וואו! זה אחד הפוסטים ההזויים שקראתי כאן (ואני קורא כבר שנים ארוכות).
לאחר שקראתי את כל השתלשלות האירועים והתרשמתי מחשיפת הזהויות (עבודה מדהימה!) של קיקשתא - אני כמעט משוכנע שמר גנדן הוא בחור הסובל מהפרעת אישיות אנטי סוציאלית, או לכל הפחות - הפרעת אישיות גבולית.
מצד אחד הוא רוצה שנאהב אותו - "הייתי ביחידה מובחרת" ועוד סיפורי אלף לילה ולילה... מצד שני הוא שולח אותנו לזיין כל מיני "פצועות" ונשאיות hiv.
אין לי שמץ של מושג לגבי מצבה הבריאותי של הבחורה, אבל ייתכן שלגנדן היה אינטרס לספר שהיא נשאית hiv. סופרמן ביקש בזמנו הוכחה בהודעה פרטית, ולאחר מכן סיפר באותו שרשור שגנדן סיפק לו הוכחות - גנדן ראה חומרים ואמפולות שנועדו להחליש את הנגיף או משהו בסגנון (סלחו לי על חוסר הדיוק). בכל מקרה זוהי לא הוכחה וזה לא נשמע אמין אני בספק אם גנדן ראה משהו וגם אם כן, לא נראה לי שרשום על התרופות "תרופה ל-hiv-". סופרמן, איך אכלת את הלוקש הזה?
מצד שני, היו דיווחים אחרים על כך שהבחורה ממש לא נזהרת...
מבין את אלו שבילו איתה ודואגים. מי שקיבל ממנה מציצה חשופה א-י-נ-ו בסכנת הדבקות בhiv.
סמכו עלי, עברתי סיוט גדול מזה והתייעצתי עם אין סוף מומחים...
אם יש כאן מישהו שעשה איתה משהו רציני יותר, הייתי מציע לו ליצור קשר עם הבחורה, לפנות לליבה ולשאול אותה בעדינות לגבי מצבה הבריאותי. אפשרי גם להציע לה תשלום על מנת שתסכים להיבדק (אם היא לא תסכים - זה יהיה חשוד). במידה ותיבדק והתשובה תהיה שלילית אפשר לקבוע שעד לפני 7 שבועות מיום הבדיקה הבחורה שלילית - מרגיע מאוד!
מי שרוצה להיבדק - בבדיקות החדשות צריך לחכות "רק" 7 שבועות מהמקרה החשוד לקבלת תשובה מהימנה.
בכל מקרה, מר גנדן הפסיכופט - מחכים למוצא פיך.
zainman2013-06-27 14:33:35