאני מתקלח אמרה לי שנורא חם היום והחמיאה לי שאני ניראה טוב זרמתי איתה עם המחמאות וכשיצאתי מהמקלחת השכיבה אותי על המיטה שכבר מגבת נקייה חיקתה לי שם.
קטיה החלה בליקוקים על הגוף ולאט לאט ירדה לכיוון החבר אין ספק שהיא יודעת את העבודה מצויין מציצה וליקוקי ביצים מחרמנים בטירוף ואף הרימה לי את הרגליים והחלה בריימינג מצמרר ומחרמן בכך החליפה בין הזין הביצים והתחת כשמידי פעם אומרת לי כמה אני טעים עד שעצרתי אותה כי הרגשתי שאני ממש קרוב לגמור המציצה והריימינג ארכו כ20 דקות עם ליקוקים לאורך הגוף לאחר מכן אני יזמתי ואמרתה לה לאור התגובות כאן בפורום "מאמי את מביאה קונדום" היא השיבה בחיוב ומעט פמפום קצר שקטיה גנחה תוך כדי הפמפום גניחות מטורפות שלדעתי היו קצת מהן מזוייפות ולא אמיתיות אבל אין מה להגיד שהיא שחקנית טובה זה גם חלק מהעבודה שלה ולאחר מכן החבר הקטן השפריץ חזק קטיה ניגה אותו עם מגבון שחיכה על יד המיטה ונכנסה להתקלח כשהיא יצאה נכנסתי אני למקלחת תוך כדי שאני מתקלח היא דיברה בטלפון שיצאתי נפרדנו לשלום ואמרה לי לבוא לבקרה שוב
לסיכום תמורה מלאה ל150 ש"ח רק תהיו זהירים ואל תתנו לה לשכב איתכם בלי חליפה תהנו תבלו

209
קוואסקי אני לא יודע אם אתה יודע מהו ריימינג, אבל קטיה לא עושה ריימניג לפי מיטב זכרוני
היא עושה משהו בסגנון יכול להיות שהתבלבלת, לא משנה ....
אבל עדיין למרות שדגמתי אותה, ונהנתי, ישנו סימן אזהרה גדול כלפיה סימן קריאה
הבחורה זורמת ללא "גומי", ויש לה שיטות מיוחדות שהיא מנצלת אותם תוך כדי מניפולציות "שהזין עומד השכל בתחת"
כאשר דגמתי אותה היא ביקשה להתחכך עלי ללא "גומי" בשיא טיפשותי הסכמתי לה, שוב פעם הזין עומד השכל ב...
תוך כדי שהיא מתחכחת איתי, בדקתי כל רגע שאני לא חודר אותה ללא קונדום, פחד אלוהים..
בכל מקרה אנשים מתפתים בגלל הסכום הנמוך, אבל חברים בשביל עוד כמה שקלים שווה לכם לקחת את הסיכון
שאולי, אבל אולי הבחורה באמת נגועה ?!?
תחשבו על זה רגע, היא עובדת עוד מימי סלמה , זה אומר שהיא במקצוע הרבה שנים
מספיק גבר אחד קבוע שלה, שהוא נשא, בשביל להדביק אותה...
אז חברים תאמינו לי שאין לי שום אינטרס, אבל תשמרו על עצמכם ותחשבו לפני שהזין עומד והשכל ב....

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”